[每日闲聊] 张敬轩变张劲嚣

零距离 发布于2008-2-4 17:47 3159 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(18)人评论

零距离 发表于 2008-2-4 17:48:50 | 显示全部楼层
用扫描仪扫上去嘅.睇唔清楚可以下载到本地再用睇图软件放大.
寒冰云飞 发表于 2008-2-4 19:14:52 | 显示全部楼层
好多格子啊,轩仔我支持你架?为我哋广州争光啊
平常心 发表于 2008-2-4 21:29:05 | 显示全部楼层
佢呢歌好听?吾觉得.
小必必 发表于 2008-2-5 00:12:39 | 显示全部楼层
人紅,品唔好,自然會囂張...好多明星開始紅都係咁,慢慢,佢會自己受返!!!- ?7 E9 }! a. ], V/ X- X
/ D# \* T* {# n; l* h
huang 发表于 2008-2-5 00:15:51 | 显示全部楼层
无聊的一贴,娱乐人是愚人为乐,不是与人为乐
Mickey 发表于 2008-2-5 00:17:57 | 显示全部楼层
轩仔几好家& ]0 W5 E3 u. \7 l; g$ ?: S" m, W1 G! A
我一直觉得他萤幕前都是一副谦虚的样  G* s  B$ B" g" e; K& I4 r, I. U
而且歌都几好听啊~
落樱缤纷 发表于 2008-2-5 10:32:38 | 显示全部楼层
97个年睇少男少女杂志知道有张敬轩呢个人,而家10年过去啦,他取得甘好成绩,真系广东歌手的骄傲~~
$ Y7 [! }3 S. b* t
4 r1 p. w* v" D相信他唔会甘嚣~~
熊猫仔 发表于 2008-2-5 11:02:52 | 显示全部楼层
传左好耐啦~广州人嘅代表~会有修养嘅!~
刺猬 发表于 2008-2-5 11:29:10 | 显示全部楼层
¤╭⌒╮ ╭⌒╮- B% |  {1 e" b$ d1 h( d
╱◥██◣ ╭╭ ⌒╮ 空穴來風啊
$ b) D* P, C+ Y+ @% I︱田︱田田| ╰--------------   
, I+ p& ]- P0 a! ]6 q) [/ o$ R# F╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬% s7 i+ C2 h- ~& i. p
我們的家
championB 发表于 2008-2-8 22:21:29 | 显示全部楼层
八卦周刊一般都唯恐天下不乱,喜欢搬弄是非
lych 发表于 2008-2-8 23:16:38 | 显示全部楼层
一定是流料,支持广州的歌手.
12下一页