高清手指入手

hikaruyin 发布于2009-1-11 22:48 4012 次浏览 77 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-1-13 13:11:55 | 显示全部楼层
原帖由 Beebe 于 2009-1-13 12:53 发表
9 Y% e! J. T# s7 e2 ?) f
, \( t/ c; a. u* T$ Q% E0 {: w& I
5 x0 c. I0 P) V: d: {哈哈~ 甘你哋點解唔去投訴電視台d 收費又貴!又cut廣告!
2 z: F& B7 I7 d0 E4 c" O1 b* B  M
肯定有人投诉过嘅~但人地一句:你睇香港广告有乜用啫,睇翻自己果D实质D~咁你就无声出啦~

hikaruyin 发表于 2009-1-13 13:21:31 | 显示全部楼层
呢幾日進行錄影測試......希望今日內有試片可以發佈啦

hikaruyin 发表于 2009-1-13 13:24:56 | 显示全部楼层
原帖由 Beebe 于 2009-1-13 11:02 发表
  i4 Y0 o2 l# @/ s0 ?1 }0 J我都好想有高清!雖然人在香港,但係媽咪話要等到搬屋至買~~~啊~~~~好想睇J2 啊~~~~

* F( c* V5 K7 m$ p買支高清手指咪得囉,都只係2XX-600蚊左右

aubert22 发表于 2009-1-13 13:51:53 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2009-1-13 13:21 发表
3 Z6 ?& D" m# F  O5 X呢幾日進行錄影測試......希望今日內有試片可以發佈啦
5 t4 p9 R* \7 F! T
小冰真系幸福嘎啫~

平常心 发表于 2009-1-13 13:52:07 | 显示全部楼层
又有人享受到高清,我地几時先...........

aubert22 发表于 2009-1-13 13:52:40 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2009-1-13 13:24 发表   Q5 Q9 u5 c' r, x% t) M( U

' R2 a5 X# e7 }買支高清手指咪得囉,都只係2XX-600蚊左右
" G5 a' @/ I) H1 `: v/ h
我谂你要指导下区先得嘎啦~

Beebe 发表于 2009-1-13 14:04:51 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2009-1-13 13:24 发表 ' `; R4 {9 Y4 D! r2 D3 J0 r
( y9 D! C2 @5 T" m+ M
買支高清手指咪得囉,都只係2XX-600蚊左右

" i/ J, x% o2 P$ z2 Y: N8 y( M; j1 d2 w$ B
價錢唔係問題,只係要等到搬屋至買!

aubert22 发表于 2009-1-13 14:12:55 | 显示全部楼层
原帖由 Beebe 于 2009-1-13 14:04 发表
0 ]+ a5 b3 f" z1 a$ _$ x& x' Y5 r6 d; Y* y" `" v
9 y6 M+ `# O0 G! Q( Q
價錢唔係問題,只係要等到搬屋至買!

1 O! ?; W0 l5 X9 l' u( N 第一句......我都话左畀阿妈闹下买无谓嘢唔系麻烦,麻烦嘅系无钱买~

Beebe 发表于 2009-1-13 14:33:11 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-13 14:12 发表
! D2 `" R( F5 l# L" N/ P9 P
6 G) D) i3 K! o+ [. g. s4 m2 V& g 第一句......我都话左畀阿妈闹下买无谓嘢唔系麻烦,麻烦嘅系无钱买~

% T; ^  O  o  n. y' n
2 _) Q1 q& s( g( t5 S8 o, SI've got what you are talking about now!!!

aubert22 发表于 2009-1-13 14:46:01 | 显示全部楼层
原帖由 Beebe 于 2009-1-13 14:33 发表
$ D9 V7 x: M$ y2 ~* N, j8 o6 Y. A+ J' Q5 F% h  f; {) i
# M) }. h2 g- w6 z7 P2 W& B
I've got what you are talking about now!!!
, p0 g1 a! {: L/ w
明白就OK了~~~

hikaruyin 发表于 2009-1-13 21:25:16 | 显示全部楼层
壓片問題又出現....壓rmvb後變咗聲畫不同步.....唉

平常心 发表于 2009-1-13 21:52:23 | 显示全部楼层
開始應該不太順,搞多呢就得,