[其它更多] 做一个好无聊嘅调查,有兴趣嘅入来投下票。

GavinDX 发布于2007-8-7 16:31 7127 次浏览 54 位用户参与讨论   [复制分享主题]
GavinDX 发表于 2007-8-7 21:28:29 | 显示全部楼层
原帖由 红枫 于 2007-8-7 21:23 发表
; ]% v) h3 d0 u, q3 E8 X- t! O0 P$ @还有一个星梦好难赚咩~~~
: t. [4 ~% O& N$ C5 f  ^9 N才7星梦$ z1 r! R5 I$ j) ?9 |6 f
3帖回复就返来了~~~`( D* N9 v* R4 q& A# x1 `
仲有就是很多根本没有留意论坛的固顶帖或短信通知的' B6 c. l) s* m: x5 G

( g" d: N3 O, o/ E" n6 i已经发了多次的怎样快速增加星梦的方法
1 t$ e) e) \1 {' C) H( @! P+ }% X) X/ p没有人理就算咯~~~

# p) @; t9 v& j每次回复先得一星梦,点计都计唔到回复3次就可以有7星梦,虽然有时真系回复一次就有3星梦,但唔系次次都有甘多,我已经留意左好长时间,回复一次,如无意外,只有1星梦。更何况,唔系成日都有野讲架。3 A# f' w5 D2 i& A, j, F
8 M* Y" b# |+ [2 u( d

ck2569 发表于 2007-8-7 21:51:07 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2007-8-7 21:28 发表
0 l9 t' r4 t9 Z$ ^9 b9 d. K' h% E* J8 g7 d( `: ]+ L7 v
每次回复先得一星梦,点计都计唔到回复3次就可以有7星梦,虽然有时真系回复一次就有3星梦,但唔系次次都有甘多,我已经留意左好长时间,回复一次,如无意外,只有1星梦。更何况,唔系成日都有野讲架。

6 Y8 ^; O2 J7 U$ c我都有留意啊,应该是下载区只有1星梦,无下载区嘅就多D,2,3星梦甘啦, {- |% o/ j* n! b2 T
!

guixuanzi 发表于 2007-8-7 22:50:35 | 显示全部楼层
投咗了...第三个..

Kiver 发表于 2007-8-7 23:38:26 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2007-8-7 21:28 发表 2 o6 `, m6 h, U) {2 ~0 |

! `( h& V; y3 t1 B5 F+ i' e每次回复先得一星梦,点计都计唔到回复3次就可以有7星梦,虽然有时真系回复一次就有3星梦,但唔系次次都有甘多,我已经留意左好长时间,回复一次,如无意外,只有1星梦。更何况,唔系成日都有野讲架。

: [6 U; o& C9 d/ }  u6 |+ M1 |" j有些方法是可以不用讲野也有得赚
- E6 u& l! M% @3 [! m' ?' n3 J
/ n; E4 N: z0 W; w9 {6 ]但你们都没有看通告~~~3 }7 o3 x; e, w# k$ [( C
自己放弃机会~

ninaomu 发表于 2007-8-8 00:56:34 | 显示全部楼层
版规要睇,唔睇就会成日呱呱吵话自己点解少咁多星梦噶了

癲雞 发表于 2007-8-8 01:59:22 | 显示全部楼层
老實講我真係從來沒睇~~~
9 `8 j, A( `2 Z我都選第3個,的確係有d 過份左d,次次咁扣咁多,d 星夢話都沒咁快就play完。 唉~~

落樱缤纷 发表于 2007-8-8 11:17:56 | 显示全部楼层
我自己都无试过系论坛下载东西...................
; {6 R) l: f- O4 \. t+ i
: r$ ^* c0 P5 b' q' c不过既然我爱来这里,我觉得认真看看版规也不为过..................
1 `% I4 }, i, ?4 f4 y
/ ~3 l/ R1 _7 K你觉得看得辛苦,怎么不想想写的那个人??????

Kiver 发表于 2007-8-8 15:23:44 | 显示全部楼层
原帖由 落樱缤纷 于 2007-8-8 11:17 发表 / `, \4 \# |5 T& a& ]+ H
我自己都无试过系论坛下载东西...................
5 u  `% }( b2 C* U  M, V: p5 V, _' E
1 R% V# l. `+ C+ H: V! X不过既然我爱来这里,我觉得认真看看版规也不为过..................% t* s( ?# m; r7 A: ~0 _# i

% |; O0 c0 ]! ~% Y% N你觉得看得辛苦,怎么不想想写的那个人??????

- h  L0 f) t0 y  ]: I3 P& h) k* G/ u" _
# e; q" Q( D" n
愿主保佑您`!

矮仔 发表于 2007-8-8 18:29:07 | 显示全部楼层
看一下版规也是好的...下载附件给点星梦也是好的....

moonlin 发表于 2007-8-8 19:25:28 | 显示全部楼层
我都选第三个!!!

AWP 发表于 2007-8-9 23:40:05 | 显示全部楼层
要付出才有收获~~ ; I6 r4 a8 _: v* q6 D5 d: x, \
俺以前刚来时候都是同大家一样抱怨~~
! ~) M& C$ X' d/ s无钱咪努力发下贴子赚点星梦咯~~(但不要乱灌>_<)1 Y, z+ H5 K! J9 @8 \$ U
其实小红这样做都是想个论坛搞翻好个人气而已...别老是下载完东西就闪人才行的

玙天争锋 发表于 2007-8-9 23:51:30 | 显示全部楼层
感觉上,呢个系逼D“有钱人“买钱而已.......