高清手指入手

hikaruyin 发布于2009-1-11 22:48 4007 次浏览 77 位用户参与讨论   [复制分享主题]
今日終於買咗高清手指了!1 U, k3 I$ ]3 A; ~7 B- L5 Z4 L
13台全部都收得到,真是太好了

已有(77)人评论

Kiver 发表于 2009-1-11 22:55:03 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2009-1-11 22:48 发表 * a" V0 s1 \& p2 r
今日終於買咗高清手指了!
9 C' F' W; x  j6 n8 v7 c# |13台全部都收得到,真是太好了

9 E" u- r+ p7 I7 I. ]' u: r& c" |$ u5 P3 U
我在外面看还以为请教高手添1 }/ a* A( S% ]" K
- p9 V/ `# i" V
入来看清楚原来楼主用上了高清了) t- g& p1 q) N
! U4 A' x) x) s
我们这里什么时候才有香港的高清台啊

aubert22 发表于 2009-1-11 23:18:48 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2009-1-11 22:55 发表 / ?5 r- k2 M$ x; @5 [. x
* V+ Y- R: o4 t- @& G$ K

6 a' _+ n% ^2 D7 j6 H; k. O( Q1 [! }我在外面看还以为请教高手添  L4 C' j5 l3 d# q' V
$ L0 j6 k* X8 M! l* |- U
入来看清楚原来楼主用上了高清了
5 B' v  J' I% o9 X2 A! D0 y8 c; `; U! ^& q5 e( j6 c1 |
我们这里什么时候才有香港的高清台啊

7 l' n' r2 D8 _4 V' w/ e) d: f我系睇成教人点整高清呢~原来系可以睇到高清~我都好想睇啊~LZ身处香港真爽~
- E& _2 Y; |) x  U, |2 r" XPS:点解小冰变左男嘅?我记得好似系女嘎~
% j) p" g, N, n8 l& B1 Q4 f" W8 o

平常心 发表于 2009-1-11 23:38:41 | 显示全部楼层
現在變性有几難,不過睇高清就難呢,

hikaruyin 发表于 2009-1-12 00:04:45 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-11 23:18 发表
; g( s: T% h" A/ T9 p3 f& k. F& p$ z3 i# j
我系睇成教人点整高清呢~原来系可以睇到高清~我都好想睇啊~LZ身处香港真爽~
' t# r3 @6 h) lPS:点解小冰变左男嘅?我记得好似系女嘎~
+ X4 O( x. q2 ^
你記錯了,一向都是男的

Laputa81 发表于 2009-1-12 00:28:52 | 显示全部楼层
查实·····高清手指喺乜嘢嚟咖??

aubert22 发表于 2009-1-12 09:52:39 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2009-1-11 23:38 发表
2 P+ l, N; {1 b  }現在變性有几難,不過睇高清就難呢,

" m; c& C5 j9 w! o% q$ B9 r" {( \3 a% `呃.....貌似又讲得几无错喔~

aubert22 发表于 2009-1-12 09:53:50 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2009-1-12 00:04 发表 8 P  z% ]* Z3 H" t$ B

2 M' }* R( n, b! U6 x9 ]你記錯了,一向都是男的
. }0 o8 Q. ?, h4 F4 ^
系咩??? 但我好记得你个签名换衣少女喔~记得小冰系女嘎喔~仲记得K社某次见到你仲同你讲话好耐无见你添~难道真系记错不成??

aubert22 发表于 2009-1-12 09:56:44 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2009-1-12 00:28 发表
* F/ U4 k9 O$ [# b) y( {( g, `查实·····高清手指喺乜嘢嚟咖??

, M5 e* S# ^3 F7 A我喺狗狗搜索左,貌似系用喺电脑度嘅东东~

hikaruyin 发表于 2009-1-12 10:25:00 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2009-1-12 00:28 发表
' K8 J; {' U8 i* ]  t! |; }6 K查实·····高清手指喺乜嘢嚟咖??
  a. a. M3 T1 y7 W
簡單嚟講係用嚟睇J2台、無線高清台、atv1.....那些台的,連原本的亞視、翠翡台,一共有十三台

aubert22 发表于 2009-1-12 10:43:15 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2009-1-12 10:25 发表 7 P1 w8 a' `0 B4 F4 }- C4 s0 O+ N
+ T3 y4 T2 Z: B0 M. j/ a$ g, ]. t2 ^
簡單嚟講係用嚟睇J2台、無線高清台、atv1.....那些台的,連原本的亞視、翠翡台,一共有十三台
) R3 ]: X9 d& B! I& j" N: y
点入手啊?价钱几多啊?系米用喺电脑度嘎?系香港度先用到??

平常心 发表于 2009-1-12 10:56:55 | 显示全部楼层
吾係好貴上個月我睇好似几百蚊,