[其它更多] 唔知道有唔无人知道边个网盘支持离线电驴噶

h2o2 发布于2011-7-6 09:14 2809 次浏览 28 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2011-7-6 21:54:18 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
1 v( K) ^+ F, G" Z- |% o$ i' L
4 ]3 H; |) G7 j# b
2 S# |  q: X5 o) R/ |' R+ d    所以咪搞到咁多死連囉~. ?1 ?9 K$ K7 {4 f, B% U4 k. J  Q7 x
chanwm123 发表于 2011-7-6 21:37
8 f0 k( f: J' W" w6 N5 m9 l
: ]# z, B0 \8 q* S( O. L

" V( P. x+ N/ o+ A+ z# s    我未用过迅雷离线下载网盘资源,因为个个都话迅雷唔好

chanwm123 发表于 2011-7-6 23:03:15 | 显示全部楼层
回复 13# kevinchan
; Y7 S! J+ e$ j# U4 G# q; [# L, t& _

7 n& o# v7 X) R! G3 ]    電驢都成日俾它吸到無晒源....

kevinchan 发表于 2011-7-6 23:08:57 | 显示全部楼层
回复  kevinchan . }3 u1 ?# M( d- m
7 M" Q5 q1 v2 g0 w9 D0 Q
5 a$ B9 E1 I# z9 |
    電驢都成日俾它吸到無晒源....  a: _, U- P6 t( T* j5 y
chanwm123 发表于 2011-7-6 23:03

& H8 I* a* U$ [1 d: y# s$ F* g, f1 R: m

$ Q7 H% R: K# S, C% Z   电驴我用xtreme版,好似可以踢走迅雷用户

FeTale 发表于 2011-7-6 23:17:24 | 显示全部楼层
这个我也想知道……

老威 发表于 2011-7-7 04:51:28 | 显示全部楼层
只有迅雷可以帮到你

h2o2 发表于 2011-7-7 15:40:22 | 显示全部楼层
只有迅雷可以帮到你; U5 X+ Y6 n; o* F8 N/ p% [, m, d4 l
老威 发表于 2011-7-7 04:51

3 X8 w: P: X9 x& K  T
! d7 u' Q: F- S- d  {. y/ u2 |! V/ L8 u0 k
    w我到估到结果啦 唏嘘啊

h2o2 发表于 2011-7-7 15:44:47 | 显示全部楼层
我未用过迅雷离线下载网盘资源,因为个个都话迅雷唔好. ?9 M' M% J# O; [; V* L
kevinchan 发表于 2011-7-6 21:54
  ?  f1 Z! f9 C9 t. I% F

+ O5 {/ D7 E, P; g5 q- \- l1 K- W" _; ]' j- e! ~
    我又系跟话

草莓囝 发表于 2011-7-8 15:13:30 | 显示全部楼层
用迅雷VIP就可以呢,10蚊一个月,下咩都可以咖

h2o2 发表于 2011-7-9 15:56:33 | 显示全部楼层
用迅雷VIP就可以呢,10蚊一个月,下咩都可以咖
+ _3 ]5 Y5 A. \: M& O* i草莓囝 发表于 2011-7-8 15:13

5 \2 J: y! O+ T  C! l: J
# ~* I$ y0 G/ D5 e
( J$ C  W: y$ W" a; W' c( q    我有啊 不过系唔想詎去吸小驴噶血杰

vincentman 发表于 2011-7-9 22:15:01 | 显示全部楼层
迅雷离线可以啊

syphia 发表于 2011-7-10 18:52:02 | 显示全部楼层
我用QQ旋风嘅离线下载,不过好似要QQ会员先有离线功能2 z; T1 V- B9 W7 X: Y

+ D8 {  B) q' {0 J0 X/ X下载电驴文件还好,我经常遇到就系我要down嘅文件佢个资源库已经有了…
. r8 q8 b4 y4 \- f. N% Z锺有就系有D无损CD嘅cue文件,可能因为太细反而离线下载唔到
" t4 Y$ L+ u0 S" z' U2 a; v; V
  A6 U* M' E9 q. N! |+ g. u  V3 c旋风嘅bt离线有时会遇到咩‘种子文件无法解析’之类问题…

漫漫迷 发表于 2011-7-15 17:41:01 | 显示全部楼层
电驴方式分享多下载的就快,离线下载好像没听说过哟