跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[原创合成][数码暴龙剧场 01-07(全集)][MKV/粤日][外挂简繁][文件已过期]

yrj 发布于2008-6-14 20:04 15684 次浏览 153 位用户参与讨论   [复制分享主题]
alexhus 发表于 2008-6-21 22:35:02 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-6-21 22:25 发表 ( \+ v5 J6 `, B4 o
你唔使下下都催,我话明依家无时间上传,总之7月4放假时开始交货比你就係

1 s' u/ \  u( M$ j其实我都唔系想催你架。。。我而家硬盘剩下10几G啊。。。如果可以放番D10几G嘅连续剧落光碟度就可以下载多D嘢啊。。。
yrj 发表于 2008-6-21 22:41:57 | 显示全部楼层
先刻录,以后再添加文件入去,这样就OK了
tandong 发表于 2008-6-22 00:23:37 | 显示全部楼层
原帖由 yrj 于 2008-6-21 22:41 发表
% {6 i$ x$ M2 {% ]0 {% _先刻录,以后再添加文件入去,这样就OK了
此法大風险,搞不好,完了,又下过?
ninaomu 发表于 2008-6-22 00:26:52 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-6-22 00:23 发表
! x9 S8 B# w" F6 W7 L6 \- Y: t: v此法大風险,搞不好,完了,又下过?
2 ?& a" W' }5 O' g4 ~# y
到时拖翻出来加埋其他集数再刻过落第只碟米得咯,筛一只半只碟啫。。。
kidhitomi 发表于 2008-6-22 01:49:43 | 显示全部楼层
好呀!!
' U: N& Q( R5 o我都好钟意数码精灵咖!!! ?/ W) P4 P6 j
alexhus 发表于 2008-6-22 06:35:45 | 显示全部楼层
哇。。。YRJ你就好啦。。。咁多人帮你补分。。。
alexhus 发表于 2008-6-22 06:37:10 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-6-22 00:23 发表 8 P9 h1 `5 v  ^6 ~& l" |
此法大風险,搞不好,完了,又下过?
: ~6 g' J7 |8 o/ x6 ~9 d/ b
系啊。。。呢个大风险啊。。。我都系等到齐晒先一次过搞掂算啦。。。
yrj 发表于 2008-6-22 09:01:50 | 显示全部楼层
alexhus 可以帮我上传龙珠剧场全集到JS吗?(QQ有好多限制,加上我的上传速度也不快)
alexhus 发表于 2008-6-22 09:05:04 | 显示全部楼层
原帖由 yrj 于 2008-6-22 09:01 发表 : q9 j5 ^; n/ d% \
alexhus 可以帮我上传龙珠剧场全集到JS吗?(QQ有好多限制,加上我的上传速度也不快)

) D1 }% c8 i8 i乐意效劳。。。但系等到我上得到JS嘅FTP先,最近JS维护服务器,我都冇办法。。。
alexhus 发表于 2008-6-22 09:06:39 | 显示全部楼层
为咗唔好贬低龙珠剧场版嘅价值,可能会收D星梦架,具体数目你决定啦。。。我冇所谓。。。
ninaomu 发表于 2008-6-22 12:58:46 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-22 06:35 发表 4 j2 Q( @6 \. X
哇。。。YRJ你就好啦。。。咁多人帮你补分。。。
0 _3 R4 Y/ q; q; Z
话说你自己都有份补嘎,再唔係你对你的补档贴补分都得?
alexhus 发表于 2008-6-22 13:05:18 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-6-22 12:58 发表
5 I3 |+ d9 W4 [  e# f* q; [+ I: H9 x+ V( c. k' ^
话说你自己都有份补嘎,再唔係你对你的补档贴补分都得?
3 [& Q8 c3 m' e. l/ @0 E
我就系话我补分俾佢啦。。。自己唔可以俾分自己架。。。