(Animax) 灼眼的夏娜第17-18集 BY 大口仔

fangd 发布于2008-2-25 08:31 4004 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【影片名稱】:灼眼的夏娜第17-18話
3 s' d6 J: R4 M0 `& _2 N9 w+ N【影片格式】:rmvb
& X/ l4 o# r! u( a# t【做種日期】:5粒seed 2 X5 R3 ]& h3 z, @( L  E  V
【語言字幕】:粵語/繁體字幕% R7 h' u8 d2 I& j4 G" I
8 D& m: y7 A/ l: l) B! F* `. ^7 L+ }4 A) m( l

* v6 B6 g5 f( H% ^2 R+ `0 E5 ^之前錄唔到既,補番。

shagukan no SHANA 17-18[1].rmvb.torrent

20.94 KB, 下载次数: 24, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(14)人评论

keenlok 发表于 2008-2-25 10:23:32 | 显示全部楼层
其实呢出动画我未睇过,但我见好多人钟意睇,究竟讲乜噶姐.
hikaruyin 发表于 2008-2-25 11:32:09 | 显示全部楼层
原來我好耐都冇回過帖了…
yrj 发表于 2008-2-25 12:13:18 | 显示全部楼层
多谢分享~~~收!
Laputa81 发表于 2008-2-25 13:11:36 | 显示全部楼层
之前搵个日语版嚟充数~~~
# Y# Y, b' u7 `5 D2 b4 I0 g; r- e! e6 r
咿咖嚟补噃先··········
ttsti 发表于 2008-2-25 13:52:34 | 显示全部楼层
快D做埋呢两集嘅合成版就可以收藏了
AWP 发表于 2008-2-25 19:12:10 | 显示全部楼层
有咯?太好咯。。。。。
" C* p% X: \. [/ f可以烧碟了
mfgpx 发表于 2008-2-25 23:13:07 | 显示全部楼层
究竟系啲乜嘢人配音嘎?
lsjhldy 发表于 2008-2-26 10:43:44 | 显示全部楼层
啊.......怨念消散......
maddox_lt 发表于 2008-3-21 16:03:25 | 显示全部楼层
我好似好少睇呢个。。不过都系唔该晒喇
banny77 发表于 2008-3-24 19:43:57 | 显示全部楼层
嘩..好開心呀..我只碟17-18集都系原音..
eay 发表于 2008-4-4 19:52:24 | 显示全部楼层
大口仔~~我爱死你了~~
12下一页