跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[原创合成][数码暴龙剧场 01-07(全集)][MKV/粤日][外挂简繁][文件已过期]

yrj 发布于2008-6-14 20:04 15679 次浏览 153 位用户参与讨论   [复制分享主题]
yoshiki36 发表于 2008-6-25 00:16:54 | 显示全部楼层
哇,高兴啊,多谢分享
kidhitomi 发表于 2008-6-25 02:14:19 | 显示全部楼层
知不知数码暴龙
) f' H- e* z8 \7 i- e: a仲有一部的名系 <数码暴龙 - 第十三位皇家骑士>
9 u: w8 P( b+ p$ `这个都几好睇!
' a/ H( o3 b& N# K仲有里面的皇家骑士都系
1 A: N1 C6 h8 X数码暴龙一: j0 L* U5 F1 |7 S/ M. _
数码暴龙二
6 L8 `! t6 k& u: b/ d9 ?) _0 t/ |9 W数码暴龙三/ b' E/ Q0 e- k2 D% `, z% t! d
出场的主角精灵!
alexhus 发表于 2008-6-25 06:45:38 | 显示全部楼层
原帖由 kidhitomi 于 2008-6-25 02:14 发表 ) b8 h6 h% Y0 n) N! _. H
知不知数码暴龙$ W* C1 B$ h! L6 f/ L
仲有一部的名系
% S6 u/ A" J" U6 g5 r) F& S这个都几好睇!# `8 Q  n7 ^1 V9 _8 i
仲有里面的皇家骑士都系
5 B- K% Z( Q5 W( {0 v& x# L数码暴龙一) B! |; y" H8 b+ _
数码暴龙二
$ m* n8 N1 ?4 H/ c数码暴龙三
0 B/ w# q- L- ~, I! g出场的主角精灵!

/ H7 m' l' P" ]; i未听过啊???TVB有冇播过啊???
chongbo86 发表于 2008-6-25 07:34:43 | 显示全部楼层
楼主好利害!我地都等住买楼主的这个版本啊!而且用中转站喔!速度快到不得了!但系好快会过期啊,唔知楼主会唔会续期呢,因为金钱有点紧,又唔可以经常上网喔!有好野我都来支持的哦
alexhus 发表于 2008-6-25 08:47:16 | 显示全部楼层
原帖由 chongbo86 于 2008-6-25 07:34 发表 - b% A7 ]5 }$ s3 P
楼主好利害!我地都等住买楼主的这个版本啊!而且用中转站喔!速度快到不得了!但系好快会过期啊,唔知楼主会唔会续期呢,因为金钱有点紧,又唔可以经常上网喔!有好野我都来支持的哦

, u  N9 j  X3 {2 w, b, GYRJ系一个负责嘅人,就去续期架。。。而且佢用嘅系14日保存,放心啦。。。
yrj 发表于 2008-6-25 12:49:15 | 显示全部楼层
原帖由 kidhitomi 于 2008-6-25 02:14 发表
1 K( v0 R, _+ ]% ]4 S0 R知不知数码暴龙+ {$ l  h; L+ _7 h( ?) R
仲有一部的名系
7 w! U5 ]5 L" `+ e" {- C8 n4 O这个都几好睇!
9 p+ o, t/ s/ }仲有里面的皇家骑士都系5 l# t) u1 y/ r& K
数码暴龙一0 A/ [" m* n7 C! l7 Z1 Z
数码暴龙二0 G! ]( @9 {* M2 F) {; E6 y
数码暴龙三
' G5 u' r( c& Q' P. n% D) d出场的主角精灵!

- V! Q$ a8 s& _8 ^) W( B) m* Z7 c) D
《数码兽TV特别篇 数码怪兽X进化-第13位皇家骑士》,没粤语
熊猫仔 发表于 2008-6-25 12:58:11 | 显示全部楼层
原帖由 yrj 于 2008-6-25 12:49 发表
5 n4 o: E5 V( W9 m" C) `; T
. d8 B0 X1 P) B- E' `+ @# D& B6 P; S" S; N: L# o
《数码兽TV特别篇 数码怪兽X进化-第13位皇家骑士》,没粤语
% H! K& T# T' R' q+ u
3 S, p; N  N! R" V. v
好似未睇过~~~~~~~~~无粤语都杀柱先!!!!!!!!!!
alexhus 发表于 2008-6-25 13:02:02 | 显示全部楼层
原帖由 yrj 于 2008-6-25 12:49 发表
8 a; H( U9 R7 K2 T8 E0 i8 W$ K. ~5 E- R
! u! T5 F" v: I: @6 g3 C
; t: `2 m& |- K
系啊。。。TVB未播啊。。。咁等住先啦。。。
7 v( L3 a" P" P5 k' l冇谓破坏咗粤语嘅味道。。。
perrysea 发表于 2008-6-27 12:36:13 | 显示全部楼层
万岁!!!!!大爱啊,抱走的说~
( Y; G2 Q! Z4 n# H( a1 M谢谢楼主撒。
火中君 发表于 2008-7-3 08:32:05 | 显示全部楼层
希望还能下载到,感谢楼主
alexhus 发表于 2008-7-3 08:52:39 | 显示全部楼层
原帖由 火中君 于 2008-7-3 08:32 发表 1 [: D: I9 j- x6 p# |( ~4 b* x
希望还能下载到,感谢楼主
1 H; A: \5 E% l! ?$ T8 X! C
YRJ系要14天嘅QQ中转站,而且佢仲会去续期。。。放心。。。
nikia753 发表于 2008-7-6 09:35:56 | 显示全部楼层
好东西就是要来收啊,谢谢了