跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 測試水樓功能

mkdi 发布于2021-1-12 20:04 9179 次浏览 185 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
抢楼 抢楼 查看抢中楼层 本帖为抢楼帖,欢迎抢楼!  奖励楼层: *22,*30,*60,*80,*100,*120,*150,*180,*200 
警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
0101a 发表于 2021-1-14 03:02:25 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-14 01:270 s; S# v0 z2 w. `+ g
甘谂住检讨几耐

, S4 O. N$ W( Q5 k分分鐘完咗之後冇下文

0101a 发表于 2021-1-14 03:05:07 | 显示全部楼层
snzt79 发表于 2021-1-13 00:04
' \/ ?9 h4 X2 \甘我又测试一下先

2 J; ]5 [+ W: L+ A2 N6 ~$ |歡迎测试,一齊嚟水多幾層樓啦

0101a 发表于 2021-1-14 03:10:00 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-13 18:51
% y, q1 r, f7 f+ _就係,搶以上嘅樓層:22,*30,*60,*80,*100,*120,*150,*180,*200 帖上面講咗

X/ U' K; G. ?! |% f6 e6 s
1 U4 Z* p$ n! M; Z$ C因為手機版係睇唔到,所以建議發貼就要寫埋邊層

0101a 发表于 2021-1-14 03:10:57 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-1-13 21:46: l  O" Y3 c, x9 M6 q* o1 P4 ?
我一直理解是自掏腰包的

( B- X# W' D. A+ f( r2 w一定係社長太多星夢所以先咁理解

评分

mkdi + 100 參與,活動搶水樓獎勵!

Kiver 发表于 2021-1-14 09:04:59 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-14 03:10
  j( G- Q# H& D1 m- S2 {) X一定係社長太多星夢所以先咁理解

$ D$ I8 ~1 |4 p2 `0 }与这个无关!!!

勇者罗兰 发表于 2021-1-14 16:44:53 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-14 00:59
8 M2 L1 m6 h2 g( e之前,設置錯咗啊!唯有,期待下一次樓層啦!
* w1 s7 {! j9 U! v
甘你应该补翻数,跟住再设置多D啰

勇者罗兰 发表于 2021-1-14 16:47:26 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-14 00:59
; p0 H1 O6 m2 S表示,我係最窮嘅版主嚟就真啦!
% f) Q% q' |8 ^
甘咪俾机会你发多D资源啰+ k1 r) @* x" Q% A" U3 b  O
你好耐前就话发部降魔的番外篇冇删减噶

勇者罗兰 发表于 2021-1-14 17:31:38 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-14 02:17
# E. V7 j* v8 f  v+ u+ N1 R* x其實,你都可以多來回覆咁樣米容易中獎囉

! o( {2 o2 W' ?9 A& F0 z好多野搞。。。

勇者罗兰 发表于 2021-1-14 17:32:31 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-14 02:19( P4 y* J" T0 N6 o
比啲信心自己,你都可以嘅

9 u! e8 H/ f3 G$ s6 c( v我好有信心唔中

勇者罗兰 发表于 2021-1-14 17:33:09 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-14 02:20
0 [4 r# n, Q) ?呢個,暫時冇確切答案噃!快嘅話,會2月份正式正式落實
  S7 q( ], r. {) ?( x/ e2 k
甘即系有派啦。。。

勇者罗兰 发表于 2021-1-14 17:36:36 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-14 02:22
0 f$ r1 J+ H, @9 z& x* u1 }+ n表示,冇得補囉!因為,修改咗樓層就以最終嘅來搞

' F! q. X4 W% _0 g& I甘就唔公平啦。。。

chrisrex 发表于 2021-1-14 20:14:01 | 显示全部楼层
水到边度咁呢