[每日闲聊] 暑假快完了,黎派下红包(过期了,派左一半都无)

235795561 发布于2011-8-28 00:47 8419 次浏览 112 位用户参与讨论     [复制分享主题]
guyoushi 发表于 2011-8-28 08:46:31 | 显示全部楼层
唔明白楼主乜意思?

235600 发表于 2011-8-28 09:04:10 | 显示全部楼层
祝福一下楼主了

inber 发表于 2011-8-28 09:13:03 | 显示全部楼层
同初初見你嗰時
* ^, `/ h: `  k; w3 T6 [. e我對你嘅觀感有好大轉變
: W" q; B, J" B# c6 W) o之前好似好睇你唔順
: H6 B$ s4 w) U' S( Q唔知幾時變左
, A5 \# f6 A# I7 o% {(希望我唔系因為你派紅包先咁講啦)

kwanyeung 发表于 2011-8-28 09:32:11 | 显示全部楼层
同初初見你嗰時
& E- Q. j8 L% m我對你嘅觀感有好大轉變" D: q7 G  p! P" _. G- p
之前好似好睇你唔順
# [$ t  z1 s+ R2 J9 S! H# C唔知幾時變左! y0 p6 }+ I7 H9 Q. O: U
(希望我唔系因為你派紅包先咁 ...3 o2 q! |( Y7 r- ^4 m
inber 发表于 2011-8-28 09:13
& ]  I1 v9 N. U
你個個都睇唔順除咗高層。

eegbook 发表于 2011-8-28 09:37:08 | 显示全部楼层
点心仔,祝你人生最后一个暑假快乐咋。

van.bobo 发表于 2011-8-28 09:38:34 | 显示全部楼层
紧缺星梦,LZ好人!

Mikkukan 发表于 2011-8-28 09:40:59 | 显示全部楼层
本人黎收数

chrisrex 发表于 2011-8-28 09:41:58 | 显示全部楼层
同初初見你嗰時
6 L9 r& ?: S8 G& i2 Q8 O我對你嘅觀感有好大轉變) L& m, Q! K% I- V6 ^
之前好似好睇你唔順7 C: y$ J6 w* i  e: c* B$ U
唔知幾時變左& X# ~! t, B" S7 R* x9 m5 F+ `
(希望我唔系因為你派紅包先咁 ...
# g; u& B& q8 r. p1 O2 @8 b' f5 }inber 发表于 2011/8/28 09:13 AM
- s% ^& z: \2 a3 N) u2 d

$ M+ G/ V  z( k
3 Y  D" {) Z' l/ \( m    点心嘅策略果然成功了

inber 发表于 2011-8-28 09:46:22 | 显示全部楼层
点心嘅策略果然成功了% V' ?0 z  s2 s9 E
chrisrex 发表于 2011-8-28 09:41
7 N2 V; h9 H& u; v' i2 k: P

4 P+ g% X. k1 j$ w0 A3 L+ Q
+ L1 C3 l% B: r. a收賣策略

inber 发表于 2011-8-28 09:47:14 | 显示全部楼层
你個個都睇唔順除咗高層。2 i* R- L$ g- m4 N. x, I+ Y
kwanyeung 发表于 2011-8-28 09:32
1 j7 ^  z8 ^5 y) N- g
& U0 A, k7 v9 |  B) A
# [: d: t2 X1 V5 |" g4 @( c! I
你咁睇我嫁
( y& \. f6 T" M8 E1 A7 K6 n唔通到而家你重未知我嘅心意

kwanyeung 发表于 2011-8-28 09:51:50 | 显示全部楼层
你咁睇我嫁
; ~; W& x- m8 s0 E% {唔通到而家你重未知我嘅心意
( R# K' [  E3 w. J4 c3 W+ pinber 发表于 2011-8-28 09:47
# m- x. ]" R' S% ?) U$ G
知你同漫步有路,即係高層。

chrisrex 发表于 2011-8-28 09:55:28 | 显示全部楼层
收賣策略/ U# F7 ~) k+ @3 E: o1 U4 g% u
inber 发表于 2011/8/28 09:46 AM

6 A. U8 A! G; d7 B) R( V1 P, x! z% S" M8 m
) @0 M0 ]# v% ]( S
    買定賣?