[每日闲聊] 暑假快完了,黎派下红包(过期了,派左一半都无)

235795561 发布于2011-8-28 00:47 8307 次浏览 112 位用户参与讨论     [复制分享主题]
, I. s# [( j$ G1 }
) N5 C; k7 h! o; Y- ^3 E- g: h     茫茫人海,芸芸众生...人生最后一个暑假就快完了,我就差唔多时候去稳工了,学生就差唔多时候翻学了
, ]. k0 p3 `( w" Q2 \
" e/ a# T4 `8 R1 V' l4 ]8 D! `. [; l     神马公鸡都是浮云,所以我要系度派星梦,虽然28星梦唔算多,但系每个星梦,都系我花系粤漫社噶每一滴心血
1 k; F4 h7 L/ B  u5 H
" V5 x8 ]1 F( k( Y+ u+ g     每一个星梦都唔可以用万恶噶金钱黎衡量,但系每个星梦都经得起岁月噶洗礼,得以累积,得以传承....% t% p7 v$ @  [+ D3 p5 Z
( ?( h. u" V  e9 O5 q3 H

, ?5 d+ @+ G1 P9 C2 l8 H      废话就唔讲甘多了,留意下面; @/ x* H, N, O3 |  C
      5时恭候 6时入席 7时开P% V- b# d8 B! }8 T. V
      准确黎讲系1828-2228开P,记得回帖后去领取红包吖,88个先到先得0 I' h" V$ n7 M) a
. T5 g3 A5 b' U- Q/ l4 }

已有(112)人评论

117480 发表于 2011-8-28 00:49:46 | 显示全部楼层
即系咩意思姐?

米小契 发表于 2011-8-28 00:49:54 | 显示全部楼层
先到先得,我先到。记得派多D比我

kevinchan 发表于 2011-8-28 00:55:15 | 显示全部楼层
182838 ,派星梦係好事

喊包 发表于 2011-8-28 00:55:51 | 显示全部楼层
姐系点吖....人人有份?

エツクス 发表于 2011-8-28 00:56:48 | 显示全部楼层
我都等住噶...

chrisrex 发表于 2011-8-28 00:57:52 | 显示全部楼层
入嚟放低个暗号等伸手先,384858

Batcat 发表于 2011-8-28 01:01:23 | 显示全部楼层
仲 系首页?48586878

QQ车 发表于 2011-8-28 01:04:53 | 显示全部楼层
暑假都有红包收,太感激了

lovepx 发表于 2011-8-28 01:06:02 | 显示全部楼层
霸头位收红包~艹..我嘅vpn不给力- -

lwj23 发表于 2011-8-28 01:07:06 | 显示全部楼层
首页等红包~

熊猫仔 发表于 2011-8-28 01:12:31 | 显示全部楼层
本来都喺我人生最后一个暑假,但喺我已经翻左工2个月,一早就已经无左暑假..., k$ K. v  A9 F& D4 n6 e, d
年月太快,无知的小孩一晚长大...
. H) O% ?' k$ J, s. k: s6 @$ i' _5 d当年我入大学嘅时候开始加入C.C.C
3 \! R0 T- n0 J6 r8 d转下眼就大4,而且全年实习提早半年入大染缸...