跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原創][鋼之鍊金術師劇場版-森巴拉征服者][粵日合成版][BDRIP-X264-720P][簡繁英字幕 ...

kwanyeung 发布于2009-6-21 10:50 7209 次浏览 74 位用户参与讨论   [复制分享主题]
马桶帅哥 发表于 2009-6-22 17:28:40 | 显示全部楼层
多谢晒喔!!!终于上传了!!!!( n5 E  A/ K0 z& S5 u
$ l9 C7 t! C6 r7 @: X" ]
系唔系用新的音频合成噶???! r2 D5 g$ o* C& H2 V; R) @

; N9 I& N& `; s9 f我买!!!!!!!

457092973 发表于 2009-6-22 19:21:23 | 显示全部楼层
硬盘太细,我都啃五落啊

马桶帅哥 发表于 2009-6-24 09:25:07 | 显示全部楼层
死啦~~个D连接我除左第一个,其他我都打唔开啊~~~
* Y; `& D. b- `4 _6 j' G+ K% M7 p' ]
电算!?!?!?!

kwanyeung 发表于 2009-6-24 10:57:53 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2009-6-24 11:02 编辑 6 Q* ~$ u& I9 F# n) t+ m
死啦~~个D连接我除左第一个,其他我都打唔开啊~~~; U* l$ T9 {" ^

0 m, V# @8 A* ^0 r1 Q7 x电算!?!?!?!
% a) u4 c3 K( g% e9 f( x马桶帅哥 发表于 2009-6-24 09:25

6 X- m' N0 C" E8 H$ m: P1 a我試過我下到啊。。。- D1 `" ]9 a- I
" X7 y) K+ l7 I' y* x
其他人暫時未反映開唔到。你有冇用U94啊?再唔係試吓用JDOWNLOADER同MEGA MANAGER試吓啦。。。* H1 f5 t4 _: {; }

% N- ?; _1 V$ M: J! [: N重傳要用好多時間呢。。。

kwanyeung 发表于 2009-6-24 10:58:27 | 显示全部楼层
或者你叫ALEX兄幫你分流吧。

马桶帅哥 发表于 2009-6-24 11:19:16 | 显示全部楼层
你应该系国外吧??
$ m' B( |% E! i  NU94我要回家先可以用~~ 校园网用唔到啊~~ 但系我室友强烈要求放假前就要睇晒钢炼。。。。0 W- ^  D% A8 E4 y7 I& E# n5 G

5 r, `; M( p" t+ x我试下稳ALEX传QQ吧~~

马桶帅哥 发表于 2009-6-24 11:30:59 | 显示全部楼层
或者你叫ALEX兄幫你分流吧。
9 Y( o: E2 O0 S: e$ t/ Jkwanyeung 发表于 2009-6-24 10:58
6 \% O# K% g/ V" a3 A

4 g7 m# q' S7 w8 Q' B) ?, ?( y3 R) l3 d6 V7 @
系呢~ 边个系ALEX啊。。。。???

kwanyeung 发表于 2009-6-24 11:39:40 | 显示全部楼层
你应该系国外吧??
: ~9 u+ G6 k1 Q) FU94我要回家先可以用~~ 校园网用唔到啊~~ 但系我室友强烈要求放假前就要睇晒钢炼。。。。! O8 r  V  n. N, s; K* i2 G

# _7 j% ^& O, r我试下稳ALEX传QQ吧~~4 Q% ^. ?* U7 G! u, ~4 V, `
马桶帅哥 发表于 2009-6-24 11:19

8 `! e8 W! S2 a) l  }咁你可以下載錄影版比佢睇。而你自己就番到屋企先睇藍光版?

马桶帅哥 发表于 2009-6-24 12:36:47 | 显示全部楼层
# M. f) M* r- {' @2 F; i0 g8 u/ ?
唔得啊~~~试过了~~~
' R$ `1 Q& F) P
& e# Z$ k$ U% c4 W你可唔可以帮手稳人上传QQ中转站???) W9 c1 s$ D5 Q# h9 g; M

D+ @8 O; I+ q* b因为记录上面个D人我都唔识噶~~~~8 d7 D3 _2 s) g' j( t

' D1 l3 H# w- Q' L6 W而且之前试过MU系有D网址我打极都大唔开的~~~ 用代理都唔得~~~

kwanyeung 发表于 2009-6-24 13:07:41 | 显示全部楼层
唔得啊~~~试过了~~~
: x$ b' K+ G# F: F% Q. x4 a7 ]  Y- ]
9 j" R, l9 Z( K  z$ N3 K. R& i你可唔可以帮手稳人上传QQ中转站???8 P' d" ]$ f) I% s5 C6 n9 q
: V" `) ~. e' t( A
因为记录上面个D人我都唔识噶~~~~
" }' @5 N8 t  c( y  [2 s
$ G4 m( H7 s, v+ i而且之前试过MU系有D网址我打极都大唔开的~~~ 用代理都唔得~~~
/ ~3 a* d7 E* Y6 l( R. c马桶帅哥 发表于 2009-6-24 12:36
: c$ K( y% C# @, Z) m
用JDOWNLOADER或者MEGA MANAGER或者得。。
/ N* W3 b6 ?1 g' F4 U) k1 ]# S$ [4 Z7 ]
如果搵人去上傳QQ中轉嘅話你問吓alexhus睇吓佢肯唔肯啦。。
5 k2 C: k" d! z# [
* N0 C* l6 M" r; s/ d, B如果佢唔肯你下J2台錄影版。冇辦法了。

马桶帅哥 发表于 2009-6-24 17:18:39 | 显示全部楼层
我用左MEGA MANAGER, 好高兴可以下到第三部分。。。。其他都下唔到啦!!!~

kwanyeung 发表于 2009-6-25 01:31:28 | 显示全部楼层
我用左MEGA MANAGER, 好高兴可以下到第三部分。。。。其他都下唔到啦!!!~1 q# Q' @% j( Q0 k" S' M
马桶帅哥 发表于 2009-6-24 17:18

i' S4 }6 }1 ]MEGA MANAGER每日有3個下載機會。你每日都試吓就係啦。