[幽默情感] 绝代风华

零距离 发布于2008-4-1 10:17 1999 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
002.jpg 12145.jpg 12153.jpg 10194747452_2.jpg 200573232041545.jpg 200772117024954.jpg 2005412181542818.jpg 20073182228565202.jpg 2007041007265426814.jpg 世界上有种鸟没有脚,生下来就不停地飞,飞累了就睡在风里,一辈子只能着陆一次,那次就是它死的时候. 哥哥终于停左落来.

已有(10)人评论

Laputa81 发表于 2008-4-1 12:11:52 | 显示全部楼层
当时听到个消息嘅时候仲以为喺恶作剧嚟~~~~2 y3 S! A( p' R, I& `
2 w3 s% ]( S8 Q) O( t/ h4 `
点知··········
零距离 发表于 2008-4-1 13:05:55 | 显示全部楼层
我都糸第二日先知。当时我仲读紧书。果日通宵玩完网游训唔够一个钟俾我朋友叫醒,同我讲呢个消息。跟住两日两夜训唔着。日日糸度睇佢既专题.可能好多人都唔中意佢,但糸识得欣赏佢既人绝对会为佢倾迷。每次睇番佢既热情演唱会都会忍唔住流泪。
abc-like 发表于 2008-4-1 13:14:35 | 显示全部楼层
原帖由 零距离 于 2008-4-1 10:17 发表 ' M( C& n+ M; o" A
949799498094981949829498394984949859498694987世界上有种鸟没有脚,生下来就不停地飞,飞累了就睡在风里,一辈子只能着陆一次,那次就是它死的时候. 哥哥终于停左落来.
咁多哥哥既
AWP 发表于 2008-4-1 13:43:04 | 显示全部楼层
原帖由 零距离 于 2008-4-1 13:05 发表
' t% ]7 `. m% c- L2 ~. y5 S, h# j我都糸第二日先知。当时我仲读紧书。果日通宵玩完网游训唔够一个钟俾我朋友叫醒,同我讲呢个消息。跟住两日两夜训唔着。日日糸度睇佢既专题.可能好多人都唔中意佢,但糸识得欣赏佢既人绝对会为佢倾迷。每次睇番佢既热 ...
那年我都是第日翻學聽同學講才知道.......
紫舞枫林 发表于 2008-4-1 14:26:09 | 显示全部楼层
我一大朝早听到哩个消息,当时无琳到愚人节,即刻发信息话比同学知,结果都以为我玩佢地。  f: P% e. |6 g  [, Z) G
我后知后觉去睇新闻先确定系真葛
abc-like 发表于 2008-4-1 14:39:50 | 显示全部楼层
原帖由 紫舞枫林 于 2008-4-1 14:26 发表 ' ^! v/ A6 z) t
我一大朝早听到哩个消息,当时无琳到愚人节,即刻发信息话比同学知,结果都以为我玩佢地。
% [$ a5 x) J& L: D9 l# ~/ ~我后知后觉去睇新闻先确定系真葛
愚人節好丫!
mfgpx 发表于 2008-4-1 15:46:19 | 显示全部楼层
原帖由 紫舞枫林 于 2008-4-1 14:26 发表 5 m4 d$ g5 [9 y0 Z& S8 z4 `1 v
我一大朝早听到哩个消息,当时无琳到愚人节,即刻发信息话比同学知,结果都以为我玩佢地。
& I+ Z5 s$ o+ e4 D) Q& J  P我后知后觉去睇新闻先确定系真葛

; x4 Y9 E) y1 R; n  v3 }! O  U2 l
哥哥好似系傍晚先跳楼,你一大早就知道?
紫舞枫林 发表于 2008-4-1 15:49:27 | 显示全部楼层
原帖由 mfgpx 于 2008-4-1 15:46 发表
& i$ h( Z5 E/ g4 m1 H, f( f! N5 E1 A6 x& u9 x

" {& i' O2 \- g' V  d: i哥哥好似系傍晚先跳楼,你一大早就知道?

$ I* W! I* o, I+ P$ y4 s" F' y7 h8 V5 I2 w$ N0 c3 q3 @9 a( o
系第日一大朝早知 即时就通知同学  佢地都刚训醒唔相信 话系愚人节搞葛野
Laputa81 发表于 2008-4-1 17:06:58 | 显示全部楼层
原帖由 零距离 于 2008-4-1 13:05 发表 ) N) X3 y# N; W# G- ?% x, S% X7 O
我都糸第二日先知。当时我仲读紧书。果日通宵玩完网游训唔够一个钟俾我朋友叫醒,同我讲呢个消息。跟住两日两夜训唔着。日日糸度睇佢既专题.可能好多人都唔中意佢,但糸识得欣赏佢既人绝对会为佢倾迷。每次睇番佢既热 ...

6 J( V! T- K1 n$ W
& @+ n# [" s6 r# W
5 g0 Y% Y/ e# Q* y当晚短信横飞~~~- P" F- }6 u5 q3 l6 }' i* ]
而且N多人喺喥讨论喱件事~~~
) ~( y' F4 b" c4-1吖嘛·····无乜点理~~~~5 k3 A9 G; g5 [5 o$ ~& u

8 n  [' Z- C. [' L$ v点知第日睇TVB嘅新闻先知喺坚嘅·····, M5 B  G( J6 p! a# K( v  n

' }/ }% @: K) b6 @5 G2 E; C  @佢之后跟住又有几粒星坠落咯~~~~
lych 发表于 2008-4-1 20:41:25 | 显示全部楼层
当年听到喱个消息中以为是比人玩,有人话是哥哥嘅离去是愚人节最大嘅笑话,点知原来是真嘅!