[其它更多] 做一个好无聊嘅调查,有兴趣嘅入来投下票。

GavinDX 发布于2007-8-7 16:31 7130 次浏览 54 位用户参与讨论   [复制分享主题]
熊猫仔 发表于 2007-8-10 18:32:59 | 显示全部楼层
其实下载扣星梦都好啊~免得好多人好食懒做,只识索取唔识回报~
- q2 M: s4 i3 g$ O/ x: D   回贴都唔系好难嘅事,讲下你自己嘅睇法米得咯,洗唔洗要灌水甘cheap啊~- R$ o! S. y$ {' P) a7 B
+ {9 p% G* F! [
    对于版规,其实我基本无点睇过 ,所以被扣过几次星梦,正所谓经一事长一智,知道甘样做唔岩,会比人扣星梦,以后米注意下咯~~~~~~9 q( b* X( _5 l) I$ J

jaujau 发表于 2007-8-11 12:37:30 | 显示全部楼层
扣9星夢太多了!!不過版規又寫只扣7星夢,好誤導..../ t" p$ V0 K- V, m/ I! A. J0 A
扣星夢,最多扣5就好了...

xing 发表于 2007-8-11 15:35:59 | 显示全部楼层
有睇下版規啦..是麻煩些...
1 y7 q9 `9 s2 a% A+ z$ o2 Q
/ ^% A; j/ s" z2 C2 j! J同意第三點~

god118 发表于 2007-8-11 16:11:42 | 显示全部楼层
同意楼主意见~
0 y1 D; w2 i, S$ Y3 t3 |2 u* Z$ o/ y: g$ c* ^% m- l9 e- J
有时真是太烦了~/ M; E. z4 i! |9 v: {; p

1 T2 L( v; A+ m6 R3 F+ h$ K. S7 b建议能简化一点~
$ S0 ]; e  }! m' K$ D
. y4 C0 q) G9 b+ Q, `) e这是个很好的论坛~! C# n' B8 g  S, I

, Q, o5 y; z$ `! Q

lyjj1011 发表于 2007-8-12 01:11:08 | 显示全部楼层
呵呵,调查民意~~精神可嘉~~

jaujau 发表于 2007-8-12 17:20:10 | 显示全部楼层
我是香港來的,不知為什麼最近(在香港)經常瀏覽不到貴網,入到就load得好慢,所以很難發言....很難拿星夢呢...想發言4次,對我來說是真是難上加難...

kururu 发表于 2007-8-13 19:09:58 | 显示全部楼层
为左大家好~自己好~仲系T下版规好~!( P) r. u, y8 v. P

% {5 c  U& g( U5T米姐我新来果时甘~~收牛肉干囖~!

kiraljq 发表于 2007-8-13 19:30:27 | 显示全部楼层
原帖由 kururu 于 2007-8-13 19:09 发表
+ \% ~; V/ E% q: }为左大家好~自己好~仲系T下版规好~!
. B+ ]) H6 T& U: k: k9 }8 U+ L7 }6 R9 A; s  R3 M
5T米姐我新来果时甘~~收牛肉干囖~!
( ]( F2 S6 a( K9 z& R1 B8 C% W3 O
呵呵~~你都食過噶~?

kiraljq 发表于 2007-8-13 19:33:23 | 显示全部楼层
感覺都系一次性扣錢算啦~~

lion9771 发表于 2007-8-13 20:44:43 | 显示全部楼层
为资源而来这个论坛的,就当然觉得烦,我现在可是多钱没处用啊~

GavinDX 发表于 2007-8-14 17:57:18 | 显示全部楼层
原帖由 lion9771 于 2007-8-13 20:44 发表 ( ^/ Z3 ?/ X- i) y0 z& @
为资源而来这个论坛的,就当然觉得烦,我现在可是多钱没处用啊~
) o8 \* r. C1 ~' I
甘你比D我啦。

doll 发表于 2007-8-14 20:38:05 | 显示全部楼层