[J2]聖鬥士星矢-冥王十二皇宮篇 [第1集] BY lauwaikwong

fangd 发布于2008-7-11 07:56 2254 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
動畫名稱︰聖鬥士星矢-冥王十二皇宮篇' ^1 W  ^) @0 x/ {4 u, J  T& H
$ T1 o8 }: Z1 N% H+ b
動畫語言︰J2粵語無字幕
" _; c0 S: i0 @* q6 d; I4 K. M! C/ x  r8 l4 y
動畫 總集數︰13
, A- c5 o  k; V# R7 A2 t/ U6 G; S/ H0 p
動畫格式︰rmvb; U+ C7 V+ d: W5 x1 }" O
0 M" A& s+ C0 U# S; u# p6 H9 O
錄影組︰光光錄影5 m! S6 X; n+ i

' k* n) I" U2 I+ ?; e- i* ?

[CK蔼睲?]竧矮?琍ペ???甤絞01[1].rmvb.torrent

16.03 KB, 下载次数: 2, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(11)人评论

YM 发表于 2008-7-11 10:14:58 | 显示全部楼层
J2版的冥王十二皇宮篇正啊多謝曬。

mcnynbajay 发表于 2008-7-11 12:40:59 | 显示全部楼层
继续来支持J2的动画节目!
5 ?; v- Y# O- b9 H9 Q多谢分享~!3Q

ninaomu 发表于 2008-7-11 13:00:52 | 显示全部楼层
有黑边呀。。。。纯支持下算了,都係中意听古谷彻的声音~~~

萬毒蠱王 发表于 2008-7-11 14:19:53 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-7-11 13:00 发表
. x; U3 O; h* |! y  j有黑边呀。。。。纯支持下算了,都係中意听古谷彻的声音~~~
* `6 \) u  i( I0 M- {6 p
唔鐘意黑边呀。我俾套冇黑边你吖

tandong 发表于 2008-7-11 14:24:41 | 显示全部楼层
原帖由 萬毒蠱王 于 2008-7-11 14:19 发表
; t3 ?2 l: _% W6 Z! A: a9 {3 k- p( z: k" }" h% P
唔鐘意黑边呀。我俾套冇黑边你吖
來了呀,发你D原创啦,差D同你转过來,还是你发好,呢次你錄得好清喔!!

AWP 发表于 2008-7-11 14:36:17 | 显示全部楼层
原帖由 萬毒蠱王 于 2008-7-11 14:19 发表 / `% s( ^1 E" R1 S; Z

# S! ]& q* o" z7 B% u% S* {# }唔鐘意黑边呀。我俾套冇黑边你吖
万毒版什么时候有?

tandong 发表于 2008-7-11 14:48:43 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2008-7-11 14:36 发表
% R; r7 y$ l6 x! ^2 g+ J/ I万毒版什么时候有?
去左剪片!!

萬毒蠱王 发表于 2008-7-11 15:21:31 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-7-11 14:24 发表 8 H/ [3 O/ U+ X$ k. ]4 e  R6 F
來了呀,发你D原创啦,差D同你转过來,还是你发好,呢次你錄得好清喔!!
! I  w6 o; y. }$ ^( x" V
( Z3 \7 L# M1 A4 D& f
因為而家係收費電視/數碼電視
% B. _" a1 ?; w3 f% X
原帖由 tandong 于 2008-7-11 14:48 发表 ( u4 {. u& O( A" J( Y

# G) _/ B4 ^/ i* E$ q9 P  w去左剪片!!
: A' R) ^2 l1 i3 F( u* `
一早剪好啦、不過費事放之嘛: N- S$ Z5 x* D* D0 H
[$ D# h9 [0 e$ R9 a3 B1 u5 }

& Q$ p; W# |5 @7 R$ e+ {[ 本帖最后由 萬毒蠱王 于 2008-7-11 15:22 编辑 ]

熊猫仔 发表于 2008-7-11 19:30:07 | 显示全部楼层
好似有套质量更高噶波~~~

ninaomu 发表于 2008-7-11 19:46:45 | 显示全部楼层
原帖由 萬毒蠱王 于 2008-7-11 14:19 发表
, l0 f5 `+ ]1 H0 C
3 k8 K7 N  d. }: T* o7 D0 I3 n/ n唔鐘意黑边呀。我俾套冇黑边你吖

1 ]+ T3 g1 Y9 R多谢晒吖,见到个贴了 万毒兄真係好好人噶啫~~~

lych 发表于 2008-7-11 20:20:47 | 显示全部楼层
纯支持,下万毒版去了。