跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] [MU+JS][原创][龙珠Z][001-291][MKV/粤国日/外挂字幕](CRC校对码全部链接贴出)

yrj 发布于2009-7-14 00:14 43404 次浏览 555 位用户参与讨论     [复制分享主题]
KO999 发表于 2009-7-14 12:17:04 | 显示全部楼层
61-70可不可以上传到QQ???

kwanyeung 发表于 2009-7-14 12:33:42 | 显示全部楼层
不如用SkyDrive啦,永久保存,25G空间,唔够可以申请多个live邮箱。缺点系单个文件最大限制50MB,所以麻烦D。同埋上载嘅时候冇得睇速度同剩余时间(速度可以通过网络监控软件来睇,时间可以自己粗略计算。。。。。 ...8 D% M" R+ U- {) @; V$ B
GavinDX 发表于 2009-7-14 11:41

& Z0 t( p0 @) }( R/ C( `# {2 s) I8 q速度唔係好記得- - 好似好快的。。但我海外唔可以做標準。。。。。
  c4 p0 Q+ I$ b1 N0 L# `/ H( d
5 X/ ~$ l  J4 K不過單文件50MB真係好麻煩。。。麻煩到唔想用- -

平常心 发表于 2009-7-14 12:52:14 | 显示全部楼层
{:5_339:}为方便我地下载,YRJ辛苦晒你。感谢。

mcnynbajay 发表于 2009-7-14 13:08:10 | 显示全部楼层
傲氣兄~
: c& h0 v: s4 [' X6 B* h8 Y$ i1 O% R( e; V
終于更新了~支持下先了~
+ m  k% y, O: j1 c0 J# |4 q: s+ g. o
亦等何年合月有盤先再收了~!所以亦無法得閑幫你分流!
) X* z+ \9 Q) @& D& [* a/ @" g, K; V0 f1 R  O/ V/ R% o; r
集中更新黃金勇者~

2497341O1 发表于 2009-7-14 13:45:01 | 显示全部楼层
  强大.. 不过好难啃. 有人再压成rmvb就好噜~

mrdb 发表于 2009-7-14 13:56:07 | 显示全部楼层
終于等到更新啦~繼續努力~

leafir 发表于 2009-7-14 14:08:40 | 显示全部楼层
等了好久了,来支持了,是不是还是上传到JS?

zcjian 发表于 2009-7-14 14:24:33 | 显示全部楼层
终于再更新拉

kluntan 发表于 2009-7-14 14:36:30 | 显示全部楼层
又開始更新啦~支持啊~我本來都想幫你上傳MU~不過E家唔知發生咩事上唔到~真系唯有默默咁支持你啦~

fly1972 发表于 2009-7-14 17:15:59 | 显示全部楼层
停用以前张贴,系咪以前的70集有重新压过?

zjx121112 发表于 2009-7-14 17:52:25 | 显示全部楼层
又系大工程~~~; y% i& l5 Q& a8 p6 h" Z
硬盘准备顶吾顺........

天使之风 发表于 2009-7-14 18:54:03 | 显示全部楼层
{:5_324:}龙珠合成版=空间杀手