高清手指入手

hikaruyin 发布于2009-1-11 22:48 4013 次浏览 77 位用户参与讨论   [复制分享主题]
hikaruyin 发表于 2009-1-15 20:33:42 | 显示全部楼层
剛試錄了三分鐘高清台及轉rmvb後效果唔錯,星期六開始錄製弧星淚

Kiver 发表于 2009-1-15 20:42:55 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2009-1-15 20:33 发表 - L  K; _( q$ Y" t" C
剛試錄了三分鐘高清台及轉rmvb後效果唔錯,星期六開始錄製弧星淚
! b. y# P) o- {: a  Z

# L+ i' y. F" o% T! t+ ~真羡幕有高清睇~

伊凡杰琳 发表于 2009-1-15 20:59:33 | 显示全部楼层
我都好想要HK既J2台啊

aubert22 发表于 2009-1-15 23:07:04 | 显示全部楼层
我唔止想睇J2,儿童台,高清台全部都想要~,HK,满足你三个愿望~

Beebe 发表于 2009-1-16 10:57:08 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-15 23:07 发表
* y8 @( J6 [7 n8 b我唔止想睇J2,儿童台,高清台全部都想要~,HK,满足你三个愿望~

# x! Y5 K7 q" w  Z) o$ ~/ |: N" _$ ?
好似買緊“出奇蛋”嘅廣告!. \! L2 F/ c- \: A% ^2 U
睇兒童台係要俾錢睇嘎!好似要成百蚊一個月!

Laputa81 发表于 2009-1-16 12:52:52 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2009-1-15 20:33 发表 6 d; C# ?' G5 {
% B3 K3 j$ D, H5 ?5 s

+ I" W! W1 `2 T' F, \' H. @
" J& k1 w2 z* A除咗喱个仲有无其他准备录咖??

hikaruyin 发表于 2009-1-16 13:13:15 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2009-1-16 12:52 发表
/ C8 r/ t8 D/ Q" \
8 E2 x+ k1 O6 C6 ?$ I2 l7 g
3 F4 I- E) l: \' R# c. J4 b
/ U% H% O1 E, F- R. y" ?除咗喱个仲有无其他准备录咖??

' L: ^( m$ \/ K! r% v! q. s2 j6 Q1 C其他都有人錄緊了,不過on9話佢考慮放棄錄孤星淚,因為佢張帖話佢錄每二星期就爆格一次,以防萬一,我都錄埋一份好了,不然如果有一日錄影失敗就太可惜了

Laputa81 发表于 2009-1-16 15:08:04 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2009-1-16 13:13 发表
) w! w7 M0 u# U2 j0 t2 r; a9 b
其他都有人錄緊了,不過on9話佢考慮放棄錄孤星淚,因為佢張帖話佢錄每二星期就爆格一次,以防萬一,我都錄埋一份好了,不然如果有一日錄影失敗就太可惜了
7 o5 ?2 F1 v' b) T& H
7 [9 ~7 H: H- s

9 d! w/ M( x' `2 A# A
; F! E. U0 T9 U2 [$ ~; f- X( l貌似有线无乜人录~~~9 p4 N5 T  T) G/ H6 f' Y
条件唔允许??
! @6 f' I4 ]* M2 g! F4 Q" d$ h* C见魔法少女奈叶就得一个版本····

hikaruyin 发表于 2009-1-16 15:43:52 | 显示全部楼层
因為有線同兒童台都係收費台來的

Laputa81 发表于 2009-1-16 19:57:38 | 显示全部楼层
仲以为性质同 J2 差唔多添~~~

aubert22 发表于 2009-1-16 21:41:55 | 显示全部楼层
原帖由 Beebe 于 2009-1-16 10:57 发表   Q3 H! ~' s  R* \- a

0 J7 ^3 A7 Z" J# E: L
$ K" H+ @4 v8 a( r+ X3 ]: v0 J. f' q好似買緊“出奇蛋”嘅廣告!
7 ~" x( M# A: M5 m, A  e5 T睇兒童台係要俾錢睇嘎!好似要成百蚊一個月!
! X1 u2 @' w8 m1 }
J2同高清翡翠就唔洗钱??仲有,一百蚊一个月对月你地HK高消费唔算得系乜喔~食惨饭都过百啦你地~

aubert22 发表于 2009-1-16 21:49:50 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2009-1-16 12:52 发表 , a5 D  E- u; j, }! {

: F' S1 Y5 h8 u; z9 G3 I8 S& E
( d7 I6 ^: u( w' F/ e: N( Z" b6 g0 j
除咗喱个仲有无其他准备录咖??
; `# l7 y" {9 `
系啊,我都想知仲有乜好嘢啊~