星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] [补档JS/MU/AD][飞天少女猪事丁][DVDrip][avi][1-51][粤日双语][10.02.11补完]

Xoun 发布于2008-3-28 21:51 70204 次浏览 765 位用户参与讨论     [复制分享主题]
huang 发表于 2008-3-28 22:36:21 | 显示全部楼层
原帖由 yrj 于 2008-3-28 22:22 发表 . Z1 V4 |9 x3 ^4 M' k: v
huang 点解自己唔合成?

' {  k- E( r4 q; z合成N多排队中
huang 发表于 2008-3-28 22:38:02 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2008-3-28 22:03 发表
6 s# K/ l( J! F0 Y7 {3 k4 r* m$ H, e1 e) J1 ^" H1 j2 k0 W

! W# F7 t" ^9 l# Q5 y; k  n呵呵.系花园片源黎咖.你真系劲.一睇就知道了, Y/ O& T4 e0 l! S  \
乜野音频(难道系粤语音频?我在MU下载的)
" x1 H+ L, D; f" c' X# X. {/ K+ T
请你提供一下已经调制与片源同步的粤语音频
6 k3 C4 z3 c8 n2 h+ }5 Z偶想封MKV
平常心 发表于 2008-3-28 23:09:19 | 显示全部楼层
有人合成真系好,好钟意睇,多谢,
唔知 发表于 2008-3-28 23:42:57 | 显示全部楼层
又见到你啦......大家都起花园的说..* B: }2 \6 X3 g6 P, ?9 w( M: @: f
我啱啱下晒呢套野..下得我鬼咁辛苦.....: t$ _; L1 J  Q* w
我讲片源..日语的.
唔知 发表于 2008-3-28 23:44:27 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-3-28 22:36 发表
3 V8 y! D* F5 {8 X# o5 P, a  Y% U4 N  X) c8 B
合成N多排队中
+ L9 T2 J# ?( C, L" O
: p( y1 B; e$ x
你鬼要合..邊做得咁多..我都系做嚇等嚇....做合成曬我好多時間...
3 N4 U  z$ D. p. [- n- W我要求美..所以同步一定系100%的.
Xoun 发表于 2008-3-28 23:57:11 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2008-3-28 23:44 发表
5 {+ @$ l+ m4 u6 \7 W
; \: U5 }* z3 Y! c7 A/ c6 d( e" F( n+ J0 {$ Y6 o7 {1 g2 d
你鬼要合..邊做得咁多..我都系做嚇等嚇....做合成曬我好多時間...
  N) z3 d. f( W7 r1 m! F我要求美..所以同步一定系100%的.

' k. r: I5 A$ e" X& i" y7 C- D7 P
/ ~+ i: S5 c# }' n4 m一样.要做既话就要做得好好睇睇嘛.所以我都系一个唔马虎既人.每一部合成品都绝对的同步...(因为我会刻录成碟嘛,不完美一点点得呢)
唔知 发表于 2008-3-29 00:11:46 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2008-3-28 23:57 发表 2 P6 ?; g7 S4 e3 n2 e& B0 f

# x6 |3 @; O' _- Q, V2 V3 H
! l3 V1 A4 |2 z8 K9 r& X一样.要做既话就要做得好好睇睇嘛.所以我都系一个唔马虎既人.每一部合成品都绝对的同步...(因为我会刻录成碟嘛,不完美一点点得呢)
- K' U6 O( q. v4 v9 ^' _0 }
. F% O+ h2 R) M
宜家下紧你呢套作品..睇吓先...嘻嘻..
huang 发表于 2008-3-29 00:17:03 | 显示全部楼层
& S! m% }6 `; \. H7 {8 l4 e) K
* J7 ~8 C+ m0 z& D4 s1 S
. ?7 }( j% V% z0 y6 d1 o# u7 [1 w你鬼要合..邊做得咁多..我都系做嚇等嚇....做合成曬我好多時間...# \6 T) T- w* U* w; E6 ]
我要求美..所以同步一定系100%的.
4 [4 b3 @# p- W/ I  }" _) k
吾知,飞天猪不是有几集不完整吗
huang 发表于 2008-3-29 00:18:33 | 显示全部楼层
; e" |' F' M! a9 t! q6 a/ y' h

( l1 t5 j$ o4 _. e你鬼要合..邊做得咁多..我都系做嚇等嚇....做合成曬我好多時間..." P4 m+ A5 ]0 l! S$ A  |) ?0 F) g
我要求美..所以同步一定系100%的.
! Z1 _  X' p$ Q0 j  o# P4 b" U% u$ C
硬盘片源占了大半空间,好多等合成的
ninaomu 发表于 2008-3-29 03:53:58 | 显示全部楼层
好正啊~~~~~~~3 k( Y' ^: Z) |. ^4 Z; \- C" |
不过对纳米盘,我用唔到迅雷,用佢提供嘅纳米机器人又係下唔到,一定要右键另存为先得,激死
ninaomu 发表于 2008-3-29 03:55:16 | 显示全部楼层
不过无字幕就可惜咗D。。。。白鸟由里、石田彰、松本梨香。。。。。唔错嘎
ninaomu 发表于 2008-3-29 03:56:45 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-3-29 00:18 发表
' C. q1 x& _$ y3 \9 |! G6 g( _3 v& [4 Z' G
硬盘片源占了大半空间,好多等合成的

; a) @, [. Y7 d. J- Z; A. [我觉得你唔应该渔翁撒网,咁只会越来越多动画靜係合成咗一两集就要停顿,集中下某一部动画片源兼尽快合成晒然后刻碟清空间方为上策,唔係嘅话多多硬盘都唔够你用