[社区BUG] 投票贴问题

235795561 发布于2011-8-18 10:57 3480 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
依几日我发现左,好多06年07年噶投票贴已经系被下沉操作左噶了* U7 e0 k' X4 l+ E
怀疑不知名人事系度刷贴,一刷就10几二十贴, h$ L3 b9 \3 G, B+ |8 A
依个有无得查出黎噶呢
: _. u8 \1 ?# v/ |* b$ \; ?8 x8 e! s& C# H
& I, _6 f, N9 A8 P+ d$ _

1 a7 O7 t6 X$ ?& g, L2 x( h/ j 未命名.jpg

评分

kevinchan + 30 重要信息,多谢提醒

已有(27)人评论

基拉杰特 发表于 2011-8-18 11:05:16 | 显示全部楼层
点心好嘢

235795561 发表于 2011-8-18 11:06:25 | 显示全部楼层
点心好嘢& _; a! Z" \; l5 G" P% R6 l3 T
基拉杰特 发表于 2011-8-18 11:05

& |% R2 G- H& i- `% {, e6 L0 r& L7 S. @$ ?9 J( N- }- f# g/ I! C
. z) x% l: _  [  [3 U; A
    我都想去刷下,五知会五会给人查到噶呢

235795561 发表于 2011-8-18 11:11:17 | 显示全部楼层
点心好嘢6 e2 n; T7 i. d5 S/ w
基拉杰特 发表于 2011-8-18 11:05
8 B/ u$ ~2 F7 ^

- Z0 z4 ^, M% R7 R0 I, E9 E2 v, z, u" a5 i1 {3 Q) ?* q) U% E1 [! s
    你五系版主都可以睇到人地回复左咩贴,点搞噶,我五得噶- Z: D2 x' h$ P6 V

2 W3 V3 L$ U! B& x- x- h* v; S QQ截图20110818111034.png

エツクス 发表于 2011-8-18 11:32:54 | 显示全部楼层
你五系版主都可以睇到人地回复左咩贴,点搞噶,我五得噶" N6 O! a9 z+ O% P) r
235795561 发表于 2011-8-18 11:11 AM

" q0 R$ s+ f8 w9 T4 j$ ^' d: N; H7 P5 S
# N! Y# M+ p) |1 t" `, Y' [" g
    你唔係已经睇到你截嘅图入面有个"回复帖子"咩.....

基拉杰特 发表于 2011-8-18 11:40:16 | 显示全部楼层
我都想去刷下,五知会五会给人查到噶呢9 f/ H' |5 ^; Z3 D% J- N% i$ n
235795561 发表于 2011-8-18 11:06
5 K; _5 d3 d2 S+ j  n

4 Q  B& R! a4 v5 m1 m8 {' m3 F/ O1 m$ t3 a$ H/ d
    能查到的

基拉杰特 发表于 2011-8-18 11:40:40 | 显示全部楼层
你五系版主都可以睇到人地回复左咩贴,点搞噶,我五得噶3 M; K0 H6 B8 \# b6 s6 \
235795561 发表于 2011-8-18 11:11
) I( g; {7 q! `' w4 f+ L+ A1 B4 c
/ R5 R6 O1 C7 g
3 U7 V6 r8 X1 B
    级数啰

asd123456 发表于 2011-8-18 12:03:18 | 显示全部楼层
回复 3# 235795561
# [* S& T& `9 \& F& q
& C, [5 p# w8 W) U( X8 h1 |; \8 H' J3 p
    你太菜了.~點睇都唔知

kevinchan 发表于 2011-8-18 12:19:42 | 显示全部楼层
K社快来找出幕后黑手,顶佢唔顺

Kiver 发表于 2011-8-18 12:38:33 | 显示全部楼层
依几日我发现左,好多06年07年噶投票贴已经系被下沉操作左噶了
" {  }. _/ D$ b  M: f怀疑不知名人事系度刷贴,一刷就10几二十贴
0 R9 G& r' u! ?% j+ m0 t2 d- |...
; y; O0 A0 O+ b4 @8 \# g235795561 发表于 2011-8-18 10:57

6 }0 n1 w' i# z& j' G7 `' Q" T5 b3 M2 w0 |% m
' O8 T8 B: \3 A6 n; j1 ]
    已经处理掉三个恶意刷投票贴的ID~~~
) }9 }% k" y) X8 m8 |, \
9 |$ Z. D6 \, R) HID包括:傅千樹    fate1357    4721369

235795561 发表于 2011-8-18 12:55:56 | 显示全部楼层
你唔係已经睇到你截嘅图入面有个"回复帖子"咩.....
) }# r( y1 v9 Y6 J6 A# xエツクス 发表于 2011-8-18 11:32
6 G! T% g) f9 ]' N

. v' b* W( {1 Z3 G2 z8 W$ ^6 z
7 y3 T4 e( g# f# \    但系我按左,之後显示我无权限甘做呢

235795561 发表于 2011-8-18 12:57:53 | 显示全部楼层
级数啰
: o4 q9 e- j5 Z, Y, A) x基拉杰特 发表于 2011-8-18 11:40

; K% ]' a% g' ?1 p% a  C
6 D' |& y+ e5 N! i2 E( s# a$ m$ [
7 z' B+ G" S1 w, T# p6 Q- r    要几多级数啊

123下一页