跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[生活百科] 大家唔好上傳去樂都啦- -差左好多。。

kwanyeung 发布于2009-6-13 11:10 1573 次浏览 45 位用户参与讨论   [复制分享主题]
183334257 发表于 2009-6-14 11:15:09 | 显示全部楼层
% Y* k, _1 ^5 }: }
不過都好。佢早啲轉可以早啲唔洗用!廢事一陣上傳左勁多嘢先嚟轉!咁仲PK。
; i; s; ]) Y  X# \% H依家佢速度有時仲慢過JS- - 樂都都係遲早關門大吉。+ R1 G7 I9 D: `- c1 f& S
kwanyeung 发表于 2009-6-14 06:47

8 d* R5 z0 h1 O4 [( O7 {
7 ], K3 R2 q* `9 D5 t, ~  W同感,其实好多人反映距地限制线程,强迫升级VIP的问题,但系管理员就系话,只要升级VIP,就可以满速,就可以不限制线程。。。。。
; g0 K% n- `6 r3 z要交钱都唔使用乐都啦

kwanyeung 发表于 2009-6-14 11:32:33 | 显示全部楼层
同感,其实好多人反映距地限制线程,强迫升级VIP的问题,但系管理员就系话,只要升级VIP,就可以满速,就可以不限制线程。。。。。
; f, l: Z1 p2 O要交钱都唔使用乐都啦
( }- n: A) V( A/ u0 m183334257 发表于 2009-6-14 11:15

k3 S3 |5 ?8 ?7 a/ g: [: |交$交去MU好過,洗交你樂都?

平常心 发表于 2009-6-14 12:13:25 | 显示全部楼层
MU就算一个个下也好乐都,{:5_339:}

kwanyeung 发表于 2009-6-14 12:52:46 | 显示全部楼层
MU就算一个个下也好乐都,{:5_339:}6 r6 \1 i2 b) x
平常心 发表于 2009-6-14 12:13

$ \1 n# L3 r; c- K6 u# p0 h0 B8 |大米仲快過佢。冇眼睇。早啲收山番去耕田好過。

183334257 发表于 2009-6-14 13:13:20 | 显示全部楼层
大米仲快過佢。冇眼睇。早啲收山番去耕田好過。
" E. j* A1 A2 [: K. w% `kwanyeung 发表于 2009-6-14 12:52
% L# [2 ~% `4 N0 d. Q
6 m+ z& L  J6 ^# \9 i2 f
迟早等拜山

唔知 发表于 2009-6-14 13:41:49 | 显示全部楼层
乐都系啥分享网站来的?无下过呢个网盘D野.

Xoun 发表于 2009-6-14 13:48:55 | 显示全部楼层
系咁啊拉,好多免费网盘用下用下就越来越差,一开始梗系比D甜头大家...正常正常..不过我都有150K左右的下载速度

平常心 发表于 2009-6-14 16:21:19 | 显示全部楼层
咁快,XOUN你用紧乜嘢网?有没咁快?{:5_339:}

kevinchan 发表于 2009-6-14 17:47:16 | 显示全部楼层
无界代理点用?  d/ r5 B3 T9 o8 z
平常心 发表于 2009-6-14 01:08
关晒D浏览器,打开无界,距会自动连接服务器,再打开你想打开嘅网站,OK....我自己主要用来下载MU资源,好似用无界打开国内网站都几困难

平常心 发表于 2009-6-14 17:50:29 | 显示全部楼层
咁无界代理在那里?{:5_339:}

richoly 发表于 2009-6-14 17:57:32 | 显示全部楼层
又系第个空间啊?貌似越理越多了喔,系米都系免费?

kwanyeung 发表于 2009-6-14 22:34:27 | 显示全部楼层
系咁啊拉,好多免费网盘用下用下就越来越差,一开始梗系比D甜头大家...正常正常..不过我都有150K左右的下载速度: k- o& B; @; w7 c4 s4 e, f3 k8 R
Xoun 发表于 2009-6-14 13:48
) [( B) Z6 P, x/ ^/ b6 Y
你就好。我得20KB。有時得10KB。