[每日闲聊] 而家论坛水区好似无以前甘多人波~~

Mickey 发布于2008-3-18 18:16 9207 次浏览 94 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(94)人评论

Kiver 发表于 2008-3-18 18:23:22 | 显示全部楼层
原帖由 Mickey 于 2008-3-18 18:16 发表
9 ^0 h) |! h7 J; ^3 |( a/ m呢牌上论坛见到D贴回帖的人不是很多
8 m. `% L" N- l6 r0 P8 Y( S   是咪因为大家都大个左,9 J, _8 X2 s3 M4 `3 I8 F
   有自己的事忙,所以五得闲灌水啊??
* D% O5 [2 u! o' g1 T0 Y# I4 s: z7 n   林翻以前的热闹情况,真是大对比啊

3 O9 t3 ]. I; s: z/ c/ v, B! e5 Q. V4 q# ~
你都是其中之一
* z/ U- @8 g- O) x) s, @: y6 f$ D# ?
经常不出现既~~~
huang 发表于 2008-3-18 19:16:00 | 显示全部楼层
那些水王水喉都退休了
mkfmky 发表于 2008-3-18 19:32:10 | 显示全部楼层
我忙咗,上網時間都少了,同大家係論壇傾計都......
tandong 发表于 2008-3-18 21:21:18 | 显示全部楼层
无水后座鎮,是差D嘎!!
tandong 发表于 2008-3-18 21:22:41 | 显示全部楼层
原帖由 mkfmky 于 2008-3-18 19:32 发表
1 }4 F5 {) F4 k# O6 |. V我忙咗,上網時間都少了,同大家係論壇傾計都......
不如MK你发木目啦!
幻影傳說 发表于 2008-3-18 21:57:53 | 显示全部楼层
以前真係幾熱鬧架,熱鬧到上都上唔到黎
hikaruyin 发表于 2008-3-18 22:07:12 | 显示全部楼层
原帖由 mkfmky 于 2008-3-18 19:32 发表
; G0 y! a6 y3 f2 l4 z我忙咗,上網時間都少了,同大家係論壇傾計都......

% _2 t+ Z) c6 c恩…都好耐冇見你了…
hikaruyin 发表于 2008-3-18 22:08:11 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2008-3-18 21:57 发表 9 R' n& y; ]5 T) ^) `  {$ D1 y
以前真係幾熱鬧架,熱鬧到上都上唔到黎
/ m- j, h" v& t4 b: `
果時根本連網頁都開唔到.....: P5 T% m! z9 k
我呢排都忙左.....唉
幻影傳說 发表于 2008-3-18 22:11:06 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2008-3-18 22:08 发表
5 N: K' |; R4 Z( E9 {( Q5 K
; H$ h2 r# u3 }2 v2 }果時根本連網頁都開唔到.....
* B8 L8 K0 {5 X# X我呢排都忙左.....唉
  w# ^8 T( {9 }* w* D
, P* s  R" \( }$ ~
唔係喎~~~住係我地呢邊既水后都開到喎
6 m2 ]& ~) @0 G4 K好奇一問,你依家要返工嗎
mkfmky 发表于 2008-3-18 22:17:16 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-3-18 21:22 发表
% W8 Y9 q2 J0 i1 [0 d不如MK你发木目啦!
2 n8 {9 S4 F' f' V$ ^  z
, o) x9 K" f5 R1 }7 D! |) Q, c
你發咗相先啦
: X$ m% m. \8 {0 x$ a5 z, y
% m, L2 y9 M" v5 m: Y) N+ ]* r我無咩可以發o架(^-^~~~)
tandong 发表于 2008-3-18 22:37:12 | 显示全部楼层
原帖由 mkfmky 于 2008-3-18 22:17 发表
' m9 S$ e7 q  t
! t, d. Q4 S7 f$ i6 S1 ~1 k& B7 w7 F0 F$ `, r* t
你發咗相先啦
; W7 x8 y. Y% z1 `4 Y" T& A1 h+ T4 x7 u: T9 f
我無咩可以發o架(^-^~~~)
下次我去HK,你睇真人又点話呢!!