[动漫百科] [讨论]《浪客剑心》剑心最爱的是谁呢?

纹缓 发布于2007-2-5 08:30 10535 次浏览 69 位用户参与讨论   [复制分享主题]
sunweed 发表于 2007-3-17 21:09:23 | 显示全部楼层
我就觉得佢两个都钟意,只不过巴死咗,剑心将佢埋藏喺心中去爱。
fireass 发表于 2007-3-18 03:12:35 | 显示全部楼层
<p>薰啦梗系..............</p><p>雪代巴好似只鬼吖....</p>
shetae 发表于 2007-3-18 22:06:08 | 显示全部楼层
好耐之前T过....不过都吾记得咯...
dewix 发表于 2007-3-20 23:00:20 | 显示全部楼层
<p>雪代巴</p>
dewix 发表于 2007-3-20 23:00:45 | 显示全部楼层
<p>雪代巴</p>
kona 发表于 2007-4-9 04:11:36 | 显示全部楼层
<p>剑心有很多个女朋友的吗</p>
hyb763092 发表于 2007-4-9 19:19:24 | 显示全部楼层
每一个时期都有剑心最中意嘅 人。。。就似我们人生一样。
ayamelody 发表于 2007-4-10 00:02:33 | 显示全部楼层
强烈同意同支持LZ啊,薰同剑心N简直系天生一对啊!
tea001 发表于 2007-4-12 00:04:57 | 显示全部楼层
<p>呢个-----------好似无得比较喔~~~~~~~~~一个是以前噶,已经死左,一个是依家噶~~~~~~~</p><p>不过我觉得剑心还是会选择小薰吧??因为她才能给他一个真正舒服的家~</p><p>巴给他的那个家好像并不温暖~~~~~</p><p>&nbsp;</p><p>哇------------巴迷不要K我~~~~~~~~</p>
boringhk 发表于 2007-4-13 21:26:29 | 显示全部楼层
神谷薰!!劍心是一對
kishi 发表于 2007-4-14 18:04:00 | 显示全部楼层
<p>佢两个都爱,只系之前爱嘅系巴,甘巴都五系度啦~~又比佢遇到小熏喔,呒理由要佢一世爱一个鬼魂咖!甘系佢生命嘅后面就爱住小熏喇~~</p><p>爱系爱,只系阶段同时间唔同嗟!</p>
moschino 发表于 2007-4-15 11:31:02 | 显示全部楼层
<p>剑心同阿薰系最衬咖</p><p>一个多野讲,一个少野讲,如果剑心同巴一齐我觉得会觉得好闷`````</p>