跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原创] [今日我至叻] [粵日双语][640x480][Xvid DVDRip] 共10话(更新完毕)

aubert22 发布于2009-10-24 21:32 5717 次浏览 52 位用户参与讨论     [复制分享主题]
3 ~% `3 g1 C2 g' U7 x) y  J
8 [- O' {9 K+ R! b/ [★片      名★ 今日我至叻(我是大哥大)
) n* Q8 ^% y) I
★影片格式★ MKV, ^5 A+ r# ^/ n& K3 W9 u
★视频编码★ Xvid DVDRip# U' n' Q" s0 T1 l0 @, l6 ^
★分 辨 率★ 640x480
- @. B0 n) ~8 h$ l$ X5 c& ^★大      小★ 200多到400多M

' z( y& D: x1 |4 c$ G  y★死档日期★ 2年无人下自动死档  v) o# G3 M# W% X% ^: f: L: U% v) \
★语言字幕★ 粤语 日语~简体(内嵌)~
0 ]9 |: g# _. T" s) k, q★音频格式★ MP34 a; @( {9 R3 e# p/ o+ @
★储存空间★ MU1 a/ d% C9 ^: ?- b
欢迎转载,请标明出处3 t. c2 P/ e1 j# e

" t( |  T' R% y* ^/ d% h3 A* X5 P片源我系挂EM嘅,因为系字幕组压嘅,所以内嵌字幕,呢个我都无办法,挂winny嘅质量比MPEG版嘅质量更差(其实MPEG质量都唔错,只系分辨率细同文件大小比较大)~再且系Xvid,"横纹"就实有嘎了(可能果阵未流行或者未出h264啦,毕竟系老片),对画质太高要求嘅朋友请考虑下~因为第4话连字幕组都无(发左个质量好差嘅),所以我就将MPEG版压左成h264黎合,所以第4话比较特殊~~音频系darrennsz发嘅MPEG版抽取嘅~因为自己比较喜欢本片,所以就合左区,顺便上传埋黎分享~因为唔系热门,只系随便每5话收3星 ~

01~05.txt

193 Bytes, 阅读权限: 25, 下载次数: 34, 下载积分: 社区币 -5 星梦

06~10.txt

193 Bytes, 阅读权限: 25, 下载次数: 24, 下载积分: 社区币 -5 星梦

评分

ninaomu + 5 + 10 + 1 原创内容

已有(52)人评论

aubert22 发表于 2009-10-24 21:36:40 | 显示全部楼层
最后想讲一句,如果有边位朋友对此片都有兴趣,又舍得嘅话,可以花10几蚊买只双DVD版,上传ISO,我绝对乐意压h264版嘎,哈哈哈

killua3q3 发表于 2009-10-24 23:30:06 | 显示全部楼层
好似几好睇甘窝~~~支持下先!

killua3q3 发表于 2009-10-24 23:31:36 | 显示全部楼层
....晕啊!~~唔够权限!!

tenpp 发表于 2009-10-24 23:45:41 | 显示全部楼层
今日我至叻DVDRip版,支持一下...................

kwanyeung 发表于 2009-10-25 14:39:45 | 显示全部楼层
純支持-V- 睇幅圖都知唔岩我-V-

YM 发表于 2009-10-25 15:21:50 | 显示全部楼层
合成版正啊多谢分享啊。

aubert22 发表于 2009-10-25 17:49:24 | 显示全部楼层
純支持-V- 睇幅圖都知唔岩我-V-  e* o  x% j/ j7 ]1 j3 \
kwanyeung 发表于 2009-10-25 14:39

, I% r' Z. c6 d+ K岩你嘅话稻中乒乓球部就已经岩你啦~你太后生啦~D"老片"唔岩你嘎啦~哈哈哈~

vickygz 发表于 2009-10-26 23:45:50 | 显示全部楼层
哈哈~~~多谢分享啊~~~

panzcheng 发表于 2009-10-27 22:04:34 | 显示全部楼层
支持!!我都几中意利部动画!希望有更好噶版本!!!

aubert22 发表于 2009-10-28 17:18:37 | 显示全部楼层
更新完毕~

tenpp 发表于 2009-10-28 23:50:59 | 显示全部楼层
[今日我至叻]更新完毕了,多谢分享...................

12345下一页