[每日闲聊] VIP网盘下载 对我来讲 好好用~~吾洗再烦MU下野麻烦了

bobo0755 发布于2011-10-12 17:55 3166 次浏览 27 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
之从入来粤漫两个几月, 觉得MU下野太麻烦了 不过以家有了中转
: [! ^5 b9 x# ]1 v: [, d' ^  下野同迅雷离线一样瞒速  解决晒我的问题  K社你系得咖

已有(27)人评论

aubert22 发表于 2011-10-12 18:32:59 | 显示全部楼层
英雄所见略同啊~

s0659162 发表于 2011-10-12 18:41:54 | 显示全部楼层
我也覺得是* E' f. N7 {7 O5 v/ N) g: S4 k, w
但我還是學生,所以考慮中

chrisrex 发表于 2011-10-12 18:41:56 | 显示全部楼层
vip应该善用网盘功能,上传埋115,顺便分流- -一举多得

kevinchan 发表于 2011-10-12 18:51:42 | 显示全部楼层
vip的确係好嘢,而且唔算好贵

asd123456 发表于 2011-10-12 18:55:31 | 显示全部楼层
你地講到甘好`我又有D想用

我冇野讲 发表于 2011-10-12 19:24:05 | 显示全部楼层
回复 4# chrisrex " M$ K/ |% S3 W9 O3 e

1 H+ Y& w5 G5 i3 T- n2 Z$ g1 W' C* g. F% Y8 E! n
   115我喜欢

Hatsuki 发表于 2011-10-12 19:33:45 | 显示全部楼层
有點HARD SELLING成份

help6288 发表于 2011-10-12 19:39:48 | 显示全部楼层
人窮無辦法....
! O4 ]1 F8 X8 b! C' h, v不過...始終mu上資源有限...自己mu基本上只下載論壇粵語合成作品" Z6 @" P. r: W9 p, ^
5 V( b# ~2 |5 z! x" E
樓主得閒幫手分下流去115啦

235795561 发表于 2011-10-12 19:51:07 | 显示全部楼层
人窮無辦法....
4 h3 b/ ]8 {" b) N2 \不過...始終mu上資源有限...自己mu基本上只下載論壇粵語合成作品
8 F1 b1 O, j$ R2 b
4 c- D- e) d/ b  e樓主得閒 ...+ m3 h/ b& a9 c7 o( K. z# P
help6288 发表于 2011-10-12 19:39
4 W5 ]8 i; N- ?- h# f8 _% Y
  L+ X; m& j0 i+ T* Z. g# D

/ ^* O5 @4 U( @( y% p  `    MU你明噶

迪格斯 发表于 2011-10-12 19:56:37 | 显示全部楼层
其实我都觉得几好用,批量唔使逐个添加真系方便好多,不过我仲考虑紧用唔用,1个月后应该唔得闲下载咁多野了.

help6288 发表于 2011-10-12 20:17:20 | 显示全部楼层
MU你明噶! I  {4 f* u" N/ R, h* D
235795561 发表于 2011-10-12 19:51

, ^8 v  c  c5 M3 ?  O$ k0 ^" `8 @4 p3 j5 x5 G
速度比中轉站快N倍...不過按到手痛

123下一页