高清手指入手

hikaruyin 发布于2009-1-11 22:48 4011 次浏览 77 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-1-16 21:50:57 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2009-1-16 13:13 发表 1 U" ]& v9 ^  X
0 N( U8 \0 P7 @6 ?) N0 K! b9 s% |
其他都有人錄緊了,不過on9話佢考慮放棄錄孤星淚,因為佢張帖話佢錄每二星期就爆格一次,以防萬一,我都錄埋一份好了,不然如果有一日錄影失敗就太可惜了

) }, n3 ]) L" A% f9 {小冰有无试过爆格啊??点解会爆格嘅??其实孤星泪好好睇嘎?

aubert22 发表于 2009-1-16 21:51:48 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2009-1-16 15:43 发表 * S& ^' w6 W+ \2 z* i
因為有線同兒童台都係收費台來的
8 ]" O- V$ J% j
儿童台系米100蚊一个月啊??如果系好似唔贵喔喺香港~

Beebe 发表于 2009-1-17 00:27:43 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-16 21:51 发表 ; H& N% W% ]' \. P9 S

* A. ^( y4 _* h' ^8 W/ v5 l. q儿童台系米100蚊一个月啊??如果系好似唔贵喔喺香港~
3 @, ]: q* k3 r$ B! d
# D# t! B6 Y& e7 s0 v" d* P) f
算好貴伽啦!有D台8蚊一個月咋!不過兒童台係TVB有綫嘅其中一個台,有睇兒童台就要成setTVB有綫系列都要買!十個台左右,不過得3,4個台好睇!而且D節目不停重播!同一集卡通一日播最少3次!

Beebe 发表于 2009-1-17 00:30:40 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-16 21:41 发表
7 X/ Y6 E2 a: r
3 W3 x$ T% t/ VJ2同高清翡翠就唔洗钱??仲有,一百蚊一个月对月你地HK高消费唔算得系乜喔~食惨饭都过百啦你地~

! j% l5 j0 H, g% R; e1 W7 F# t- N4 o1 _" F; t" W/ U7 E, d% a; u+ V
嗯,J2同高清翡翠都唔洗錢,淨係要買個高清解碼器!

平常心 发表于 2009-1-17 00:37:25 | 显示全部楼层
在HK百蚊個同我地一個收10蚊五一樣,

eguy 发表于 2009-1-17 19:04:53 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-12 10:43 发表
1 `: P3 ^. s! K. k
& K1 _- J( Z/ f$ G点入手啊?价钱几多啊?系米用喺电脑度嘎?系香港度先用到??

1 l/ E2 {) M# g
  u3 _& o" g% W0 j可自行到此网站购买
& j# k, m. V) F8 b  {1 x$ U9 {http://www.sat8.cn/shop_view.asp?id=26