跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] [MU+JS][原创][龙珠Z][001-291][MKV/粤国日/外挂字幕](CRC校对码全部链接贴出)

yrj 发布于2009-7-14 00:14 43400 次浏览 555 位用户参与讨论     [复制分享主题]
alexhus 发表于 2009-7-17 11:44:25 | 显示全部楼层
NORM既版本系咪真系国语音轨唔完整架?' ?; X1 n8 w. N2 [9 h+ V' I5 L1 h
mrdb 发表于 2009-7-15 17:00
6 ]% r# r5 e- S( H$ T7 b: q
系唔完整,修改过。。。

aaron81 发表于 2009-7-17 22:06:29 | 显示全部楼层
请问QQ中转站无限次下载速度几快,同埋一般用乜下载工具??

kevinchan 发表于 2009-7-17 22:20:27 | 显示全部楼层
请问QQ中转站无限次下载速度几快,同埋一般用乜下载工具??$ \" @8 P. e* G) e
aaron81 发表于 2009-7-17 22:06
我用迅雷的,全速

aaron81 发表于 2009-7-17 22:32:18 | 显示全部楼层
我用迅雷的,全速
9 N  b- y6 z3 ~4 i! t& J" skevinchan 发表于 2009-7-17 22:20
. A6 ~3 V/ |  ^. A: K
还想问你的全速有几快,用几M宽大?

kevinchan 发表于 2009-7-17 22:51:39 | 显示全部楼层
本帖最后由 kevinchan 于 2009-7-17 22:53 编辑 ; r8 W; l# T0 K! v) d$ g  F
还想问你的全速有几快,用几M宽大?$ r! ~& I! K3 r
aaron81 发表于 2009-7-17 22:32
电信ADSL  2M咋,最高220K/S咯,正常下QQ空间都係200K左右.如果你下唔到就等MU空间啦,我上传紧啦,就快到100集,到时楼主更新就会贴埋出嚟噶啦

ninaomu 发表于 2009-7-17 22:53:27 | 显示全部楼层
电信ADSL  2M咋,最高220K/S咯,正常下QQ空间都係200K左右% c2 T. o2 {  w/ U
kevinchan 发表于 2009-7-17 22:51

2 b0 a' m& T9 U220只喺瞬时速度,QQ旋风最高只喺在210-220之间跳来跳去
# T7 S: Y1 l- g# k! A" }最高的稳定的平均速度喺flashget的208.51K/S

kevinchan 发表于 2009-7-18 11:37:52 | 显示全部楼层
QQ空间係米到期啦,头先试过下唔到嘅?其实我下载完噶啦,我嚟试下啫

yrj 发表于 2009-7-18 14:11:29 | 显示全部楼层
QQ空间係米到期啦,头先试过下唔到嘅?其实我下载完噶啦,我嚟试下啫
: V$ B4 N+ E( Z9 i, }/ Wkevinchan 发表于 2009-7-18 11:37

8 B: K2 h2 G; S- A) R$ U
2 L# t( u7 w0 y) U温馨提示:服务器偶尔有不稳定的时候,如果网站打不开,请大家在下载网址的“qq”后面加“1”,就能正常访问啦。(如图所示)
8 s* ?6 w% `1 Q- N- b, `

yrj 发表于 2009-7-18 22:28:11 | 显示全部楼层
更新101-120QQ中转站的下载链接,更新71集以后的MU连接(多得kevinchan兄帮手!),更新071-088集JS下载链接!

2497341O1 发表于 2009-7-18 22:37:48 | 显示全部楼层
如果有人压成rmvb就好噜.

kevinchan 发表于 2009-7-18 22:42:43 | 显示全部楼层
更新101-120QQ中转站的下载链接,更新71集以后的MU连接(多得kevinchan兄帮手!),更新071-088集JS下载链接!
: E4 q6 M5 q9 Syrj 发表于 2009-7-18 22:28
今晚刚好上传到100集你就更新120集了,速度真快,听日发链接俾你,仲有一集!睇嚟我又要继续加油咯,努力上传

yrj 发表于 2009-7-18 22:46:44 | 显示全部楼层
今晚刚好上传到100集你就更新120集了,速度真快,听日发链接俾你,仲有一集!睇嚟我又要继续加油咯,努力上传
; L/ E# X( Z) o; u' ikevinchan 发表于 2009-7-18 22:42

- l0 s7 u2 @5 d; W
" G/ x. ?/ z+ A$ d" o7 s鸟兄太客气了~ 呵呵~