跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創DVDRip][寵物小精靈劇場版超時空的遭遇,比卡超捉迷藏][粵日雙語中字] 已更新載點 ...

kwanyeung 发布于2009-3-9 12:33 3839 次浏览 39 位用户参与讨论   [复制分享主题]
已成功上傳。用左7ZIP分左三PART。一定要用7ZIP先可以合併到。已經喺下面個FILE包埋7ZIP下載點。
! G7 t/ I( L1 ~4 d! X" i4 k  b1 p  i- q2 O- v
【片  名】寵物小精靈劇場版-雪拉比超時空的遭遇,同場加映比卡超捉迷藏
8 Z" U; L; x( o2 j
影片格式】mkv# K' g1 J0 n0 E, O) Z" l
【視頻編碼】H.2644 H, \9 g4 }% r+ Z1 B
【大       小】1.39GB0 a; K: L; T' Q
【死檔日期】3年無人下載# c% V6 a; |$ X/ Z0 _, E( [* e9 s
【語言字幕】TVB粵語,日語, 繁簡字幕+ @- ~6 b8 Y: ]! O; \
【音  頻】AAC" r2 M/ L' z7 n8 p4 z
【儲存空間】MU0 u5 a  ?9 c4 `6 ?2 |
  ?! `2 t2 s5 s' N" S
注意同場加映同主電影合埋左一齊。: q3 v# e6 ]) B' q5 N5 z
今次個SIZE大好多,因為碼率用左1500, 多啦A夢個啲就只係1200, 原因係依套電影動態場面好緊湊,所以要用高碼率睇動態場面先清。覺得太大嘅話就自己再壓吧。
% n% \- V$ c; b: [( H2 L- {
- |$ Z+ b% N7 s

% S, I4 q9 Q" @3 N  x2 c0 H% B; c# F* q8 {

% e2 x' [4 z: d# @. A% P
- v' l+ A2 v9 S$ |, r
* ^" r$ o( N0 T
6 S2 t" }  o& R! P2 D' J1 a# r" Y8 h. y' u$ s, O

. k; v1 P2 c. C, b9 y
0 r" T. _0 O! c  ~7 S
9 k: V2 r: K& @

Pokemon 2001[NEW].txt

246 Bytes, 下载次数: 31, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已更新載點同有7ZIP。

评分

遗忘爱 + 6 + 60 + 2 原创内容

已有(39)人评论

姬丝汀 发表于 2009-3-9 12:41:50 | 显示全部楼层
支持你,但偶发觉大文件支持VIP才能下,而且大文件下载超慢

kwanyeung 发表于 2009-3-9 12:48:26 | 显示全部楼层
死啦- - 唔記得左大過1GB 普通會員下載唔到= = 9 v  }+ _1 E: V6 Q0 M
大家唔好買住- -

alexhus 发表于 2009-3-9 12:52:10 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-3-9 12:48 发表
: ]/ G, F' [% o" N死啦- - 唔記得左大過1GB 普通會員下載唔到= = , F1 u; i- Z% P: c; U. X
大家唔好買住- -

% W4 l$ z# G( v. Y. `8 q+ P& \3 V1 \原来MU大过1G,普通会员下唔到架???咁我先设置权限200先,等你搞掂,你自己修改番权限。。。

aubert22 发表于 2009-3-9 20:03:59 | 显示全部楼层
虽然话下唔到住,但我都顶个先~

lych 发表于 2009-3-9 20:24:06 | 显示全部楼层
以前下过了,多谢先。' `3 z* ~+ l) q, A1 f
楼主是不是用DVD压的?可否把ISO发来分享下?谢谢。

遗忘爱 发表于 2009-3-13 08:30:05 | 显示全部楼层
仲未上传好呀. X! W1 W: c8 m6 p
都好几日咯~~

nintendo 发表于 2009-3-14 07:02:42 | 显示全部楼层
要会员先可以下载,咁点算啊

kwanyeung 发表于 2009-3-14 10:19:48 | 显示全部楼层
等多一陣,就搞掂。

ykcheung 发表于 2009-3-14 10:27:00 | 显示全部楼层
之前看到權限要200,嚇死我啦!btw,撐樓主.

kwanyeung 发表于 2009-3-14 10:55:20 | 显示全部楼层
搞掂曬!大家可以放心下載啦^^  記住一定要用7ZIP合併。

p365 发表于 2009-3-14 12:58:26 | 显示全部楼层
好大啊大佬 压个RMVB啦

1234下一页