论坛有无是澳门的朋友??

Mickey 发布于2008-1-27 23:15 7411 次浏览 96 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我之所以发呢个贴呢5 B; s2 ]/ l8 T- x8 O
   一来,是我真是好好奇,因为我知道论坛有香港的,但是好少听讲是澳门的: K7 P0 }( L9 V9 y% k
   二来,因为本人计划农历年过后去澳门一转,所以顺便问吓5 P( F9 W& j9 f& ]! v1 A% J( _
" z! F/ d: U& H$ P  x
   我甘大个女都未去过澳门,所以好期待吓5 I9 M0 s+ G2 H: m% v
   不过听讲澳门比较细,所以想知道特色的东东1 i4 V( b9 d# Z. G
   还望赐教~

相关帖子

已有(96)人评论

夜月星辰 发表于 2008-1-27 23:49:04 | 显示全部楼层
应该都唔少嘅,好似某版主咪就是咯
Mickey 发表于 2008-1-28 00:01:57 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-1-27 23:49 发表
; p% M# d9 z2 E; Y: F2 x3 G5 Y* c应该都唔少嘅,好似某版主咪就是咯
. a  _9 p$ @$ O1 w4 u) C) [, H
" f7 @& q$ s3 t6 A1 @7 R
是?5 H* t# K! x  ~' Y2 A+ v* ~* l& P% v1 B
是就好了
0 S, I. E. Y; C8 L4 \3 c- q+ v我同我好姐妹一齐去
8 V: B( r. j7 E! F$ _林住报自由行,所以想稳人问吓先~
kalaso 发表于 2008-1-28 00:15:37 | 显示全部楼层
原帖由 Mickey 于 2008-1-28 00:01 发表 . Q- W4 o' @( }2 O
& j7 L2 S, B5 U  }1 M
1 z# V0 c0 a' P* T
是?
: J) s  z) f& O( D" r是就好了
  G1 y! v/ I3 M7 l我同我好姐妹一齐去
- |2 F8 B( i7 a林住报自由行,所以想稳人问吓先~

$ Z- n5 q" U; G! {: U: J
4 t8 @% S$ B. C% L# }9 j3 ^听讲 零版系个边噶 + w+ S! o# C4 t; I# t! \. H/ D

Q! m0 Z* e1 ?$ h不过香港澳门应该5少人去过嘅~
夜月星辰 发表于 2008-1-28 00:17:18 | 显示全部楼层
个版主咪就是零距离咯! W" \3 u( k$ {5 H: {7 u( z* m

% @: k. |9 @! \: Q3 q6 V澳门有个档口卖的猪扒包超正,叫X利来,好似,好多人特等过去食伽,不过一日卖300个! U, F( @( @: E' y- y& v6 ~
0 l+ |7 s% V. V+ Q4 B: J
某条街卖嘅杏仁饼都好好味,不过加咸蛋王就好似要订,1 ^, f5 s1 d% V7 F9 i" P
去到一定要试葡国鸡同蛋挞
kalaso 发表于 2008-1-28 00:33:39 | 显示全部楼层
http://www.ctrip.com/community/i ... .asp?writing=888880
$ r) B; v, E! j. e4 s4 q& A
/ d/ d0 \# L; G* O9 X2 q+ ihttp://www.uu86.com/travel/50/
: _- D# K6 b% Q7 t1 h' z- _/ Q
系其他人去过之后写嘅野 
1 D9 v. x* _9 b- n2 a. G  @
% d9 v% y+ T' J( o7 ^# h都几有参考价值噶
tandong 发表于 2008-1-28 04:24:40 | 显示全部楼层
零版,有劳了,帶MM们去玩,照多D木目番來啊!
andygo110 发表于 2008-1-28 11:23:53 | 显示全部楼层
我好想过澳门做野啊。。。。
零距离 发表于 2008-1-28 11:35:21 | 显示全部楼层
原帖由 Mickey 于 2008-1-27 23:15 发表
6 T( x5 d  d/ K5 V我之所以发呢个贴呢/ B) h0 @! @* g
   一来,是我真是好好奇,因为我知道论坛有香港的,但是好少听讲是澳门的
& ]  _1 X* C9 p' c, B: U   二来,因为本人计划农历年过后去澳门一转,所以顺便问吓2 Q' |7 }# x8 A5 S: b
' J5 e% ^( c7 w/ j
   我甘大个女都未去过澳门,所以好期待吓
& p2 K: r2 ^; }' A/ F" }* V  t   不 ...

$ m. v0 g$ L3 K  w: U  l5 p唔好期待了.澳门环境同珠海比都差好远.过去之前要有心理准备,过关时实会逼到你变S饼.$ n3 I7 m/ R4 @  _3 C
如果你唔糸去赌嘅话就唔好考虑了.讲行街买嘢香港好好多.
Kiver 发表于 2008-1-28 11:52:15 | 显示全部楼层
原帖由 零距离 于 2008-1-28 11:35 发表 4 n5 Z5 I2 j& a

/ j( w4 a3 h0 Q! j' f5 A唔好期待了.澳门环境同珠海比都差好远.过去之前要有心理准备,过关时实会逼到你变S饼.) a" C8 `8 ?4 {/ ?! H/ }
如果你唔糸去赌嘅话就唔好考虑了.讲行街买嘢香港好好多.
; t! E7 g8 p% }, i
零版
9 Q- y  Q. S9 n) S9 a; b抓好机会啊
9 O  e4 X5 ]0 C+ M  G7 [" `8 q/ ]2 Y0 P靓女水后来伽`~~
Kiver 发表于 2008-1-28 13:00:57 | 显示全部楼层
原帖由 Mickey 于 2008-1-27 23:15 发表 ; `! l9 b. B: Z: V- s" @- V/ W
我之所以发呢个贴呢2 |- P! q' @# G; a$ N
   一来,是我真是好好奇,因为我知道论坛有香港的,但是好少听讲是澳门的9 |' z( Y$ b& }' A) a+ ~
   二来,因为本人计划农历年过后去澳门一转,所以顺便问吓6 W* G5 R7 A. h- N5 l$ @
5 U3 j! b6 f2 C
   我甘大个女都未去过澳门,所以好期待吓
) I6 s2 r- V' E& T# R2 Y( a   不 ...

# M5 q! _2 F4 S7 O" w; D9 Q' ^1 A" C/ p
水后6 u1 P0 ~  W% ]0 |) K: F) p5 I0 N
最紧稳吾少银啵
Laputa81 发表于 2008-1-28 13:09:57 | 显示全部楼层
我咁大个仔省都未出过都喺噉啦···········
: ~; @+ }$ x: y/ _$ A, ^夠晒大乡里喇啩·············