[其它更多] [u-file][單集試看][網球王子III][135][ATV]

hikaruyin 发布于2011-4-16 16:49 1945 次浏览 22 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 hikaruyin 于 2011-4-16 23:12 编辑 ' x/ }# E+ L$ r/ _8 A
. A: \0 l. I2 `- W6 a
【動畫名稱】:網球王子III
! ?6 |7 S8 J9 [6 Z# V+ t【集      數】:1358 @8 K4 m0 m# }4 C4 I* K& {8 r
【配      音】:粤语
+ O4 f6 g, }; j8 b) L" C7 w2 A【每集容量】:131M; [7 L/ s+ D: i$ _$ K
【文件類型】:rmvb" N- e  e( s/ U1 m+ \
【分 辨 率】:640*480   (4:3). J9 C) b; ~0 X4 ~+ q& D
【來      源】:自行錄製! @0 F/ `3 t' M
' m  Q5 U. B) C
今日整理下D碟,整理到網球王子的碟,心血來潮就上傳一集比大家睇下啦!. T1 D& T, m$ K+ m# w
唔好問我有冇全集,我基本上只欠5-6集就全套了!
; U6 U5 K3 r4 o' T, O想下就下!不過當然是收費的,我估除我以外很少人會有這套了,唔好求我發,我才沒空
) t7 E! s# z5 v! R/ N$ @ snapshot20110416163707.jpg % F2 H# H; H7 }0 T
135.txt (64 Bytes, 下载次数: 19)

已有(22)人评论

eegbook 发表于 2011-4-16 17:06:01 | 显示全部楼层
一集就十块大洋,好!VERY GOOD。我围观下。

a1006823797 发表于 2011-4-16 17:14:05 | 显示全部楼层
lz太拽了,不过是挺难找的,下吧

hikaruyin 发表于 2011-4-16 17:15:35 | 显示全部楼层
% z) m% Y9 Q1 Q& R, [! G
一集就十块大洋,好!VERY GOOD。我围观下。0 \* k- h( F$ s
eegbook 发表于 2011-4-16 17:06
% a& G1 Z% e- o9 i4 o
絕版當然收得貴啦不過我又唔在意星夢,星夢我多的是,不過又冇可能免費分享好野比大家

mcnynbajay 发表于 2011-4-16 17:34:23 | 显示全部楼层
印象中~~當年有人放過最後一集的~~仲系合成版來~~合成者叫咩了~~唔記得了~~, U% S/ x8 C" T6 z% K

' ?- R( I0 N: u/ e我都曾經試錄過幾集的~~重播果陣~~9 H, G3 x. ~; U) c: x" L

/ _6 M% @2 t0 D& |; Z4 @之所以無乜人錄~~唔系唔好睇~~系配音配到好爛了~~爛版來~~睇原版仲好~~
, ?5 _( _# K" J: @0 P+ f5 e, T! A# R$ k; `; o7 n  Z, \+ ~6 Z
哩D諗法,都系N年前的事~~今次再睇下,有乜改觀先……

gulliver 发表于 2011-4-16 17:52:55 | 显示全部楼层
一集就十块大洋,好!VERY GOOD。我围观下。' @6 ^2 g, n8 t, H- w
eegbook 发表于 2011-4-16 17:06
) O3 x( I5 V; y# H

7 N9 o% n7 F+ ?, k
0 i0 x* G! V# y, Y4 K2 [1 k5 Y    算拉~我都系过来~同你一齐围观下

漫漫迷 发表于 2011-4-16 18:01:27 | 显示全部楼层
只要是自己喜爱的东西,就去努力下吧,有源就值得了

inber 发表于 2011-4-16 18:10:02 | 显示全部楼层
呢套真系好難齊
! P" a8 N+ ~1 J# B9 R) i因為太難收,所以放棄了) d( B( r+ T3 Y+ g* d6 T5 a) s

+ z; c# E  E" @+ p' n, B, Q- k/ M貌似我只有1-70,網上應該只有呢D

雪比 发表于 2011-4-16 19:59:47 | 显示全部楼层
路过咋~~前来围观~~

czxzero 发表于 2011-4-16 20:08:05 | 显示全部楼层
好野我绝不介意多数星梦。

小c 发表于 2011-4-16 21:27:42 | 显示全部楼层
够胆就发晒全集!!哈哈!得罪了!!

maplep 发表于 2011-4-16 21:51:14 | 显示全部楼层
我拿雀仔和我的全副身家换取全集

12下一页