跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原創][鋼之鍊金術師劇場版-森巴拉征服者][粵日合成版][BDRIP-X264-720P][簡繁英字幕 ...

kwanyeung 发布于2009-6-21 10:50 7210 次浏览 74 位用户参与讨论   [复制分享主题]
马桶帅哥 发表于 2009-6-25 07:57:29 | 显示全部楼层
唔得,今朝试,check LINK都话 UNABLE TO GET THE INFORMATION
# k( U- N6 C1 f5 Y# d* Y# S
  m: Q4 D2 a3 f但是出奇甘我用IE 打开左 第六PART个LINK , 而家down 紧~~

kwanyeung 发表于 2009-6-25 12:08:58 | 显示全部楼层
試吓用FIREFOX同GOOGLE CHROME。再加埋無界嘅話應該都毫無破綻百\

马桶帅哥 发表于 2009-6-26 17:57:36 | 显示全部楼层
全部搞掂晒啦!!!!!1 |3 @# r0 f- m9 P" S8 p
  ^" j- p  [+ O( G: a1 y
D连接日日都唔同状态,一时可以用mega,一时可以用IE~~~, A5 q( o* L. }# K
9 Y% i' I. [1 w
多谢!!!!!

kevinchan 发表于 2009-6-26 18:38:46 | 显示全部楼层
校园网真係神奇

kwanyeung 发表于 2009-6-27 01:57:21 | 显示全部楼层
全部搞掂晒啦!!!!!$ E6 u& d: B  P2 ]7 A0 q

0 H$ @- J$ T) c6 p7 CD连接日日都唔同状态,一时可以用mega,一时可以用IE~~~" j8 d, E4 }. P6 e. ~. p2 e! j

- a( P$ c$ x$ C1 r多谢!!!!!
5 s3 i- f' m3 I, u) ]! t马桶帅哥 发表于 2009-6-26 17:57
' k& x2 F3 w1 v- Q: Z+ l
下到就得啦。不如你發帖教吓人點樣下啦。。。
, \! d8 M( i7 a* @4 r我有啲合成版都有人下唔到。。你開帖教教人吧。。。

基斯灬蓝 发表于 2009-6-27 02:32:06 | 显示全部楼层
呢个一定要支持.可惜我未够星梦....努力.

基斯灬蓝 发表于 2009-6-27 02:37:38 | 显示全部楼层
好在我个1000G硬盘够大.
. h, g; c; n3 \, ^$ o( h+ }可惜现在未够星梦下载.努力中.

马桶帅哥 发表于 2009-6-27 08:55:23 | 显示全部楼层
吓?!?
+ ?( W5 k7 y" E
( C/ K* u. l, [4 b: `“D连接日日都唔同状态,一时可以用mega,一时可以用IE~~~”( P& v5 _6 @; ]6 \

1 t& n4 _. \2 P4 u$ j甘都可以拿出来教啊?!?!?; S" Q8 c6 A2 B1 Y6 K3 Q9 L. p

9 n! _+ V7 H! g' E: O5 s) i. \. E* n' ^- g* h
我靠撞噶咋~~~  如果我有甘叻,之前就唔洗甘急啦~~

kwanyeung 发表于 2009-6-27 08:57:56 | 显示全部楼层
吓?!?
! Q9 U/ L; K5 g& {: b* }
6 l0 l4 m. l2 F. C) h“D连接日日都唔同状态,一时可以用mega,一时可以用IE~~~”
7 U  g& C8 n4 H/ ]$ p) c% h4 w# r) P0 B6 V8 c' Y- s% D4 f0 d; ~
甘都可以拿出来教啊?!?!?( j! `, ~% P* Z0 u
: U/ Q1 d3 B9 x8 W+ O
3 |. b( {9 H& i+ y6 m# o" {
我靠撞噶咋~~~  如果我有甘叻,之前就唔洗甘急啦~~
& q% v* f! ?# R; l- k  v: ?/ g马桶帅哥 发表于 2009-6-27 08:55

' d- K# A5 h, G2 f4 J3 ]0 I% g即係種種方法試吓就得啦- -0 g8 M# Z4 I- A( I
anyway, 恭喜曬你下到我個版啦。

马桶帅哥 发表于 2009-6-27 09:43:52 | 显示全部楼层
即係種種方法試吓就得啦- -& o& O* e+ i* \% W
anyway, 恭喜曬你下到我個版啦。+ f( O1 M" N# k; I# M+ i
kwanyeung 发表于 2009-6-27 08:57

: i" w* ?% G( o* B
, Q' j8 A4 K, y" mThank You!!!!!!!! 个版本好正!! D画面好靓~~~

triton 发表于 2009-6-27 13:57:16 | 显示全部楼层
...3点多g...好大,好贵啊

aubert22 发表于 2009-6-27 17:53:56 | 显示全部楼层
做乜咁踩我~~~我睇图同以前我下嘅RMVB差唔多咁,哈哈哈~~