星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] [补档JS/MU/AD][飞天少女猪事丁][DVDrip][avi][1-51][粤日双语][10.02.11补完]

Xoun 发布于2008-3-28 21:51 70351 次浏览 765 位用户参与讨论     [复制分享主题]
平常心 发表于 2008-4-13 22:03:11 | 显示全部楼层
又更新,飞天猪越睇越过瘾,
jomalm 发表于 2008-4-14 00:11:01 | 显示全部楼层
多謝啊, 飛天又再更新, 速度真快啊
平常心 发表于 2008-4-14 19:51:07 | 显示全部楼层
2号迟咗呢,我下载完,下得几快,多谢.
venuschen 发表于 2008-4-14 22:12:23 | 显示全部楼层
楼主再次放出双语版,系吾系已经有办法令到TVB既音频同片源同步?1 f8 m0 R9 _! k7 R$ \5 L2 f: l1 V% t
Xoun 发表于 2008-4-14 22:21:38 | 显示全部楼层
原帖由 venuschen 于 2008-4-14 22:12 发表
/ R1 v3 P( d  v" @" I$ l8 F楼主再次放出双语版,系吾系已经有办法令到TVB既音频同片源同步?' T: T0 e4 o1 ]; A3 s# G' v7 T
6 h$ a0 O4 h- F3 j) I
或者都可以甘讲既...不过仍有待提高.你地觉得冇问题既话我就会一直以双语形式发布,如果时间充足既话我都会搞埋第4--8集... ...首先最紧要系你地钟唔中意..有问题要即刻提出.我再修改
venuschen 发表于 2008-4-14 22:28:17 | 显示全部楼层
希望你会搞埋第4--8集啦,多谢晒!!
3 o; }, t/ Y: O* y; ?) y. g; y) Z3 P3 P0 _! G( c7 O
楼主依家改变左TVB版音频既速率去就片源,唔知个音频有无变调?
, R! ^) J  B& P1 ^仲有,希望粤语版既片头曲可以用“爱心一百次”,日语版既至用返果首日语主题曲啦,好吗?5 ^8 B" x0 `! ~- P$ ]5 X( n
0 q2 l5 t/ v& B! j
phiroth 发表于 2008-4-15 12:16:13 | 显示全部楼层
更新左,支持下你!~~
Xoun 发表于 2008-4-15 12:33:20 | 显示全部楼层
原帖由 venuschen 于 2008-4-14 22:28 发表 & J0 J- g9 @* r# ~1 q
希望你会搞埋第4--8集啦,多谢晒!!. b% H2 |( d8 F1 y3 A0 K! j3 C
5 B: q, D0 n( d
楼主依家改变左TVB版音频既速率去就片源,唔知个音频有无变调?$ V( R3 [  D3 e
仲有,希望粤语版既片头曲可以用“爱心一百次”,日语版既至用返果首日语主题曲啦,好吗?

) t0 r/ ]+ _+ M; o. i  w( I3 u粤语片头曲我要修改一下才行.因为有缺陷..尽量啦
kuangrey 发表于 2008-4-15 18:12:35 | 显示全部楼层

我来下吓先,画面还算OK啦
kuangrey 发表于 2008-4-15 18:14:24 | 显示全部楼层

原帖由 venuschen 于 2008-4-14 22:28 发表
' m2 S8 n' g3 `- h; D$ C希望你会搞埋第4--8集啦,多谢晒!!
. |( z0 x6 _  {2 O: y! D3 |  a3 A
楼主依家改变左TVB版音频既速率去就片源,唔知个音频有无变调?2 b1 q; U; w# ^; _. b, C1 ^
仲有,希望粤语版既片头曲可以用“爱心一百次”,日语版既至用返果首日语主题曲啦,好吗?

' ?) C+ Y8 F8 G1 ^4 ~2 b& ~我认同啊,LZ甘整5错喔
ninaomu 发表于 2008-4-15 22:03:33 | 显示全部楼层
咁请问X兄依家嘅rmvb单语版有无改变TVB版音频嘅速率???
Xoun 发表于 2008-4-15 22:40:13 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-4-15 22:03 发表 . g" K* `8 Z) C' n% u
咁请问X兄依家嘅rmvb单语版有无改变TVB版音频嘅速率???

. f# ]/ K7 {4 ]- Yrmvb系根据已经完成的AVi版本来压缩的...所以有D系修改左.有D就冇(因为有一些tvb系冇改过速度的)