跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

转:网络流传大学生在食堂抱痰盂吃饭照片

aubert22 发布于2009-1-7 14:29 2313 次浏览 40 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Laputa81 发表于 2009-1-8 14:26:26 | 显示全部楼层
喱种艺术无乜边个识欣赏······

aubert22 发表于 2009-1-8 21:59:27 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2009-1-7 22:38 发表 , j7 E& @( v4 L
吾系牛系猪先啱,
; q; n8 @/ f8 N& B9 L: L
咁又系,睇区个样真系几猪下~

aubert22 发表于 2009-1-8 22:00:47 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2009-1-7 23:16 发表 4 c0 z4 R8 ~: Q
! _/ g/ D, H  K4 _7 O
7 v3 V2 K; |6 w% }9 {

# g  \3 C4 l* u* b: ~8 i正常D嘅人都会噉諗啦~~~

5 V& k8 n. j* Z# [* d嘻嘻,甘你甘讲即系话我唔正常啫

aubert22 发表于 2009-1-8 22:01:10 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2009-1-7 23:16 发表
, ?, Y. R9 ~: j) }8 M& z1 A2 N$ ?1 _7 W
7 x) H7 p6 o  Q- K9 O6 l! ~! P" Q5 \1 |
% h6 l% @& a* O3 I2 J: B
正常D嘅人都会噉諗啦~~~
. [  I: o) B& |# m  x. `
嘻嘻,甘你甘讲即系话我唔正常啫 ~

aubert22 发表于 2009-1-8 22:02:10 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2009-1-7 23:30 发表 ( ?1 {. g4 E; @! m9 V
哗众取宠,纯粹为个性而个性7 c6 B4 t/ f3 V+ S; Y+ n
行为艺术也有高雅与低俗之分
. q0 ~" [3 L) T
哗众取宠都可以理解,但食饭都可以话系艺术嘅话我真系服区~

aubert22 发表于 2009-1-8 22:02:48 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2009-1-7 23:32 发表 * ~, F# d& p0 V7 ^. l( ^: ~: |9 r
艺术在于创新,值.

+ r1 ~- n3 _' \8 [% X. X) H我完全感觉唔到有艺术成份,食饭啫~

aubert22 发表于 2009-1-8 22:03:42 | 显示全部楼层
原帖由 seed22 于 2009-1-8 10:13 发表
( g4 v- {! ^+ s. }+ g" x& Z. T- Y2 t多吃D快高长大D .

6 y, Y( \6 K* Z* {, Z. G区个势已经够高够大嘎了~

aubert22 发表于 2009-1-8 22:04:02 | 显示全部楼层
原帖由 candy0505 于 2009-1-8 10:24 发表
$ ~7 o% z3 @3 }& l9 K' A0 f之前睇过有人用面盆食饭~~, G8 u' n7 q$ e9 T' r# e
话说用痰盂就真系核突左D~
& p- x$ G, Q: C; o5 {
原来之前已经有先例嘎啦,犀利犀利~~

aubert22 发表于 2009-1-8 22:04:49 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2009-1-8 11:39 发表 5 N( F, Y  ~* f3 w
藝朮邊有核突之分,
" y1 o& t8 Z/ m$ i" u- v7 B0 _
接受到又认为区系艺术就唔核突,反之就觉得核突~

aubert22 发表于 2009-1-8 22:05:15 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2009-1-8 14:26 发表 0 n' ?% k. s4 F* }
喱种艺术无乜边个识欣赏······

$ q8 {' V3 U" b% {幸好我都唔识欣赏~唔系我多核突了~

Laputa81 发表于 2009-1-8 23:54:13 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-8 22:01 发表 $ y8 r  i" Q( B, j6 H9 F
5 e# b0 E  P4 _3 U, T' h( K3 }
嘻嘻,甘你甘讲即系话我唔正常啫 ~
( y+ g. Q8 r' X6 G5 v* e8 G

9 I, c. h6 [0 [3 U) j1 {0 W5 `% ^8 q' I5 {
我无噉讲过噃~~~
5 Y# l: T9 }9 Y6 j* t1 f7 C, C. L
2 R; R7 P+ V( B$ f# r& l5 t) f说话讲咗出嚟你点理解喺你嘅事····

aubert22 发表于 2009-1-9 00:02:25 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2009-1-8 23:54 发表 + q, I) T4 M0 `/ q- e1 r5 ?
$ N1 S) m( [2 X, n% \2 f$ l4 ^

. x! x; l( \0 v4 Q* }  [1 K' V! B! a  @- X; ^% a# `
我无噉讲过噃~~~
# Z0 N4 ^6 S5 y/ u/ @7 C: w' c5 @
2 V* D1 u. d* b6 S3 G说话讲咗出嚟你点理解喺你嘅事····
  y- |$ A5 I0 ]
放心,我无用肯定语句,而且就算系甘讲都无所谓~无乜大不了,我唔会因为人地讲下就大发雷霆,甘样好难沟通嘅,放心啦~