跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫周边] 香港之行、廣州之旅暨電影版《數碼暴龍THE BEGINNING》觀影或觀影團周邊分享

mkdi 发布于2024-4-26 21:39 194 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
各位:
6 d& V* g1 W4 [0 ~$ K/ W% q    下面,將會分享一下上年(2023年11月)同埋今年(2024年4月份)中睇咗數碼暴龍劇場版後所到嘅店鋪購買或者觀影(觀影團)後所獲得嘅特典贈品。好啦!下面,就詳細講述同分享啦!仲有,香港站同廣州站一共三日行程。所以,會分三日時間左右上傳圖片同講述情況。請大家,到時留意更新進度!!!3 v& @$ a# \$ \8 y

8 Z4 U7 N' u4 m; \(2023年11月4日):: y- p) o6 V$ h
     其實,呢一日我分別睇 咗日語原版同粵語版嘅。但係,粵語版嘅飛唔見咗。所以,就得返日語嘅飛可以分享出來。同埋,當日去完戲院睇戲就順便到快閃店鋪購買一D戰利品返來收藏。不過,有一張相片就比較神秘D啦!因為,難得嘅嘢來。另外,今日就到咗香港沙田區、新市廣場電影院睇戲。
2 A3 k+ [) }" w# P; L
6 p' c: [: C$ J. I) v  A
+ Q: f( S% P- s$ |. Q
微信图片_20240426200700.jpg 微信图片_20240426200742.jpg 微信图片_20240426200820.jpg 微信图片_20240426200834.jpg 微信图片_20240426200915.jpg 微信图片_20240426200930.jpg 微信图片_20240426200938.jpg 微信图片_20240426200946.jpg 微信图片_20240426201008.jpg 微信图片_20240426200958.jpg 微信图片_20240426201017.jpg 微信图片_20240426201027.jpg 微信图片_20240426201041.jpg 微信图片_20240426201050.jpg 5 U# u, I- o! g5 d6 k+ k( ]1 L  Y
4 ?; r4 M  m: X5 J% w; ?7 o3 f

" t! A" n3 S0 k/ B7 j

已有(25)人评论

ingew 发表于 2024-4-28 10:38:19 | 显示全部楼层
opgary 发表于 2024-4-27 15:554 W/ t6 l0 R- \8 S  Z
琴晚刚睇完,情怀可以,战斗有点一言难尽。。。

( B3 `) K$ W, G" c0 d2 ?滚钱滚粮票的动画电影
回复 支持 1 反对 0

mkdi 发表于 2024-4-26 21:40:03 | 显示全部楼层
(2024年4月20日)更新中........

mkdi 发表于 2024-4-26 21:40:49 | 显示全部楼层
(2024年4月21日)更新中........

勇者罗兰 发表于 2024-4-26 23:27:20 | 显示全部楼层
好奇入边果个系咪你黎噶

snzt79 发表于 2024-4-27 00:08:31 | 显示全部楼层
好多嘢睇,期待更新

Cohomology 发表于 2024-4-27 00:54:17 | 显示全部楼层
新城市广场吧

775320247 发表于 2024-4-27 01:35:42 | 显示全部楼层
我已经二刷了

kyoronaldo 发表于 2024-4-27 08:37:58 | 显示全部楼层
算系旧瓶新装么

shiraishi 发表于 2024-4-27 09:53:41 | 显示全部楼层
居然冇露脸

小牛牛 发表于 2024-4-27 11:43:02 | 显示全部楼层
都系中意第一代主角多d

我爱梦打开 发表于 2024-4-27 12:08:40 | 显示全部楼层
真系羡慕!!!

HOBBS 发表于 2024-4-27 12:15:12 | 显示全部楼层
羡慕!边度睇嘅?

123下一页