跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 測試水樓功能

mkdi 发布于2021-1-12 20:04 9219 次浏览 185 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
抢楼 抢楼 查看抢中楼层 本帖为抢楼帖,欢迎抢楼!  奖励楼层: *22,*30,*60,*80,*100,*120,*150,*180,*200 
警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
0101a 发表于 2021-1-17 09:28:58 | 显示全部楼层
sinsder 发表于 2021-1-14 23:19
0 @. P$ z3 i; m- }# t开放吹水帖,相信论坛会更加有生气

, M0 i5 f  n: B咁你要多啲回覆先得

0101a 发表于 2021-1-17 09:29:53 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-15 00:55
1 H$ g$ H, ^3 c. S; r& S, N4 H应该唔系好贵呱

& _9 P& w+ B, g$ t+ h" ]就係買哂好貴呀

0101a 发表于 2021-1-17 09:30:59 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-15 00:57
! z- I) H, _4 b/ R2 {) V( u甘唔系应该革命尚未成功同志们仍需努力乜

! q0 ~+ a) |: P. I+ [冇問題,一定一定

0101a 发表于 2021-1-17 09:31:35 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-15 00:58
9 y- w0 o8 }9 F8 k- i" {: Z甘真系好大机会系甘喔

9 o' {$ h; v) L/ A0 i, Z- S: n. ^我都覺得係咁XD

0101a 发表于 2021-1-17 09:32:43 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-15 01:002 L# B+ Z2 F6 C  J
手机版我都未去睇过
) }6 o% ~& w7 j/ Z  _
你要去睇下啦,手機版方便一些的

0101a 发表于 2021-1-17 09:34:46 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-17 02:02- ~& ?3 h4 o. |' Z
呢個,如果,日後正式嘅時候就會寫落去啦!呢方面,唔使擔心!我宜家,只係攞數據睇下大家嘅反應熱度情況 ...

+ b/ x* \& D/ ^& _& I咁我安心用手機了

评分

mkdi + 100 參與,活動搶水樓獎勵!

0101a 发表于 2021-1-17 09:36:13 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-17 02:04
3 q3 C( v5 b, A9 `9 R6 ?. C, G係!冇錯,因為測試水樓僅限去到200就結束架啦!

2 p7 ^% j3 J# f0 q: [8 ]- A4 @+ ^可惜,不過太少人,估計去唔到200

0101a 发表于 2021-1-17 09:43:30 | 显示全部楼层
zhgabo 发表于 2021-1-15 10:19' C1 Z! c9 Y1 _% l$ x. k. R
迟来了,才发现这个水楼
( y+ P  X7 W" H& \* G
( N7 S0 P0 q$ ?; _4 J9 w' t- x
唔係set這層,呢個中似BUG多啲

chrisrex 发表于 2021-1-17 10:14:54 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-17 02:13
! e% Q& d# O9 k0 Y: d. h& B0 j即係,點樣啊?唔明白

7 }) y2 S/ Z) C- U2 m6 n; x即係5 10 15 20.......中1次

chrisrex 发表于 2021-1-17 12:52:59 | 显示全部楼层
煮米之前落下水

勇者罗兰 发表于 2021-1-17 16:38:04 | 显示全部楼层
zhgabo 发表于 2021-1-15 10:19; V+ g* ~8 J+ y" U7 S7 ]
迟来了,才发现这个水楼

( z% v: f4 ~  e$ V7 G依楼甘得意噶,上面冇依个数字都中到,你系咪收买左楼主

zhgabo 发表于 2021-1-17 19:39:07 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-17 02:13
* h4 I1 @; c9 V水樓,一直都有個永久係度囉!你冇來水啫呢個臨時開放嘅,只係測試用途兼且活動來!順便,為日後做好準備* \* W- D+ `) S$ ]% j
...
- t" E' d/ z7 o- H
这是2020年,现在2021了