跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫讨论] 數碼暴龍01合成計劃

kwanyeung 发布于2009-3-18 09:00 6936 次浏览 52 位用户参与讨论   [复制分享主题]
鑑於之前幽助合成版已經死種。同埋只係單語AVI版。
) v( [' j% _$ Z  [# _
7 P; m; d' B) J% O# F; ?1 T! H所以諗住合多一次,但係因為我要更新03同七小花,所以唔係好夠時間合。- g1 e7 q: c& i
唔知有冇人想同我一齊合呢- - 一個人合50集都好辛苦。如果多一至兩個人合咁我可以合小廿幾集@@
$ V& J, i  O1 i9 A# O; a" w. R8 a8 x& o& F" O
如果冇人想同我一齊合咁我唯有得閒先合囉。

已有(52)人评论

leafir 发表于 2009-3-18 10:10:44 | 显示全部楼层
这个我支持,当时下幽助的没下完,有质量好既,等久D都无所谓啦

kwanyeung 发表于 2009-3-18 11:03:29 | 显示全部楼层
但係我依家都冇咩時間- - 如果自己合更新速度會好慢。所以先想搵人同我一齊合

GavinDX 发表于 2009-3-18 11:18:36 | 显示全部楼层
数码暴龙嘅合成版,我就冇咩所谓啦,我觉得录制版都唔错。

aubert22 发表于 2009-3-18 11:43:43 | 显示全部楼层
数码暴龙嘅就纯支持一下算了~~不过都支持LZ嘅精神~

kwanyeung 发表于 2009-3-18 12:45:33 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2009-3-18 11:18 发表
( |! P3 |2 m0 Y2 O数码暴龙嘅合成版,我就冇咩所谓啦,我觉得录制版都唔错。

* R4 a) `8 l! m  m( p
- n* I" n/ n* w3 B7 V- m6 r1 N翡翠台,J2同高清翡翠台錄製質素就好。) M. K( M6 }/ z  {8 v
但係兒童台錄制質素好極有限。加上TVB 喺兒童台CUT野又爆多。

ninaomu 发表于 2009-3-18 21:21:26 | 显示全部楼层
建议合晒03和七小花再作打算

wjr5200 发表于 2009-3-18 21:28:58 | 显示全部楼层
可惜吾已对数码暴龙无爱了

masato 发表于 2009-3-18 23:09:44 | 显示全部楼层
对录制版比较有爱 建议楼主还是被D心机搞好七小花  我只等你呢个   
% s/ @4 N1 S" C* b$ |/ \数码暴龙的儿童台录制版 我个人觉得已经很好了清晰度很有爱

平常心 发表于 2009-3-19 00:18:16 | 显示全部楼层
數1有人合成最好,我沒下,

kwanyeung 发表于 2009-3-19 00:58:11 | 显示全部楼层
原帖由 masato 于 2009-3-18 23:09 发表 / q, E' K3 k/ ]) f3 u( a* O
对录制版比较有爱 建议楼主还是被D心机搞好七小花  我只等你呢个   $ q$ K7 Q0 T0 J" q+ g; `+ ?8 e
数码暴龙的儿童台录制版 我个人觉得已经很好了清晰度很有爱
/ W! ?- b5 ^7 ]+ G  Y
9 ^" X+ [$ V/ a; W( ?" i3 w
你等我合集啊?- - 都唔見你買我啲附件。; K2 g9 s, R, d
不過七小花依家片源差一集。DL極都DL唔到。頭痛。

遗忘爱 发表于 2009-3-19 01:28:01 | 显示全部楼层
数码1   我等你合成呀~~

12345下一页