[吃喝玩乐] 历经千辛万苦~~终于完成MG-Freedom

lion9771 发布于2006-3-26 18:40 2128 次浏览 41 位用户参与讨论   [复制分享主题]

历经千辛万苦~~终于完成MG-Freedom

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>那排没时间整,禽晚通佐一晚宵,终于大功告成~~* W) q* _2 S2 T6 L& z# m1 a$ f

2 Q1 o0 ~- I+ q) Z

已有(41)人评论

lion9771 发表于 2006-3-26 18:45:35 | 显示全部楼层
全开,重现!!!

<BR>
lookdick 发表于 2006-3-26 18:45:37 | 显示全部楼层
<P>又系得个睇字...</P>
$ X" H. G3 Z. d: K" \2 m<P>搞一晚就搞得掂...好强吖...</P>
lion9771 发表于 2006-3-26 18:46:56 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>lookdick</I>在2006-3-26 10:45:37的发言:</B><BR>
/ ~1 `% L" b2 I+ w3 L# `<P>又系得个睇字...</P>' ^7 n) d8 R$ y
<P>搞一晚就搞得掂...好强吖...</P></DIV>
+ O! F) |/ U& b* R( S2 n6 B<p>当然唔系啦~~我系好耐之钱就搞掂佐个身体噶啦,差只翼同埋武器未整而已啦,MG一晚点可能搞掂啊~~
lookdick 发表于 2006-3-26 18:51:28 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>lion9771</I>在2006-3-26 10:46:56的发言:</B><BR><BR>! D' P6 v0 h. s8 v4 r
<P>当然唔系啦~~我系好耐之钱就搞掂佐个身体噶啦,差只翼同埋武器未整而已啦,MG一晚点可能搞掂啊~~</P></DIV>2 h; l! Q: R5 B+ z* u( t4 M
<P>3 b& R  v" X' C/ b' D8 Y
<P>仲以为真系一晚点添..</P>8 M, _" c7 J( ?; ~; c4 N
<P>搞呢D嘢真系冇可能一晚掂...</P>
; ^  C" o( ?* y: U7 ^<P>第时有时间都买番只来玩下..</P>
龍翔九天 发表于 2006-3-26 18:52:17 | 显示全部楼层
<P>强人强人……</P>
# x; G* ]0 @. [3 q! Y<P>入黎睇睇支持下先……</P>
jczcyx 发表于 2006-3-26 18:59:08 | 显示全部楼层
<P>你搞到我谂起一个小学嘅同学嘅屋企添..</P>
! c- P! H) i  [* }/ z/ H) D* R<P>佢又係有呢台高达,佢摆高达个柜又係咁嘅色嘅...</P>9 ~  s; P# O; S. O: B; I7 C
/ h# ^1 u- e- `; }/ L, ]# g. d
lion9771 发表于 2006-3-26 19:06:41 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>jczcyx</I>在2006-3-26 10:59:08的发言:</B><BR>' v+ h2 H9 c7 i) ^! i4 y* Y
<P>你搞到我谂起一个小学嘅同学嘅屋企添..</P>
. K4 n( e" |0 N8 Y6 L" n0 U<P>佢又係有呢台高达,佢摆高达个柜又係咁嘅色嘅...</P><BR></DIV>. N" a2 l/ Y# ?( M3 Y: u" F% H
<P>晕~~犀利喔,眯整到我呢个贴水晒啊~~</P>
jczcyx 发表于 2006-3-26 19:19:45 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>lion9771</I>在2006-3-26 11:06:41的发言:</B><BR><BR>$ E) @# ?- D" ^/ L, o. f; c
<P>晕~~犀利喔,眯整到我呢个贴水晒啊~~</P></DIV>
% ]; c9 U) |+ x( D+ i<p>我讲真架~~~佢而加读紧气修!!!!!
lion9771 发表于 2006-3-26 20:41:07 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>jczcyx</I>在2006-3-26 11:19:45的发言:</B><BR><BR>
' W: K: }' f6 ~, R5 q0 T; B' r<P>我讲真架~~~佢而加读紧气修!!!!!</P></DIV>
! i: c% c. n, Z1 B<P>我没话你讲假~~我只不过叫你唔好讲甘多而已啦</P>
jczcyx 发表于 2006-3-26 20:48:04 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>lion9771</I>在2006-3-26 12:41:07的发言:</B><BR><BR>
- ?: A6 W$ t0 a( d9 V3 Q3 H7 c<P>我没话你讲假~~我只不过叫你唔好讲甘多而已啦</P></DIV>6 a6 W2 h. U2 a6 {: H  u* J
<p>我要讲多D,要你张贴变成水贴!!!
tandong 发表于 2006-3-26 20:52:19 | 显示全部楼层
几好睇喔!我也来灌一水先!!
1234下一页