[其它更多] 做一个好无聊嘅调查,有兴趣嘅入来投下票。

GavinDX 发布于2007-8-7 16:31 7146 次浏览 54 位用户参与讨论   [复制分享主题]
事先向论坛嘅各位大佬声明:
3 i, N" a( r% w我搞呢个调查纯粹系想清楚了解一D野,同时希望你地根据呢D调查数据相应调整一下论坛,本人并无任何恶意,千其唔好误会。多谢。
多选投票: ( 最多可选 2 项 ), 共有 56 人参与投票
13.85% (9)
10.77% (7)
75.38% (49)
您所在的用户组没有投票权限

已有(54)人评论

GavinDX 发表于 2007-8-7 16:38:39 | 显示全部楼层
首先,我觉得论坛版规好多好长,每个板块都有甘多,搞到我都唔想去睇。; q& x5 A5 b. K" l& Q8 S$ b
其次,下载附件扣9星梦方面,好似唔系全部都扣9星梦,有时扣7星梦,唉,我都唔知点扣法,总之就系扣左好多星梦。而且次次下载都扣,希望改进下。唔知其他人又点认为,我谂投票结果会话比我地知。

Laputa81 发表于 2007-8-7 16:55:23 | 显示全部楼层
啱啱入嚟个时有睇版规~~~
. i2 r" J; L+ R& A- Q: ^不过同个时相比,咿咖放宽好多啦已经~~~; D/ A8 |/ E: E  o& w- R# S
咪一样咁样走咗过嚟???4 d% M9 w3 ~7 ]& \. H

% r8 J- Z$ x8 Z1 H+ Y
3 r. q1 P( |% F$ ~5 s至于下载附件扣星梦喱个问题嘛·········
" m- y3 j  u& \% _; i5 ]觉得喺应该一次性扣啰·········

钚再琞祢 发表于 2007-8-7 17:35:55 | 显示全部楼层
都唔系几无聊啊!~3 f8 l- _5 b, u9 O' q
其实你呢个调查系一个对大家好又帮助噶!~
/ e5 W2 [/ _* A) \9 r好!~支持完了!~要努力啊!~

yongchang 发表于 2007-8-7 17:45:26 | 显示全部楼层
同3楼~
+ \: [; [4 E0 q2 i下载附件每次都扣系离谱D嘎~支持改成一次扣~~~

lqyy2k 发表于 2007-8-7 17:59:00 | 显示全部楼层
貌似我都没点在论坛下载东西............

冰冷水星 发表于 2007-8-7 19:19:15 | 显示全部楼层
下载附件每次都扣系离谱D嘎~比较难顶啊/。。。

huang 发表于 2007-8-7 19:20:50 | 显示全部楼层
老人家老啦,没什么发言权的了
+ j4 @7 y2 I6 o( i4 N5 Q楼主你应算人到中年啦,还这么不成) m9 F2 r0 ?  J2 A6 U# `1 ?
熟,少时不努力,下载徒伤悲

titan 发表于 2007-8-7 20:02:06 | 显示全部楼层
儘管唔清楚調查嘅目的但係都仲係投咗票

BSSNAKE 发表于 2007-8-7 20:46:57 | 显示全部楼层
我选第三个啊!不过无乜特别意思

Kiver 发表于 2007-8-7 21:22:24 | 显示全部楼层
版则长又话长
3 W8 `* i! X/ K: Q0 k1 N
2 @) z9 |. N. u6 S( @6 ?吾长就又话没有详细说明/ k; I  C, L8 [0 L/ ?
乱扣分
6 J4 @& d  X$ d
3 ~" ?6 @8 h7 c那你地想点`!?

Kiver 发表于 2007-8-7 21:23:41 | 显示全部楼层
还有一个星梦好难赚咩~~~5 w* _3 }' f1 M
才7星梦1 s  L7 `+ j7 u7 M
3帖回复就返来了~~~`
* ~' \" B' y8 g* r) A; I仲有就是很多根本没有留意论坛的固顶帖或短信通知的
/ b) e, P4 F8 v  ]. v6 x3 F* B; C4 b+ |* q' P
已经发了多次的怎样快速增加星梦的方法
: p2 p$ _3 p. U5 {( h5 v没有人理就算咯~~~

12345下一页