[幽默情感] 不要把你的想法强加在别人身上~

lion9771 发布于2008-3-15 12:15 4712 次浏览 29 位用户参与讨论   [复制分享主题]
lion9771 发表于 2008-3-15 13:51:55 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2008-3-15 13:27 发表 7 l( }6 Y$ ?4 ~/ L

+ ?- C" t7 ]! v# m
* ]! R+ a5 f1 I1 u好好利用呢次機會啦,有時有D咁的人系度搞風搞雨或者會增加你同女朋友的感情的 以前我一個舍友兄弟就系咁咯~
) C# W0 g, a) u$ J
5 j* d5 n2 e' b& w" v+ m給足夠的信心佢啦。
- @% W8 T6 c, q. o. P
都系啦~~只要TRUST EACH OTHER.....我地一定可以GROW STRONGER嘎....
" u5 `& l; W3 E! s  BBUT.....MY TOPIC系去训斥这个可耻的家伙
ks128 发表于 2008-3-15 13:49:53 | 显示全部楼层
原帖由 lion9771 于 2008-3-15 13:10 发表 ! g4 W, }( K4 K

( h* B+ ?8 h! X" ~) H太好了...终于有同道人.......有时真的很无奈....明明很讨厌他....却什么也做不了......如果没法律的话,,,我想我还真的会.....be a killer

9 c7 @2 [$ r# s8 q3 \$ u我支持你KILL咗距啊~~~
ks128 发表于 2008-3-15 13:48:19 | 显示全部楼层
原帖由 lion9771 于 2008-3-15 12:37 发表 1 ]7 Z8 O% T$ t' N9 `+ t+ L
& w2 y  p  E9 D4 c& j9 [
这不还是打吗?数量不同.但本质一样啊...兄弟....

6 u7 l! a- v( V- I7 R2 \甘口头警告得喇挂
kiraljq 发表于 2008-3-15 13:27:18 | 显示全部楼层
原帖由 lion9771 于 2008-3-15 13:10 发表 $ F$ l, M8 f, ]7 u

2 B6 H( S0 p6 j  S' L. j+ {太好了...终于有同道人.......有时真的很无奈....明明很讨厌他....却什么也做不了......如果没法律的话,,,我想我还真的会.....be a killer
0 _; p% w4 q: D2 |+ X8 F
" \$ y7 w4 r- N3 j1 J
好好利用呢次機會啦,有時有D咁的人系度搞風搞雨或者會增加你同女朋友的感情的 以前我一個舍友兄弟就系咁咯~
: e" A  l7 ?9 R+ F6 `9 A3 w9 s$ y) ?
給足夠的信心佢啦。
lion9771 发表于 2008-3-15 13:10:18 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2008-3-15 13:02 发表 9 H: s+ \3 N3 x, f$ {8 k' |
平生至痛恨呢D人,又唔關佢事。又要系度搞事搞非~~
2 @- o" \2 b% W% O% I# D' c+ F
太好了...终于有同道人.......有时真的很无奈....明明很讨厌他....却什么也做不了......如果没法律的话,,,我想我还真的会.....be a killer
kiraljq 发表于 2008-3-15 13:02:22 | 显示全部楼层
平生至痛恨呢D人,又唔關佢事。又要系度搞事搞非~~
lion9771 发表于 2008-3-15 13:01:09 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-3-15 12:57 发表
, H" y  [  o8 X: i; `
* o6 Z! b6 X0 m& L% i
1 ~- a/ v! z# g8 k9 ethat's why you have to pay, by half 3 B8 n: \/ W  W: j3 Y7 K( a# a# x
why that happen ?
4 L0 q% m; {' Qyou should be find out, if not, who know what happen next

* |1 ~: c# N0 |! O你Dgrammar好似有D问题喔....好费解添......不过.你系想我find out sth吧.....
夜月星辰 发表于 2008-3-15 12:57:40 | 显示全部楼层
原帖由 lion9771 于 2008-3-15 12:48 发表 ' L- d/ r0 S4 J, N+ a$ A

. A; v  S% R. D) ^+ P7 P5 y在表白的时候.O就不断叫我不要花心....而我亦都一直叫她放心....
  r! b( V4 C; |+ f6 N; }在表白成功后...我都尽量不和其他女生交流.....和P的暧昧都是表白之前的事....; u9 L5 \2 u% ?
但...这也不能让O有足够的安全感就是啦....
: v" C  |1 T( c% y5 ~

. Y1 M5 V1 N. W* K# r, Ithat's why you have to pay, by half
* ?, k$ J+ _. t  Q9 {# lwhy that happen ? * k6 t6 j+ e! M' q  C
you should be find out, if not, who know what happen next
lion9771 发表于 2008-3-15 12:50:08 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-3-15 12:43 发表
( A' l+ Q- h: E# W) N# V稳人买起距就是啦!
! L5 k9 H! i, v已所不欲,勿施于人
2 a$ i8 r- g/ M& N0 R
. R1 @7 s# C0 J% U7 o; [
唉....对于你这番话...这是....不知道说什么好啦.......
lion9771 发表于 2008-3-15 12:48:34 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-3-15 12:45 发表 : B# B: h) |* \' d3 [  }
( h# }/ C0 |) E0 S( E

. @9 k8 r+ u5 [$ `( B# I  `如果你做得够啊,就唔会发生呢D事啦,
1 O7 _4 W3 [4 w4 F5 w0 i* T而且你啊,俾唔够信心" O " any any
+ \2 B3 U" [. I8 t; e+ Q仲有,点解你唔表达清楚,令人误会了0 ?* K5 h7 U3 J
# z: V, w4 c) [$ O

- o" |; r3 `; C. r唔好问我点解,我懒得解释
. n4 c; P' _9 w+ s
在表白的时候.O就不断叫我不要花心....而我亦都一直叫她放心....
; A/ T" `* N" @8 D在表白成功后...我都尽量不和其他女生交流.....和P的暧昧都是表白之前的事....9 {. ?1 E$ {& Y9 d& h1 r
但...这也不能让O有足够的安全感就是啦....
夜月星辰 发表于 2008-3-15 12:45:01 | 显示全部楼层
原帖由 lion9771 于 2008-3-15 12:34 发表
+ e% {+ B) D1 K4 _3 y0 @- O; c
9 h( Y: M$ c2 z5 f做得唔够?这话怎么说呢?我什么做得不够呢?
! o$ g' i7 ?* s  M

6 ~: |& D. S  G, x6 V如果你做得够啊,就唔会发生呢D事啦,
; c' h% G" N. }7 D6 _而且你啊,俾唔够信心" O " any any
) O% i$ X$ s3 r6 r仲有,点解你唔表达清楚,令人误会了; L* U) I& l0 @

& \% K5 M5 }+ b7 b0 _2 `. f4 q! a( ^* [' a' k3 ^1 _" V
唔好问我点解,我懒得解释
huang 发表于 2008-3-15 12:43:37 | 显示全部楼层
稳人买起距就是啦!) A" M+ A' M6 L/ B0 m3 x
已所不欲,勿施于人& p  c" q% f8 T. x4 G$ d, z9 U