[其它更多] 征整蠱前男友嘅方法啊!邊個知啊!

夜月星辰 发布于2011-5-1 08:22 3802 次浏览 48 位用户参与讨论     [复制分享主题]
我誠徵數個有效方法,但是我唔要俾人知喺我做嘅 3 L' f9 f5 j& r* o4 r5 F/ }+ a
我都唔要小兒科,好似落嘢喺水杯之類) O$ O# g4 f7 h- q' r, \9 ^# m; n* r
/ t- Z/ C' D9 J, U% O# _# D
首先我要解釋下點解我要咁做,因為呢個人太冇品了,不斷作古仔,侮辱我,是可忍孰不可忍
/ E7 E* x4 O2 a) a, h" a& @6 z0 Y+ n+ M1 c: i) t
現在佢嘅狀況是,有一個TW 女友,大概是1月底認識,情人節開始拍拖,3月底話要結婚,5月頭個女仔會過來見面
% R# z  g" _2 Z. J5 r, q但是佢見到我有好多人關心佢就覺得唔開心,唔見得我幸福。。。。。。。。。。$ t# I7 `* w% K8 M: s# d# g5 M
( k. j( s/ j* h6 |9 f

( B% O8 C' f' A6 C  e1 C0 x; f
+ R1 _$ H2 @  J8 H, v5 o  I當然,我覺得最好嘅我會送800 星夢俾佢, 如果仲有好嘅我都會送500 , 300
0 t$ ?7 R8 ?( F; ]/ U7 |6 K# e如果唔要星夢都冇問題嘅,我可以送點卷

已有(48)人评论

rundal 发表于 2011-5-28 23:07:51 | 显示全部楼层
哇~呢啲桥,真系好难嘅啵,整佢电话得唔得?

235795561 发表于 2011-5-8 09:23:23 | 显示全部楼层
我见过网上有个方法,就系趁距同个女约会,稳一个男噶埋去,刮距一巴(或者挪杯水泼距),然后讲D(@#%&^%#%#%&^%^&$^)你明噶拉

粤语行星 发表于 2011-5-3 07:38:17 | 显示全部楼层
祝福语好抵死。
5 e) H& t' x$ w7 a% |7 ^( P2 F* _eegbook 发表于 2011-5-2 19:19

# T' H" E0 E7 i4 i# X
% a6 c6 r2 l2 v7 o% R: b1 t( }1 c9 t. E7 U5 ^! J! J
    多谢兄台赏识

eegbook 发表于 2011-5-3 00:36:20 | 显示全部楼层
仲趕緊功課呢..~~; h! v* b  X  H$ \1 G) O/ H2 Q
zoechanhy 发表于 2011-5-3 00:02

+ U5 x2 ?- x5 P; R6 Q2 }4 a" b4 D4 z1 I# F" {! ]8 w
8 K$ t8 a7 W1 `: [6 P& F+ Y- l
    咁,真系辛苦哂你嘞。

zoechanhy 发表于 2011-5-3 00:02:20 | 显示全部楼层
乜唔系咩?嘻嘻。。 抱个抱个,晚上好哦。3 a+ {7 R7 S9 C
eegbook 发表于 2011-5-2 22:07

$ p: L; R- N6 v" R; ?7 w  {+ }; Y2 j
( D; ]$ f1 ^9 P) U" `4 m
# k' I( v. f: O! n- n    仲趕緊功課呢..~~

eegbook 发表于 2011-5-2 22:07:45 | 显示全部楼层
係咩~~* a) @( [4 }" b3 S6 V
zoechanhy 发表于 2011-5-2 21:46

2 N" d+ L+ p! y. H5 r
7 O& w/ G% o7 T% t
0 q. \; ~+ _: m0 }9 S; z$ D6 [    乜唔系咩?嘻嘻。。 抱个抱个,晚上好哦。

zoechanhy 发表于 2011-5-2 21:46:09 | 显示全部楼层
我都成日听架,D娱乐节目,所以,我认为阿吴宗X嘅国语讲得最好。
0 K9 u& _; c7 q, Eeegbook 发表于 2011-5-2 17:53
3 i! c# X# P" s" Y- k( B

1 D. d: W9 p3 j3 j, M! E; {3 m. R" X
    係咩~~

eegbook 发表于 2011-5-2 19:19:04 | 显示全部楼层
看来LZ真是落重本拉,祝那位被整的“年年有今日,岁岁有今朝”
2 R* ~! R  e2 F: i* I粤语行星 发表于 2011-5-2 19:00
- R" G7 C1 z& u- N
& L2 z2 @( V4 O) H

3 S1 ]7 p1 S3 p2 b    祝福语好抵死。

粤语行星 发表于 2011-5-2 19:00:38 | 显示全部楼层
看来LZ真是落重本拉,祝那位被整的“年年有今日,岁岁有今朝”

eegbook 发表于 2011-5-2 17:53:48 | 显示全部楼层
可能香港成日都會接觸到台灣...所以我地都聽摜左6 S6 P% a9 N) T$ H
zoechanhy 发表于 2011-5-2 16:10

( U  s  E$ _0 k" G! p% o8 X1 V  m4 D/ S' G+ z, u

0 P8 n0 n; _; o4 f1 A1 M( u0 _    我都成日听架,D娱乐节目,所以,我认为阿吴宗X嘅国语讲得最好。

zoechanhy 发表于 2011-5-2 16:10:34 | 显示全部楼层
好听。。。好听过鬼!
9 S8 n+ @1 m& l0 g2 |0 o2 W" \慢慢咁讲还话好,一讲快,就连我呢个砖家都听唔清,真系攞命。尤其系D新闻 ...
7 w3 m: {$ p; aeegbook 发表于 2011-5-2 16:02

7 l$ a& u. Y7 t( M; h* V" C/ W9 i7 E
! m4 p, u. ~; |5 N: n
    可能香港成日都會接觸到台灣...所以我地都聽摜左

12345下一页