跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[生活百科] 大家唔好上傳去樂都啦- -差左好多。。

kwanyeung 发布于2009-6-13 11:10 1575 次浏览 45 位用户参与讨论   [复制分享主题]
平常心 发表于 2009-6-15 00:32:54 | 显示全部楼层
还系睇1600发布方向,佢决定MU定乐都?未知。{:5_339:}

ninaomu 发表于 2009-6-15 00:53:25 | 显示全部楼层
RF垃圾,都喺JS好用

平常心 发表于 2009-6-15 02:13:55 | 显示全部楼层
{:5_339:}JS现在比较最稳定,1600点解吾用?

kwanyeung 发表于 2009-6-15 02:19:32 | 显示全部楼层
{:5_339:}JS现在比较最稳定,1600点解吾用?: @' r" b9 Y  s. u, x9 H" ^
平常心 发表于 2009-6-15 02:13

2 `; ?# o# O, `7 P因為JS得1GB永久。。太小。。。加上下載速度亦唔見得好快。: c3 j5 h2 j/ b8 y) {1 H1 a

( B9 F- f, y3 [3 r如果樂都唔用佢會用番MU。。。我諗。我上次問佢佢話用無界傳到去MU。

平常心 发表于 2009-6-15 02:38:37 | 显示全部楼层
无界系乜没人话我知,在那下载没人讲?{:5_339:}

kwanyeung 发表于 2009-6-15 03:49:33 | 显示全部楼层
无界系乜没人话我知,在那下载没人讲?{:5_339:}* }, i7 U* N( u  R
平常心 发表于 2009-6-15 02:38

/ J: F+ R2 j1 T8 W老鄉無界都唔知??3 q% k. L% E% E: `! C8 W

. ^- g. D: J% {- X  Z. f去GOOGLE搵吓啦。。。入MU暢通無阻。還可以多個檔案同時下載。岩曬你下我同H大叔啲嘢用。

luanmali 发表于 2009-6-15 08:29:50 | 显示全部楼层
始终都喺MU好~~技术成熟~~财大气粗~

xiaojim 发表于 2009-6-15 14:50:00 | 显示全部楼层
5好用JS,對我來講速度5穩定兼且DOWN DOWN下5知幾時會斷,又限制線程,用無界或者自由門DOWN MU都好過JS多多聲

j95101 发表于 2009-6-15 15:18:14 | 显示全部楼层
RF垃圾,都喺JS好用
) l9 D/ O4 _* @9 v" hninaomu 发表于 2009-6-15 00:53
. m+ ]# B4 T* b" G+ j
JS话半年唔登陆,就同你清理~

平常心 发表于 2009-6-15 18:15:20 | 显示全部楼层
半年,早就下完一万几千次,{:5_339:}