[其它更多] 唔知道有唔无人知道边个网盘支持离线电驴噶

h2o2 发布于2011-7-6 09:14 2813 次浏览 28 位用户参与讨论     [复制分享主题]
8 g. S- c# F  t5 p' U" }: w, b7 `
我发现电驴系等资源提供方开机时候先至有速度噶 但系我唔可能一日24小时企道   
# D5 |! ]- j9 }: d' t- ]) n* g- ]  所以请教一下提他有唔无人知道可以帮我一下            

已有(28)人评论

h2o2 发表于 2011-7-6 09:17:04 | 显示全部楼层
期待啊 唔知有唔无 不过我到唔点有希望啦

by.iceb 发表于 2011-7-6 10:51:08 | 显示全部楼层
lixian.vip.xunlei.com

h2o2 发表于 2011-7-6 10:56:52 | 显示全部楼层
lixian.vip.xunlei.com3 v$ v& N( E  {5 L6 t+ b, g5 I
by.iceb 发表于 2011-7-6 10:51

* ^! U: G) P! ^/ K2 `- F2 ^
" F* _  x  C) E
; K* I$ s8 u' Y7 x2 X: b8 P    又系迅雷啊 我唔无兴趣啦 又唔系咩好紧要噶资源 (有唔无其他噶 )小弟我感激万分啊

qumjl 发表于 2011-7-6 11:26:53 | 显示全部楼层
其实我都话系迅雷离线....

HKM@MYC 发表于 2011-7-6 11:32:34 | 显示全部楼层
论坛里面好似有讲啊,楼主自己搵下

ruiqukq 发表于 2011-7-6 11:39:10 | 显示全部楼层
其实呢,唔一定要提供方上线才有得下,互相之间系互下的

kevinchan 发表于 2011-7-6 13:47:55 | 显示全部楼层
除咗迅雷离线,真係唔知可以用乜( m5 O& E) e0 B  {  r: I8 j; C
不如你试下用呢个http://fetch.io/file/

kental 发表于 2011-7-6 16:06:32 | 显示全部楼层
有D电驴资源迅雷都极难秒哇!就好似最终幻想U疾风境界

chanwm123 发表于 2011-7-6 19:41:32 | 显示全部楼层
回复 8# kevinchan
" D( h. C! J3 }$ R6 {. V4 i
8 ^2 P6 X5 U7 p1 s" u6 X) t渣雷好吸血呢~

kevinchan 发表于 2011-7-6 19:51:49 | 显示全部楼层
回复  kevinchan " ?8 G+ j7 V# ~$ u4 U# N* u$ m6 S  o
  `& z9 P. `& M7 @. \0 ~* A
渣雷好吸血呢~
9 K" k  d$ ^4 _4 j& D, hchanwm123 发表于 2011-7-6 19:41
% ]9 Z4 D- \* Q# C/ U" R

' h% X) O0 o' ~# [9 p3 \$ i! q
' I3 A# x- q2 q% I) r+ c+ F' W! A    实在冇办法先用,真係好多人用

chanwm123 发表于 2011-7-6 21:37:54 | 显示全部楼层
回复 11# kevinchan
4 R6 r6 f+ j: T  E3 m9 j5 o! E0 S: a# C5 f* _. U
/ C5 S# O2 [. S6 l/ P# R
    所以咪搞到咁多死連囉~

123下一页