跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 測試水樓功能

mkdi 发布于2021-1-12 20:04 9220 次浏览 185 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
抢楼 抢楼 查看抢中楼层 本帖为抢楼帖,欢迎抢楼!  奖励楼层: *22,*30,*60,*80,*100,*120,*150,*180,*200 
警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
mkdi 发表于 2021-1-17 02:06:25 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-14 16:443 U: Z% T, }6 ~4 q; P1 a
甘你应该补翻数,跟住再设置多D啰
7 X# p7 ~% z3 l! F' @; I6 p
其實,冇得再設置啦!今日,係活動最後一日啦!

mkdi 发表于 2021-1-17 02:06:57 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-14 16:479 U$ a+ X2 ]9 l, n
甘咪俾机会你发多D资源啰$ ]: M5 [8 y% D( p$ {
你好耐前就话发部降魔的番外篇冇删减噶

7 D7 q6 c: @1 o貌似,超三米發咗囉!電視台版本,其實都一樣啫

mkdi 发表于 2021-1-17 02:07:28 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-14 17:31
9 @- q2 \0 c: ^4 s好多野搞。。。

, x9 O$ t# a5 K" v$ [5 J) L咁樣,又係!大家,都係去隔離吹水居多

mkdi 发表于 2021-1-17 02:07:55 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-14 17:33) g7 m8 d$ n# A/ A
甘即系有派啦。。。
% p9 w5 I, P, s# m
理論上,可以咁樣講啦!

mkdi 发表于 2021-1-17 02:08:28 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-14 17:36
7 ~' K: W" b  Y- S甘就唔公平啦。。。
' m0 `( E4 J4 o8 d, z' ]( p
世界上嘅嘢,好多事情都未必公平架啦!

mkdi 发表于 2021-1-17 02:09:04 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-1-14 20:14# ^7 ]* ]* l1 Y9 |2 m5 R+ w
水到边度咁呢
) l) S, Q% C  n/ Z/ V4 T% q; L7 k
之前,水到話你瞓咗9個鐘頭!不過,今日係活動最終日

mkdi 发表于 2021-1-17 02:10:02 | 显示全部楼层
菠萝 发表于 2021-1-14 22:27
; t( L6 m+ p; D我要占这一层了

* p, w; e* v3 E0 @7 D多謝你來參與一下!你可以,到永久水樓繼續吹水聊天的!
1 E5 D) ]4 j) A% f: vhttp://www.gomicx.net/thread-87252-411-1.html

mkdi 发表于 2021-1-17 02:11:06 | 显示全部楼层
sinsder 发表于 2021-1-14 23:19
( @: [" {# ]$ |/ B7 [1 N5 R5 K开放吹水帖,相信论坛会更加有生气
8 c6 U+ j, G  I0 M+ R
水樓,一直都有一個永久的。這一張帖,僅限測試功能用途而已。活動結束後,請到永久水樓繼續!!!0 z$ y# e% y4 \, D5 O6 d; M9 T
http://www.gomicx.net/thread-87252-411-1.html

mkdi 发表于 2021-1-17 02:12:29 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-15 00:537 g' C4 I- q& l- I
咪依度你栋水楼啰
' x7 }1 ]" k) K) e+ I5 I$ _& ?你都系旧年先开接,具体可以做下你最钟意噶扫楼噶 ...

9 A* i/ C7 i! q+ p. r: X% }你咁樣講,我有D印象咁樣啦!記得,上年曾經見過。不過,今日之後就去返永久果邊啦!呢度,就任務結束

mkdi 发表于 2021-1-17 02:13:13 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-1-15 10:02
7 z% a- K  J9 o& w, y加到逢5进一?
! H2 `" y0 v0 D
即係,點樣啊?唔明白

mkdi 发表于 2021-1-17 02:13:42 | 显示全部楼层
, u, Q! K8 q. B. p; a( _/ O' r
zhgabo 发表于 2021-1-15 10:19& ]2 @* r' A) K! v3 R
迟来了,才发现这个水楼
$ D; p* e1 X# H9 I) T. t  C. ^+ D
水樓,一直都有個永久係度囉!你冇來水啫呢個臨時開放嘅,只係測試用途兼且活動來!順便,為日後做好準備
: E) C6 M( x5 S* R4 p# Y3 g; {- M# O/ F& B8 k' u2 O
http://www.gomicx.net/thread-87252-411-1.html
6 V- F% U! H' a) w2 z% }$ U# M# w

0101a 发表于 2021-1-17 09:28:04 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-14 17:32
" I) W8 V) g6 e8 J我好有信心唔中
6 p5 V  s0 e& S0 S1 }
有信心唔中都中咗,西利