跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫讨论] 數碼暴龍01合成計劃

kwanyeung 发布于2009-3-18 09:00 6911 次浏览 52 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Xoun 发表于 2009-4-11 22:01:26 | 显示全部楼层
如果楼主有01版的片源而且又冇乜时间合的话,直接叫小懵发个幽助版的合成音频你.到时你再+条日语音轨再发双语版出来就得啦..咁就唔使叫小懵上传埋视频咁麻烦咯.
0 q8 O9 B. x* @6 X! N1 H9 f可惜冇片源同粤语音频,再加上自己又冇乜时间做合成,唔系嘅话都会帮你一齐合咖啦.....(~以上废话..莫见怪)

diuheit 发表于 2009-6-30 09:42:31 | 显示全部楼层
慢慢离 支持楼主出合成

kamui 发表于 2009-7-2 10:38:54 | 显示全部楼层
自己有收录制版0 U- V2 F. h9 q4 x4 o/ l; l
# O' e" k( i8 P0 g  O: n
觉得都可以1 `) u. Y1 V" C( ^7 I+ j, D6 `7 j, R

S( D, o) ]! y+ e; Q不过如果系合成就更加好了
! |6 O  x- g" i: z' P  V6 ?! s
- t/ H. }# o+ c5 ^楼主等有时间先

hjf168 发表于 2009-7-3 14:05:18 | 显示全部楼层
不会合!!爱慕能组

wulove 发表于 2010-11-12 13:17:40 | 显示全部楼层
鑑於之前幽助合成版已經死種。同埋只係單語AVI版。
& r! ]1 }* @: w* l6 T; f0 i' K4 L
3 V9 t1 t/ p" {! [所以諗住合多一次,但係因為我要更新03同七小花,所以 ...
! y8 M7 h8 z7 H' P$ y5 Okwanyeung 发表于 2009-3-18 09:00

; H/ i- m  C: T: A) F- \  U' l* v* A4 Y1 n) Q# K
6 T9 e* C3 U- `  c9 V. C( b
    請問樓主最後決定會唔會合成?

fub64 发表于 2010-11-13 18:34:29 | 显示全部楼层
If someone did it..... I will definitely support it

yuk922 发表于 2010-11-14 00:40:02 | 显示全部楼层
而家好似已經有, 但要我地DL完之後人手合成呢~

help6288 发表于 2010-11-14 01:18:16 | 显示全部楼层
而家好似已經有, 但要我地DL完之後人手合成呢~  @8 Z, `3 A1 A& U% T+ X* i1 F; r
yuk922 发表于 2010-11-14 00:40

1 d/ \" e- U2 N! w/ F4 r& L4 B& |8 y0 E3 F( x7 N+ @

, e/ K/ i/ c1 ]    外挂音频就得啦...5使合都得

Ace0210 发表于 2010-11-14 01:42:14 | 显示全部楼层
點解一年之前既post又有人撈上

canny664 发表于 2010-12-3 23:33:35 | 显示全部楼层
大爱数码暴龙1!!精神上无限支持lz!

小小星 发表于 2010-12-4 12:13:33 | 显示全部楼层
数码暴龙已经出到第6还是第7部了,不过质量越来越差,最新的已经没追了,第一部还是最好看的!

袁美 发表于 2010-12-4 23:40:53 | 显示全部楼层
合吧!! 唔系 我唔识合成。。。我一定帮你。。。