跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] [MU+JS][原创][龙珠Z][001-291][MKV/粤国日/外挂字幕](CRC校对码全部链接贴出)

yrj 发布于2009-7-14 00:14 43405 次浏览 555 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ninaomu 发表于 2009-7-14 19:25:56 | 显示全部楼层
感谢楼主恢复更新~~~~~~~~~

Xoun 发表于 2009-7-14 19:57:36 | 显示全部楼层
又可以下埋后面然后刻碟啦...

alexhus 发表于 2009-7-14 20:33:55 | 显示全部楼层
我嘅大水喉已经冇咗啦,如果可以早一个月都可以帮手,而家只是小水管,冇办法帮手啦。。。

yrj 发表于 2009-7-14 21:35:01 | 显示全部楼层
我嘅大水喉已经冇咗啦,如果可以早一个月都可以帮手,而家只是小水管,冇办法帮手啦。。。
! I) ?7 A, s5 k1 ?) nalexhus 发表于 2009-7-14 20:33

- ]' ~9 Q5 p* S. K! |- ~0 \7 y8 j$ Q8 c" n# ?1 O
哎~ 香港又上唔到MU~ 无人帮手添~

Laputa81 发表于 2009-7-14 22:13:52 | 显示全部楼层
你返嚟嗱??1 G' q& e( |  b9 l; P
好耐无见喇~~~~

aaron81 发表于 2009-7-14 22:23:17 | 显示全部楼层
旧帖停用,还以为烂尾,原来这里更新,很期待~~~~

Laputa81 发表于 2009-7-14 22:24:44 | 显示全部楼层
不是吧??
  o* _4 i  h0 f, y5 B' N3 N4 i下载工具都要指定埋~~~

yrj 发表于 2009-7-14 22:41:14 | 显示全部楼层
你返嚟嗱??
/ A0 O) k! w  c/ E, F好耐无见喇~~~~
6 X+ D. Q2 a" I3 g8 p$ sLaputa81 发表于 2009-7-14 22:13

0 `/ W$ h& p1 y
/ @2 p. b# @  y0 h有时会上来噶喔~ 呵呵~

yrj 发表于 2009-7-14 22:41:36 | 显示全部楼层
不是吧??
# e1 R- @  l0 h$ v1 o# Z& H3 ?下载工具都要指定埋~~~
8 q, r; m# `: Y: }: eLaputa81 发表于 2009-7-14 22:24
$ h$ p7 w+ \$ I  m8 X) O9 R

! L) ~; |5 C1 H: C4 P你指QQ无限次下载?8 O  ]) A: H* X1 O4 u$ |- ?1 w1 i

! \% t' H. H8 L8 |+ K8 C. L+ Q% ?" }最好还是使用迅雷下载吧~

Laputa81 发表于 2009-7-14 22:48:16 | 显示全部楼层
你指QQ无限次下载?
  y1 c& n2 V- ?4 z; L" m8 A# ^- |7 {# E0 w1 Z: K/ D
最好还是使用迅雷下载吧~! v/ Y" W3 U" Y8 Z3 \
yrj 发表于 2009-7-14 22:41

$ }  X/ d# s" d  s8 l
# I4 c. Q) K7 R, ?8 S. Q. T# ~我谂我都喺再等阵先咯~~~+ j: l* q+ E* B: }/ {
睇睇迟嗄有无其他网盘下载方式~~~
' Y0 [+ `$ j& S6 P6 Y+ J$ \3 q( J( i% N* o6 W
嗰3种软件我一个都无用~~~1 U) L: v2 M5 _0 {' K4 R: Z0 R; `) Y
  W" a* B+ [$ V, y7 |
迟D再帮衬你阿嗄~~~

kevinchan 发表于 2009-7-14 23:09:06 | 显示全部楼层
宠物小精灵都未down完,无办法,太中意龙珠啦,塞爆硬盘都要down咗龙珠先啊!多谢楼主继续制作..........等我考虑下帮你缓慢上传去MU,真係好慢噶- -!(正常一日4-7集)........打算听日开始down

huang 发表于 2009-7-14 23:53:08 | 显示全部楼层
有更新了来下番距先