[Tora.to] [DVD合双语]游戏王-怪兽之决斗IV[145-198]本帖更新完毕

yugi2005 发布于2008-9-29 07:50 22504 次浏览 297 位用户参与讨论     [复制分享主题]
yugi2005 发表于 2009-1-17 11:10:34 | 显示全部楼层
从第一集开始……我仲想从初代黑暗游戏开始添……8 `+ o/ p- \- V+ d  g
但系掌握一切既系亚视,区地一日唔重播又或者系出碟我地一日都无得体翻以前各D集数。9 e1 F, I+ a1 Z" Q/ Z8 h  c* c& h3 }' U

- @+ p. Q9 d0 R) Q) y  L( t: d; T  E5 y8 f+ w
啊系啦,催下1600做决斗都市篇先……

迪格斯 发表于 2009-1-17 21:27:20 | 显示全部楼层
原帖由 yugi2005 于 2009-1-17 11:10 发表 ( k* D4 [1 g! p1 [- \" \& |
从第一集开始……我仲想从初代黑暗游戏开始添……
9 G. h' J0 J8 E, V但系掌握一切既系亚视,区地一日唔重播又或者系出碟我地一日都无得体翻以前各D集数。1 u8 [8 l+ w# f$ ^

8 i8 _5 y5 N; u. F* `) A/ I1 j! w4 ^% o& T
啊系啦,催下1600做决斗都市篇先……

7 l) i7 V/ {& y7 I! S; ]2 J* ?8 M- ^% X7 {# ^
其实你地有无将第五辑做完啊?如果有片源我都想整第五辑,仲有你地系米分工搞之前的...

yugi2005 发表于 2009-1-18 16:20:46 | 显示全部楼层
埃及篇我唔理噶啦~~
& I9 Z6 g! Q! l8 S3 q5 H+ h5 l" q话说NW那里片源发布已经进入埃及篇了~~我迟D就转过黎
1 T% ]( s% V6 I  t: M* g8 u: [" [9 Z. r! L
你问下1600想点……我就想他做决斗都市篇仲有146同150姐,尼部分D音频得他有咋~~
: [! D0 ?/ ^" s# i' n$ T# `. @5 ?5 g# |: K
你中意做第4辑的话就做后面一D既集数,做170打后果D啦~~~% r6 Y4 L7 C4 H% b" |: @

" ]/ Z5 Q1 ]& M4 [我上传紧啦145/147/43,,,,,不过MEGAUPLOAD好似唔系好听使……换过个空间先………………

迪格斯 发表于 2009-1-18 17:30:38 | 显示全部楼层
原帖由 yugi2005 于 2009-1-18 16:20 发表 2 j  g0 l, ^' w" J0 c; f
埃及篇我唔理噶啦~~  G# ~! l, \$ r% l4 e  s) c9 i3 q
话说NW那里片源发布已经进入埃及篇了~~我迟D就转过黎3 H/ Q, K: m1 c" }1 i
8 ]6 }& u2 o  K1 v* o
你问下1600想点……我就想他做决斗都市篇仲有146同150姐,尼部分D音频得他有咋~~
- ]% w1 q5 L: A, C; I1 t2 Z: ?2 y( }3 g# v# |6 e  S
你中意做第4辑的话就做后面一D既集数,做170打后果D ...

8 z4 n( w1 a( ?# m今日录好了第207集了,之前的我都无录到添,我想你话等atv重播前面的几辑我想都无乜可能了,因为有版权的问题存在,每次ATV播新的卡通都系快快咁重播的,可能拒只买了半年或者1年的播映权...宜家会播以前的机会会好渺茫了.

yugi2005 发表于 2009-1-18 21:27:14 | 显示全部楼层
真系版权问题啊~~~~~~~~
3 Q' x: q) s4 d3 E% v; W  G$ z
加上而家ATV管理层七国甘乱,得鬼闲理我地D贫苦大众咩~4 ]) Z; S. H7 y' u
2 V/ Z8 {. q* x! r9 b# G
(好鬼烦ATV自命清高唔肯跟友台风,,虽然我唔讨厌拒D甘既性格,,,喂你就当顺下民意重播得或者出碟唔得姐!)  n7 m/ _/ F% b# |

1 @: l# ]* f- i9 b5 ]9 ^3 M% z) h好,传完一集……唔关事既,43集,开过张帖先~

火中君 发表于 2009-1-18 23:00:36 | 显示全部楼层
寒假那么久了,还没开始吗?楼主,我们很心急啊

達茲 发表于 2009-1-19 08:37:43 | 显示全部楼层
原帖由 迪格斯 于 2009-1-18 17:30 发表 % ~! |8 h- {7 b+ X  ~/ ^& f: h
+ E6 B1 f- ]* ~% E1 r5 b# s$ D# o8 Y
今日录好了第207集了,之前的我都无录到添,我想你话等atv重播前面的几辑我想都无乜可能了,因为有版权的问题存在,每次ATV播新的卡通都系快快咁重播的,可能拒只买了半年或者1年的播映权...宜家会播以前的机会会好渺茫 ...
/ B# x/ @4 N3 M+ B
  \2 D- \" `2 ~% a$ N. m5 L8 r" O0 d
埃及篇220-224都好像沒有正式發過的

yugi2005 发表于 2009-1-19 09:02:27 | 显示全部楼层
我在上传中,,,,,放假了网速反而慢了啊啊啊暗暗啊!!!!!!!!# w. A; _' `: {; z: T6 V
6 k8 g2 J$ F5 ?# T9 f3 E
发过了,220-224……无所谓啦,,应该开始合成啦~~~等我发片源~

yrj 发表于 2009-1-19 10:04:30 | 显示全部楼层
146集只系前头几秒无录到

yugi2005 发表于 2009-1-19 10:48:56 | 显示全部楼层
少左几个字搞到我好唔爽……
6 J' B' g0 R1 w4 F: H2 n等我做晒我有既完整音频先再问1600要~~~
; p0 u( z7 Z# e
% L* O% F/ m% J5 f9 b9 t4 Z[ 本帖最后由 yugi2005 于 2009-1-19 10:52 编辑 ]

迪格斯 发表于 2009-1-19 17:26:11 | 显示全部楼层
原帖由 達茲 于 2009-1-19 08:37 发表
5 W: w& U  Q1 s# W* W
' F1 L% O: t1 Q+ e) @! Z; b7 N; S$ o% u+ Y; m
埃及篇220-224都好像沒有正式發過的

6 `: c" @" m+ R$ M哦,又好似系喔,我在优酷都好似发到219定220集,223发了半集,我都唔得闲压缩上传喔......224集我好似系呢度发过合成版的...其他的都系好似间开发过一两集..等今次再录制的会重新做一次,之前的有部分被广告覆盖了配音.# t( A4 U" H8 q0 M6 F% s

z* t/ K  b% ?" y8 \[ 本帖最后由 迪格斯 于 2009-1-19 17:42 编辑 ]

迪格斯 发表于 2009-1-19 17:27:33 | 显示全部楼层
今日开始做埃及篇的,199集,间开一齐做美少女战士s.......