跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[原创合成][数码暴龙剧场 01-07(全集)][MKV/粤日][外挂简繁][文件已过期]

yrj 发布于2008-6-14 20:04 15676 次浏览 153 位用户参与讨论   [复制分享主题]
yrj 发表于 2008-6-21 20:00:02 | 显示全部楼层
NO~~ 系数码暴龙第一部
alexhus 发表于 2008-6-21 20:05:16 | 显示全部楼层
原帖由 yrj 于 2008-6-21 20:00 发表
3 Z- {, R% r# N, B7 b" w6 j' mNO~~ 系数码暴龙第一部

1 w% [2 F$ ], ^$ s! B$ T0 x0 w冇啊。。。我都想要啊。。。
alexhus 发表于 2008-6-21 20:06:43 | 显示全部楼层
原来YRJ要合成七部剧场版啊???
2 }$ U! Y5 n" W咁真系要支持啦。。。
熊猫仔 发表于 2008-6-21 20:20:19 | 显示全部楼层
后面果几部嘅高清mkv粤语版都出???~~~
ninaomu 发表于 2008-6-21 20:28:53 | 显示全部楼层
哇,等咗好耐,一次过出两部,仲要係双语外挂字幕,多谢晒啊!!!
alexhus 发表于 2008-6-21 21:16:14 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-6-21 20:28 发表
7 m+ }! E( ~$ k' B. X( d7 Z哇,等咗好耐,一次过出两部,仲要係双语外挂字幕,多谢晒啊!!!

$ v* y: v. l/ W唔好净系挂住down嘢啊。。。我差几集大长今就可以刻碟啦。。。我D空间系度叫苦啊。。。
yrj 发表于 2008-6-21 21:39:52 | 显示全部楼层
有无去DOTBT稳《大长今》?
shason 发表于 2008-6-21 22:01:58 | 显示全部楼层
继续来支持阿。希望更新quick少少
alexhus 发表于 2008-6-21 22:04:21 | 显示全部楼层
原帖由 yrj 于 2008-6-21 21:39 发表
- p# X& n( V0 [0 A有无去DOTBT稳《大长今》?

+ x9 Z# Q5 H3 _4 a冇啊。。。我要TVB粤语啊。。。
alexhus 发表于 2008-6-21 22:06:02 | 显示全部楼层
其实我要嘅系连续剧啊。。。
freedom246 发表于 2008-6-21 22:13:03 | 显示全部楼层
啊~~,上唔到DOTBT啊,咩原因呢^
ninaomu 发表于 2008-6-21 22:25:09 | 显示全部楼层

回复 42楼 alexhus 的帖子

你唔使下下都催,我话明依家无时间上传,总之7月4放假时开始交货比你就係