[其它更多] 今天公交车上很令人气愤的一件事

lion9771 发布于2007-9-1 21:46 5137 次浏览 88 位用户参与讨论   [复制分享主题]
salafei 发表于 2007-9-2 18:56:49 | 显示全部楼层
我都觉得系,觉得乜都吾关自己份甘。。。我又无好奇心。。。唉,怀疑自己系米人咯
Laputa81 发表于 2007-9-2 21:13:01 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-2 18:56 发表 9 |/ L* O# S6 a% ]" H
我都觉得系,觉得乜都吾关自己份甘。。。我又无好奇心。。。唉,怀疑自己系米人咯
! O1 @- j4 q* k  m; Q1 C1 z

0 N2 b4 `  s  Y. h* Y+ }6 q2 b- b" u

3 ]( n- Y: q" k* Y9 I咁你属边样生物???
& K  U. c# z! t* m4 z
* z* A7 _* c5 z喱度有唔少飞禽走兽咖·····
熊猫仔 发表于 2007-9-2 22:45:42 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-2 18:56 发表
: \5 S  ?- j6 ~  Y2 O8 O/ E我都觉得系,觉得乜都吾关自己份甘。。。我又无好奇心。。。唉,怀疑自己系米人咯
2 F* w$ B( U$ ?; G' {
% {8 o; r5 t  A6 ^

" [+ T" _8 x& r( @4 M5 C6 Fd城市人都系比较冷漠噶啦~~~关系唔到自己切身利益,米当睇戏甘睇咯~~~
netasa 发表于 2007-9-3 08:13:54 | 显示全部楼层
咁我觉得个女嘅就无咩用啦,佢叫左司机听唔到或者听唔明就话帮下啫,佢自己都唔努力边帮得落喔!
wei 发表于 2007-9-3 09:03:40 | 显示全部楼层
家下哩D情况都见唔少啦~~~~~唉~~~~~~~~~~~~
ks128 发表于 2007-9-3 12:23:43 | 显示全部楼层
经常有了,不过你遇到的比较黑仔,冇人帮手叫下,最主要还是个司机,傻的,甘急都吾知道系吾系有奖金的
salafei 发表于 2007-9-3 12:38:54 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2007-9-2 22:45 发表 . {4 Z0 A+ Z, N1 c

+ h0 _0 P' k! K+ `4 w  f" D0 w# b8 S- G/ e, G7 I& n! @) S
$ M/ |3 Z* T; e( X
d城市人都系比较冷漠噶啦~~~关系唔到自己切身利益,米当睇戏甘睇咯~~~

/ w# s' W4 Q  N; y% O. C 无办法啦,阿妈教落,米乜都好奇走埋去睇,远离危险~
salafei 发表于 2007-9-3 12:39:22 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-9-2 21:13 发表 2 C" C* o! F3 N) l. `2 E
/ b& k/ U# N0 o  T! t

( l: O- f) J% K8 ?# u
$ U+ Z5 u1 t) z8 s# ^8 y' ^
# o; A* s& q# n) X3 [- F) x7 _3 j2 T8 m: q咁你属边样生物???
7 G/ g* u2 O% z9 m/ O. `' v* `
9 ^. h: y4 A2 U! @4 R喱度有唔少飞禽走兽咖·····
- k+ \) w; U- \& p7 _% g# O$ l. ^
算系木头人……
Laputa81 发表于 2007-9-3 17:56:04 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-3 12:39 发表
, V9 P+ S5 Q- g2 U5 F6 I$ h  ~3 G- X3 g. D& E8 ?5 ^( q3 @+ n
算系木头人……

* M% e! G2 J; x2 y
% B8 P: P: L  n7 k
5 l) n: y1 C( s  N9 t( y4 n  O! y' K% [4 H+ X$ i
咁喺唔喺即喺无晒知觉啊???
salafei 发表于 2007-9-3 18:22:51 | 显示全部楼层
系啊,麻木晒~
Laputa81 发表于 2007-9-3 19:22:04 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-3 18:22 发表 9 R+ m( n* M- L/ A
系啊,麻木晒~
4 T* _7 b0 h' q. a% d! N
1 A) r& O$ J' X4 e  i
7 Z1 s4 L! T0 U2 q  y

1 @2 ]8 R+ t! |2 ?睇嚟你经历过唔少咁啵~~~4 k4 J3 C; `# ~2 j* j

* M6 D8 g/ i% S2 ^  C5 P, {见到木晒···········
salafei 发表于 2007-9-3 19:49:51 | 显示全部楼层
无计啦,都奔三既人罗