高清手指入手

hikaruyin 发布于2009-1-11 22:48 4014 次浏览 77 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-1-12 11:12:56 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2009-1-12 10:56 发表
& \: }8 M' j$ v/ _% b* C吾係好貴上個月我睇好似几百蚊,

B# y% V  s# r; y几百啊?港纸啊?

平常心 发表于 2009-1-12 11:31:03 | 显示全部楼层
對,高清手指吾係几貴,好似8百几,                             

aubert22 发表于 2009-1-12 11:39:34 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2009-1-12 11:31 发表 ) z4 I; i5 n" W% @' A* F( v
對,高清手指吾係几貴,好似8百几,                             

/ J4 D" R1 D! z7 |系喺香港先用到或者收到???

平常心 发表于 2009-1-12 11:42:53 | 显示全部楼层
你話我地會收到嗎?噹然係指HK,

aubert22 发表于 2009-1-12 12:00:25 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2009-1-12 11:42 发表 0 P* K) |# f* b8 _
你話我地會收到嗎?噹然係指HK,

1 r3 Q% k) @# h* x呃......当我无问过啦咁就~

huang 发表于 2009-1-12 13:51:04 | 显示全部楼层
哦,偶的500G硬盘前天都归来了,4 l! Z! M6 l  c. ]
狂挂NY中

aubert22 发表于 2009-1-12 13:59:52 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2009-1-12 13:51 发表
4 i# f" f( \% `: `3 }3 j哦,偶的500G硬盘前天都归来了,; }1 s+ i. ~, f/ I( j" V' W
狂挂NY中

6 Z" u1 X  c6 n+ q; T4 SH大叔D硬盘终于搞翻掂啦~GXGX喔~我谂好多人都开心啊睇到~

Laputa81 发表于 2009-1-12 18:38:54 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2009-1-12 10:25 发表
' q; g: A6 p- n$ T8 H4 ?! {9 Z# K# l+ y* Z2 ?8 D  F
簡單嚟講係用嚟睇J2台、無線高清台、atv1.....那些台的,連原本的亞視、翠翡台,一共有十三台

- r2 d! _( ]6 i& q1 Z8 p+ ]6 X$ c/ P. X4 Z& w9 ~' Y
* p; t! B" J4 R- d' s. Q( e
用喱个嘅话唔使装机顶盒都得??
1 k  J4 y- B7 i
; T3 ^. h; k! N8 h定抑或喺佢本身就喺机顶盒??
) o. E! {/ P- i( S/ G: G6 W- _4 e
% C- C6 l7 o  g) V  _. m唔知我哋喱边用唔用到~~~

aubert22 发表于 2009-1-12 19:59:34 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2009-1-12 18:38 发表 # w6 S9 q: Z% q- ]
& ?2 a/ \9 m5 x- K. y$ o

0 D2 P0 l. n5 g: q/ G# }  F& R; x, R8 q" k
用喱个嘅话唔使装机顶盒都得??
: r: ?; o6 V3 F% ]3 m
5 d3 U/ p6 c4 L0 l* ^5 W定抑或喺佢本身就喺机顶盒??
7 I1 s5 c- S; y& _% O; H6 e  M$ l2 j4 d5 T/ t; b" q5 V, E
唔知我哋喱边用唔用到~~~

: N& H/ A* f% s( z6 e1 Z4 k好似话机顶盒都收唔到果D台嘎~~而且平常话就算有高清手指,都只系HK果度收度~所以唔洗"觊觎"啦~

平常心 发表于 2009-1-12 23:44:06 | 显示全部楼层
我在HK睇到现在示范,在高登黄金都有,真架,好高清。

aubert22 发表于 2009-1-13 10:31:34 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2009-1-12 23:44 发表
2 N8 d5 ~- c  L4 f7 z我在HK睇到现在示范,在高登黄金都有,真架,好高清。

8 F1 e* l7 u; @: ^# e呢度睇唔到都系无用啊~

Beebe 发表于 2009-1-13 11:02:41 | 显示全部楼层
我都好想有高清!雖然人在香港,但係媽咪話要等到搬屋至買~~~啊~~~~好想睇J2 啊~~~~