[动漫OST] [原创][JS][美少女战士初代粤语版主題曲][CD版]

venuschen 发布于2008-5-1 18:40 21630 次浏览 151 位用户参与讨论     [复制分享主题]
6 K9 U! r0 _, {9 W4 h; i3 a- q3 ^! H
美少女战士初代粤语版主題曲 - 美少女战士2 ?/ T2 Y3 a0 {* Y  R, p- F' y
演唱:汤宝如 王馨平 周慧敏6 {% [/ U8 d' Q

) D" U( V- P9 M9 L
系我从网上下载既原版CD(宝丽金双声情歌合唱精选2CD之CD2)度分割出来既
" o1 o) v0 s7 F+ P: f绝对唔系MP3转既,系原版CD音质

* s6 r: o: e$ ]" `- u
9 J; I- }7 f/ M文件类型:wav& z  X1 y1 `/ i
保存空间:JS) e# K4 ]$ l. c# u* b1 z' V4 L: a
保存期限:永久保存

. p( U0 H0 D) t2 _( k" {  I0 T
% q; T0 m! m% y, R/ a  g
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
; D+ ]6 z; w/ x% T4 l( I
$ e' w# w6 p$ m2 g# X

评分

tandong + 8 + 56 + 2 原创内容

已有(151)人评论

Xoun 发表于 2008-5-1 18:41:58 | 显示全部楼层
  ,唔该晒你啊..我收下了
venuschen 发表于 2008-5-1 18:50:35 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2008-5-1 18:41 发表
! f+ k& t  D: i7 Q0 P2 G  ,唔该晒你啊..我收下了

% M# T' D' |' D  }4 p9 {唔系客气
  E, H0 ~& z7 Z- Z我多谢你至真
  o& u  W1 d5 U+ S' f4 J多谢你合成美少女战士同飛天少女豬事丁$ L- L/ a9 O( K; t6 l
呢两部我都好钟意
8 b8 c8 O. A  f唔知你下一步会唔会合成怪盗st tail ?
Xoun 发表于 2008-5-1 18:55:37 | 显示全部楼层
原帖由 venuschen 于 2008-5-1 18:50 发表
/ }& L! z6 n/ f4 c8 f5 [' Z1 l/ t0 H) T
唔系客气/ G; n+ k8 [  r# X
我多谢你至真. w5 b! }4 D, X' T* C! |0 o
多谢你合成美少女战士同飛天少女豬事丁4 o1 b' \5 P3 y* A# l! p  Z
呢两部我都好钟意4 }  e% A2 S5 `/ H
唔知你下一步会唔会合成怪盗st tail ?
! y2 A! F- n) Q5 S* x: L
.我怕冇乜时间啊..哩部(花园好似有)有待你们合了..我就3部作品,都唔知要等到几耐先至合晒..如果tvb音频唔改速既话就好了
huang 发表于 2008-5-1 19:11:21 | 显示全部楼层
看看音质如何
venuschen 发表于 2008-5-1 19:13:06 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-5-1 19:11 发表
. _/ ?( k- s/ m( p: \看看音质如何
5 V) K8 G; t2 i3 I
CD音质$ ~- |9 ?5 q) {. {) C
由原版CD度分割出来既
ninaomu 发表于 2008-5-1 19:32:46 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2008-5-1 18:55 发表 # ^8 G. h) \% N
- d/ v) ]4 b$ G& W
.我怕冇乜时间啊..哩部(花园好似有)有待你们合了..我就3部作品,都唔知要等到几耐先至合晒..如果tvb音频唔改速既话就好了
" W  a, d, Q3 V5 M1 z
慢慢合,唔使急,特别係飞天猪,因为重播紧,情况可能有变~~~~~
9 c! T5 [+ V- K3 }* d. ]
1 a. s$ z+ G9 h# b' u另外要多谢楼主的CD版呀~~~~~~~~
venuschen 发表于 2008-5-1 19:58:02 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-5-1 19:32 发表2 F' |- w! B, k0 }4 V
' s0 `$ }0 i* k# m9 {" r
慢慢合,唔使急,特别係飞天猪,因为重播紧,情况可能有变~~~~~! H4 ?- m8 r% D& w6 E

/ d5 w4 v1 ]6 g/ v% f% t" m  \) L3 ]另外要多谢楼主的CD版呀~~~~~~~~
, q$ h2 ~5 u2 @4 {7 w. l- e
飞天猪重播紧?!3 N, `. Q5 [- x" q
系边个频道啊?- D9 Q4 P& K% i/ X! L+ U

/ P7 _& D0 M/ `: q- V* z[ 本帖最后由 venuschen 于 2008-5-1 20:01 编辑 ]
xlm 发表于 2008-5-1 20:03:00 | 显示全部楼层
好久没来,下来听下先~
GavinDX 发表于 2008-5-1 23:49:38 | 显示全部楼层
唔错,多谢晒。
wailwfwai 发表于 2008-5-2 00:17:16 | 显示全部楼层
唔知系什麼格式,,下来看看
紫天使 发表于 2008-5-2 02:02:56 | 显示全部楼层
thx ,但點解個檔咁大