[人文风光] 俾你哋睇下美国山区农民嘅生活环境.

零距离 发布于2008-1-25 10:05 2618 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(13)人评论

寒星 发表于 2008-2-3 16:57:02 | 显示全部楼层
山区......农民.......啊........  w! K  j9 S6 `) o: x$ M0 O
0 \- G5 f) D* o6 k1 Y( ~0 I: N
好大.......既........屋..........啊~~~~~~~~~~~
零距离 发表于 2008-1-28 11:29:15 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2008-1-25 21:50 发表 * E3 N8 _+ z0 O7 O* w/ v" u9 r
吾好叫人地做农民啊!农民只有一亩3分地,面朝黄土背朝天.

$ S/ |) U0 c6 A, [' q; r' L你讲果D糸有中国特色的社会主义下的农民
平常心 发表于 2008-1-27 11:18:07 | 显示全部楼层
这真是农村,国内有吗?
chyng 发表于 2008-1-27 00:41:23 | 显示全部楼层
感觉上他们的是享受着农田生活, 跟亚洲的那种日晒雨淋很大差别!
abc-like 发表于 2008-1-26 00:19:00 | 显示全部楼层
行到你傻呀~!!
yjb338 发表于 2008-1-25 21:50:10 | 显示全部楼层
吾好叫人地做农民啊!农民只有一亩3分地,面朝黄土背朝天.
熊猫仔 发表于 2008-1-25 20:23:28 | 显示全部楼层
哇!!!!!!!好似d乡村度假酒店甘!!!~~~  c( F, i1 p' @8 D) _
去度假就爽si啦!!!~
AWP 发表于 2008-1-25 12:04:16 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-1-25 11:42 发表 , C0 H* O, ^" Z2 V' V6 K* S

# w; m6 s9 ]3 p; f0 @8 f8 h# n) m& f: _9 @' z! M

% |; p* v) L! m9 l- W1 v鬼咩~~~
' b6 ?! Q$ N( X. D% z. j' X/ B  n5 [/ r- T$ S$ V
国内都唔知仲有无D噉嘅地方~~~
6 e% N$ f) t1 @6 k( E6 k) B3 m. X1 s* E- z0 ~, X$ }+ g0 b
青藏高原或者有噉嘅草地~~~

' L+ h5 F  ]* k  i! D9 Q9 h9 B 就算有咁噶草地都冇咁噶房屋...........
  ~2 t9 ^( R9 U5 B6 n努力创建吧...
Laputa81 发表于 2008-1-25 11:42:14 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2008-1-25 11:21 发表 8 N0 f# S  f; b7 I7 Z$ |2 |$ B
环境真优美~~
/ Y6 S. \, f, n, r( L0 D难以想象>_
  K# {, P$ U* M8 t" ^0 V

) R0 x; g7 s# o
# K( V. Z3 O/ A/ X# j5 y+ S' [鬼咩~~~1 W( `. s! e8 [! [: T& X

1 f+ q" l! l' g& C* r国内都唔知仲有无D噉嘅地方~~~
' t* O% S& [: P* V6 R2 W$ z! T: O" }! p
青藏高原或者有噉嘅草地~~~
lych 发表于 2008-1-25 11:30:56 | 显示全部楼层
好漂亮啊!绿油油的一片,牛喜欢。& H" d5 b# ^- |8 g
( K, p' i' V, Y% k0 o3 \8 l
AWP 发表于 2008-1-25 11:21:54 | 显示全部楼层
环境真优美~~
. U3 ^$ d0 G- n/ l& t# s7 w难以想象>_<
12下一页